Ebay - 90

• 38 573
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
  • Димитровград
Цитат
Горгона е права.
Аз получих стока,нова,но в описанието имаше споменат дефекта.Именно той беше описан некоректно,прикачих снимка и Ибей реши моментално случая изцяло в моя полза-пълен рефънд без връщане на стоката-както бях и поискала.

Не се ядосвай,всички имаме несполучливи сделки,дано не си се набутала със сериозна сума.

Мога да ти дам друг съвет-не ги отписвай,питай в някоя читава оптика дали могат да ти сменят стъклата,ако там е проблема.Продават се резервни. Peace
На този модел стъклата са сменяеми с магнит са,на са много скъпи.Имам същия модел с надраскани стъкла и за това купих тези.Жалко че не мога да направя нищо повече.Купих ги за 45 лири,не знам дали са много или малко,за този модел на Шанел не е много по принцип ,но ако можех да ги ползвам.

# 31
Здравейте! Купих си едно яке от ebay.co.uk а прогнозата за доставката му беше днес. Пратено е по Standard Int'l Postage, което май ще рече по пощата... а знам че сутрин разнасят разни писма и разписки т.е. няма да си получа якето днес. Понеже за 2-ри път пазарувам от там (като първия път беше с Royal Mail International Signed-for и си дойде точно на датата от прогнозата за доставка) и не ми е много ясно какво да правя...да чакам ли или да се свързвам с някой. Иначе ми е отбелязано като пратено още в деня когато го купих.

# 32
  • Пловдив
Здравейте! Купих си едно яке от ebay.co.uk а прогнозата за доставката му беше днес. Пратено е по Standard Int'l Postage, което май ще рече по пощата... а знам че сутрин разнасят разни писма и разписки т.е. няма да си получа якето днес. Понеже за 2-ри път пазарувам от там (като първия път беше с Royal Mail International Signed-for и си дойде точно на датата от прогнозата за доставка) и не ми е много ясно какво да правя...да чакам ли или да се свързвам с някой. Иначе ми е отбелязано като пратено още в деня когато го купих.

Изчакай, възможно е да не ти го донесат, да получиш известие да идеш да си получиш от пощата.Рано е да се притесняваш толкова.

# 33
Да де аз знам че трябва да получа някаква бележка за колет ама слизам от сутринта да си проверявам пощата и няма нищо  Sad  Ако не го получа днес до кога да чакам ...много ме е яд така.

# 34
  • Пловдив
Да де аз знам че трябва да получа някаква бележка за колет ама слизам от сутринта да си проверявам пощата и няма нищо  Sad  Ако не го получа днес до кога да чакам ...много ме е яд така.

Виж сега, срокът за доставка е ориентировъчен.Никой е ти е обещал, че ще го получиш днес, спокойно.Имаш 45 дни от датата на плащане да чакаш преди да си поискаш обратно парите.

# 35
Благодаря ти Simple Smile значи все пак има време. Успокоих се.

# 36
Алоха, ибей-ки Stop
Отдавна не ви бях чела, попрегледах предната тема, ама викам си - да се разпиша  Mr. Green
Не се хвалите с находки! (а аз затова избягвам да чета тук). Скоро изхвърлих и последните чаркалаци на ония досадни рибки, които поръчвахме по Коледа  Sick

Четох за неволите на една мацка от предната тема за един фотоапарат със stock photo и стандартно ибей описание, което ми напомни да ви разкажа за една моя покупка, сигурно един от трите ми бели косъма е оттогава, ама си заслужаваше Mr. Green
Та аз съм една от 'изгорелите'в злополучния камион на Емпреса със скъп огледално-рефлексен фотоапарат (който взех на търг супер изгодно и чаках за една великденска ваканция и сънувах колко снимки ще направя и после....все едно дядо Коледа да ти се из***а през комина, вместо да ми пусне подарък). Минаха месеци, получих си парите от превозвача, ама все гледах тайно търговете за подобни модели и все не ми стискаше. Озверях на една ски писта - изнервях се на мойта сапунерка, докато снимам детето на шейната, а пък ония ми ти шваби точеха едни обективи...И вечерта не издържах. Снайпера загря, усетих се, че трябва да спра, когато заложих на обява за използван такъв със снимка от интернет и кратко описание Crazy Разгледах и другите обяви на продавача, имаше рейтинг под 50 (все положителен), другите му обяви си имаха нормални снимки, затова реших да оставя нещата така - каквото снайпер покаже hahaha И взех, че го спечелих...Три седмици се пържих в ада какво ли ще получа, честно, никога не съм отваряла пакет с такъв страх...А вътре - МОЯ фотоапарат, без следи от ползване, с чанта, две карти, стативи, мативи - всичко. Та..мисълта ми беше - ако не е Твоята вещ, просто не е твоята (но избягвайте подобни обяви!)
успешни покупки и продажби, ще гледам по-често да ви следя Wink

# 37
кака Лара  аз съм момичето.
Обаче при мен яно нещата не са били като при теб.
Този продавач нито вдига телефон, нито е пуснал кейс, нито нищо Simple Smile
Та явно 6-то чуство ми помогна Simple Smile
Малко оффф Simple Smile
За сметка на това изгорях с една пералня Sad от тукашен магазин за втора ръка.
Купихме си мечтана от мен пералня - с отложени стартове с какво ли нещеш като екстри
Там я пробвахме, но вкъщи след проба, протече Sad
Отворихем я - сменена едната половина на барабана Sad
Е побеснях Sad Стоях и я гледах Sad Мика ми беше. Обачве продавача изчезнал на море и е с изключен телефон Sad
Е за урок ни е Sad Сега ни пералня, ни пари. Ноооо тепъра кейса се отваря!!!
Та искам да и кажа, че не сичко е ъншен вид и марка и модел Sad Измамници дебнат отвсякъде Sad

# 38
  • Пловдив
Винаги има риск.Техниката вече не е като корекомската преди години.Сега ги правят горе-долу да изкарат гаранцията, пък да не говорим за нещата втора употреба.

# 39
Винаги има риск.Техниката вече не е като корекомската преди години.Сега ги правят горе-долу да изкарат гаранцията, пък да не говорим за нещата втора употреба.
И пак е въпрос на късмет, имам миална-2ра употреба от 10години за 200лв, пу-пу, да ми е жива и здрава!
кака Лара, много свеж пост,(че нещо само се оплакваме в последно време, аз начело), по-вече късмет на всички!
Скрит текст:
И по-малко разляти продукти в херметически затворените самолети, че както е тръгнало с тези странни сили, действащи на пратките и червата ни ще почнат да се навиват и раввиват hahaha

# 40
  • София
Здравейте, имам въпрос и се надявам да ми дадете съвет.
С още две съфорумки мислим да си поръчаме тестове за овулация от ибей. Харесали сме си, но се замислих дали като са 3 комплекта, пратката няма да стане големичка и да ни я пратят на митницата. Не ми е много ясно до какви размери и цена си се води пакет.  Наскоро моят приятел си потъча нещо като кори за бягане.С големината са като най-обикновени джапанки. Бяха му ги пратили на митницата и се наложи да плати голяма такса.

# 41
Ако пазарувате от американския Ибей може да имате такива драми с митница.
От ЕС - не.

# 42
Здравейте, имам въпрос и се надявам да ми дадете съвет.
С още две съфорумки мислим да си поръчаме тестове за овулация от ибей. Харесали сме си, но се замислих дали като са 3 комплекта, пратката няма да стане големичка и да ни я пратят на митницата. Не ми е много ясно до какви размери и цена си се води пакет.  Наскоро моят приятел си потъча нещо като кори за бягане.С големината са като най-обикновени джапанки. Бяха му ги пратили на митницата и се наложи да плати голяма такса.

В английския също има тестове,аз си бях купила 50-60 броя.Можеш да си спестиш митницата.

# 43
  • София
Благодаря ви, много   bouquet

# 44
Имам неполучена пратка от немския ибей платена с банков превод.
Ще имам ли рифаунд, ако продавача не докаже, че е пратена. Записал е дата на пращане 27 юни...обикновено пристигат до немски адрес бързо. Пуснах кейс за всеки случай,  сега чакам.

Общи условия

Активация на акаунт