MAC & Sephora - 15 тема

• 42 684
  • 727
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Нещо съм пропуснала за карти от Сефора  Rolling Eyes
Иначе и аз получавам SMS-и от тях.

# 721
В новата колекция на МАК имаше ли пудри, че не съм запомнила? Моята свършва, но не ми се дават 100лв за Шанел и мисля да разгледам на МАК.

# 722
И аз днес след страхотна среща с мила и красива съфорумка си купих Ruby Woo. Реших да не чакам Рири, а да го взема него, защото това на Риана е по-тъмно. Очакват се новите колекции, но мен лично нищо не ме интересува от тях.

# 723
Само аз не получавам смс-и от Сефора явно. Откъде ли не ми пращат спам глупости, само от Сефора нищо. А не е като да не съм си купувала нищо от тях. Да кажете после какво включват картите Hug

Относно новите червила на Диор-и на мен ми казаха, че са с подобрена формула. Пробвах едно и много ми хареса като усещане: кадифено, меко, хидратиращо.

# 724
И аз днес след страхотна среща с мила и красива съфорумка си купих Ruby Woo. Реших да не чакам Рири, а да го взема него, защото това на Риана е по-тъмно. Очакват се новите колекции, но мен лично нищо не ме интересува от тях.
Mного добре си направила Hug Червилото е уникално и точно сега му е сезона!

# 725
Mного добре си направила Hug Червилото е уникално и точно сега му е сезона!
Мерси Жаки. Heart Eyes Hug Ще го нанасям като теб върху Кармекса.

# 726
Супер Party Hug Така седи най-добре и става уникално трайно.

# 727

Общи условия

Активация на акаунт