Ebay - 90

• 39 230
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Ако го пратиш до Англия ще задържат пратката на митница и ще пратят известие на адреса на превозвача ти.Щом се платят дължимите такси - освобождават я.Само първо питай дали транспортната фирма извършва такава услуга.

# 286
Здравейте, момичета! Имам нужда от съвет. Спечелих търг , който е с фрии шипинг. При изпращане на фактурата продавачът ми иска плюс 5 долара за застраховка. Като се върнах в обявата видях, че въпросната застраховка я е споменал в описанието, а не в информацията за шипинга и плащането. Има ли право на това или да пусна кейс?
Благодаря предварително на отговорилите!

# 287
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Имам нужда от съвет. Спечелих търг , който е с фрии шипинг. При изпращане на фактурата продавачът ми иска плюс 5 долара за застраховка. Като се върнах в обявата видях, че въпросната застраховка я е споменал в описанието, а не в информацията за шипинга и плащането. Има ли право на това или да пусна кейс?
Благодаря предварително на отговорилите!

Да пуснеш кейс за какво? Ти не си платила, доколкото разбирам.

# 288
  • Варна
Днес си получих любимия зимен парфюм ... ох, толкова съм доволна, че не можах да не се похваля. Heart Eyes

п.п. и не е по темата, но някой ползвал ли е този сайтhttp://www.life-style-shop.com/en/bagagem-and-bags-en/ ... има интересни неща/цени тук там. Thinking

# 289
По принцип питам дали има право по този начин да вдига цената, за да знам дали да плащам или да откажа покупката?

# 290
Няма право  Peace

# 291
Благодаря,  Aia'! Сега какво е най-добре да направя - да платя цялата сума и да пусна кейс или да  платя само това, което съм предложила?

# 292
Ako продавачът е включил застраховката във фактурата - не плащай. Напиши му, че няма да платиш нищо допълнително, както и че ще го докладваш на Ибей ако не промени фактурираната стойност.

# 293
# 294
Здравейте,момичета!Имам спомен,че преди време вместо якета от Китай някои получиха пакети с боклучета.Моля,кажете как се оправихте? Моят случай е обратен всъщност-аз съм продавачът,а клиент ми се оплаква,че е получил пакет с ненужна хартия...Което е абсурд,разбира се! Как да се защитя?Мисля,че случаят е безнадежден за мене,но....ако някой може да ме посъветва,ще съм благодарна Praynig
Само да вмъкна,че става дума за купувач от Италия...Сега разбирам защо много често отказват доставка там Mr. Green

# 295
Здравейте отново,

Спечелих една играчка на 8, на 10 продавача ми писа че утре я праща, а още нямам ни вест ни кост от посредника КД! Нормално ли е такова забавяне? Посъветвайте ме какво да правя!

# 296
Много странно нещо ми се случи.Оставих бид на 4,40 паунда снощи,печелившия обаче е над моя-4,60.

Получавам ЛС от продавача,че е разочарован от печелившия бид и ми предлага да закупя артикула на моя бид-4,40.Спечелилият има само 2 фийдбека.Дали продавачът не си е наддавал сам?

http://offer.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewBids&_trksid=p2 … item=251340120610

# 297
Много странно нещо ми се случи.Оставих бид на 4,40 паунда снощи,печелившия обаче е над моя-4,60.

Получавам ЛС от продавача,че е разочарован от печелившия бид и ми предлага да закупя артикула на моя бид-4,40.Спечелилият има само 2 фийдбека.Дали продавачът не си е наддавал сам?

http://offer.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewBids&_trksid=p2 … item=251340120610
Абсолютно е възможно, често го правят  Mr. Green но ако те устройва цената може да приемеш, ако ли не, не си длъжна, предполагам, продавача ти е пратил оферта втори шанс на "Buy it now", което по никакъв начин не те задължава да приемеш  Peace

# 298
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
някой знае ли как става оправянето на митническите такси в Англия?

с гъбките съм  Blush

# 299
  • Пловдив
Здравейте отново,

Спечелих една играчка на 8, на 10 продавача ми писа че утре я праща, а още нямам ни вест ни кост от посредника КД! Нормално ли е такова забавяне? Посъветвайте ме какво да правя!

Няма забавяне.Обикновено нещата се получават около 2 седмици след поръчването им.Все пак първо пътуват до англ.адрес, после - съобразно графика- пътуват 5/6 дни до БГ..

Общи условия

Активация на акаунт