MAC & Sephora - 15 тема

• 42 736
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
И аз това щях да питам, че съм си харесала един руж на  Illamasqua

# 121
Аз поръчвам от тук
http://www.illamasqua.com/

# 122
  • в 1001-та нощ
мерси  Peace никога не съм разглеждала сайта, виждам безплатна доставка за поръчки над 50 паунда и 105 отстъпка за лоялен клиент след 3 поръчки  Rolling Eyes

# 123
  • Бургас
Мерси и от мен., официалният сайт, културна работа 

# 124
  • в 1001-та нощ
а колко е доставката до бг  newsm78 да не проигравам с пробна поръчка  newsm78

до UK е безплатна - значи и с посредник става  Peace 50 паунда ми се виждат много - за безплатна доставка, макар, че - ако не е скъпа - може и без посредник  Peace

# 125
  • Стара Загора
Мне, не искам такова. Като ходих в МАС да търся Хероин, имаше едно лилаво от другата колекция с бронзиращите пудри /хич не помня имена  Crazy/ На пръв поглед червилата бяха много подобни. Но онова другото имаше лека цикламена нотка, която не искам. Искам чисто студено лилаво  Crazy

Illamasqua и Кико имат лилави червила, погледни ако искаш. Peace

Ивче, златна да си, че ме насочи  Hug Страшно ми хареса едно лилаво на Illamasqua  Flutter

Дори си харесах и още едно оранжево  Crazy

Радвам се, че си намерила нюанс. Heart Eyes
Наскоро разглеждах и се сетих, та викам може пък да харесаш нещо след като Хероина го няма вече. Flutter

Лепи беше поръчвала преди време някакъв кремообразен руж или подобно нещо, може да питате нея за доставката. Peace

Ей това тяхно червило Apocalips e Crazy Shocked страшно

# 126
И моето любимо зелено червило! Heart Eyes Mr. Green

# 127
Еле, това не е експрес сълюшънс, което са ти пробутали! Май че е рол она на Сефора... Т.е. те не ги зареждат вече.Их! Да не говорим, че ползвам Дабъл уеър на Ести и нямаха тестери на всички цветове. Измазах всички фон дьо тени на всички марки там онзи ден, търсейки си цвят за летния ми тен... Защото нямало внос на моя номер на Ести
Глупости - като отвори шкафа момичето и там си го имаше, ама нямаха тестер и като нямат тестер, не знаят, че имат дадения продукт за продажба. Не мисля, че момичето беше много виновно, то любезно ме изтърпя да се намажа с 15 цвята различни фдт и бързо подаваше близки до цвета ми номера... Т.е. Сефора са си виновни, че не поддържат тестери на всичко, което продават
И аз миналата вечер имах подобен опит в Сефора. Търсих един конкретен молив за устни на ЕЛ и консултантката (която иначе беше много приветлива) изобщо не знаеше къде се намира на стелажа и как изглежда. Аз й го посочих и тя започна да рови вътре и не можеше да се ориентира къде са написани имената на продука. След като й посочих и името, се оказа, че са се изчерпали бройките за продажба и е останал само тестер (прибран в шкафа с останалите моливи). Насочи ме учтиво да погледна другите марки. Аз тръгнах да пробвам и се спрях пред Шанел, но и там се повтори една сценка, при която две консултантки трескаво отвориха всички шкафчета, за да установят къде точно са прибрани моливите за устни. В крайна сметка нищо не успях да си купя, защото се бях настроила, че ще пробвам на устни (както в БЗ са ме гримирали друг път) преди да реша, но увереността ми в познанията на консултантките в Сефора тотално се изчерпа и си излязох.

# 128
мерси  Peace никога не съм разглеждала сайта, виждам безплатна доставка за поръчки над 50 паунда и 105 отстъпка за лоялен клиент след 3 поръчки  Rolling Eyes
Имаха много добри намаления преди няколко седмици - взех си 2 фон дьо тена за 10 и за 7,5 паунда и си ги пратих на английски адрес.
То като им гледам редовните цени - човек като си вземе 2 продукта си ги прави 50 паунда за безплатната доставка до БГ  Laughing
Ама хич не им се изкефих, че не ми пратиха някоя мостра на някой друг продукт  Tired
Освен тези 10% от третата поръчка, често пращат кодове за отстъпки по мейла - също за 10%

# 129
  • София
Ей това тяхно червило Apocalips e Crazy Shocked страшно

E... това е първото червило, което отговорно заявявам, че никога не бих сложила  Mr. Green

# 130
  • в 1001-та нощ
anbibian   Hug  bouquet мерси  bowuu

Mila Farfalla  Shocked Shocked Shocked Shocked това в Парадайз ли  Shocked

# 131
  • София
Ми то в сайта си пише колко е доставката... http://www.illamasqua.com/customer-services/delivery/international/

# 132
Аз мисля да поръчвам червилата то сайт с посредник  Peace

# 133
Mila Farfalla  Shocked Shocked Shocked Shocked това в Парадайз ли  Shocked

Аленка, в Дъ мол се случи и понеже вече затваряха, нямах време да ида до Дъглас за същото  Peace

# 134
Момичета, хубави ли са ружовете на тези Illamasqua /що са име е това!/ Искам да си взема някакъв руж в ръждиво-оранжево и се чудя да гледам там и да го взема покрай червилата или направо да се обърна към НАРС  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт