MAC & Sephora - 15 тема

• 42 723
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
И аз това си помислих докато пишех - докато не ги видя на гондолата - не е сигурно  Crazy

# 676
Каква нова четка от Диор. Heart Eyes
With the expertise of its Backstage Makeup Artists, DIOR has created a professional line of brushes for perfect, simple makeup application.

A breakthrough beveled shape specially designed to facilitate the application of two colours of eyeshadow. Use its flat side to apply a light shade across the entire eyelid in one easy step and its high-precision tip to structure the eye with a darker shade.

For proper brush hygiene, clean your brush regularly with the Dior Brush Cleanser.

# 677
  • Бургас
Снощи и аз гледах новата колекция на Диор даже вече беше свършила зелената-каки палитра. Новите сенки в бурканче на мен ми харесаха, пробвах ги интересно копие са на шанелските. Тези на Шанел са по- плътни , но и на Диор позволяват напластяване. Ружовете ммм чудни цветовее особено един червен със златни частички  Heart Eyes .  Бяха заредили доста нови неща на Диор.
Обаче очите ми останаха на лака за нокти Nuit 1947 Dior аз  също направих сравнение между двата лак и първия ми хареса много повече.
Палитрите и тях пробвах страхотни са. Честито на всички които са си взели от тях.
Интересна четка на Диор.

# 678
deadly_vesi, този лак е страхотен! И аз го гледах Heart Eyes И аз го сравнявах с шанелския, но само по снимки в нета и диорския повече ми харесва.
Новата колекция на Герлен само в този Дъглас ли е или вече е заредена навсякъде? Четох тук негативно мнение за новите двойки сенки. Малко повече инфо за тях?

# 679
  • Бургас
Диорския лак е по- вамп и точно такъв търсих. От колекцията на Герлен съм влюбена в червилото Madame Batifole

# 680
Ауууууууууу, deadly_vesi много красиво това червило. На мен по-скоро ми прилича на Мадам Флирт .  
Като разглеждам суочовете хептем се обърках и двете Madame Flirte и Madame Batifole ми червенеят, а показаното от теб нищо червено не виждам.

# 681
  • София
Диорския лак е по- вамп и точно такъв търсих. От колекцията на Герлен съм влюбена в червилото Madame Batifole
Това червило мъжът ми го подари. Сам си го е избирал и направо ме шокира с този цвят. Неудобно ми е да го подаря на някой и не знам какво да го правя. Слагам си го съвсем леко, после забърсвам със салфетка и така го нося, че е много шармантно за мен. А е толкова красиво...

# 682
Циндил - Пиндил, или го размени, или ако искаш да си го запазиш, бих ти предложила следния начин за нанасяне, при който и най-ярките и трудни за носене цветове се омекотяват и стават по-носими - нанеси червилото не направо от гилзата, а с четка например, за да се разнесе много добре, изчакай десетина минути и едва тогава изтрий излишното със салфетка или разнеси с пръст. Така върху устните ще остане само следа от пигмента и ще е много по-дискретно като ефект.

Другият вариант е да го нанесеш съвсем леко с потупване върху устните и отгоре да омекотиш цвета с гланц в неутрален/бежов цвят.

# 683
Аз почти винаги смесвам по няколко червила и нямам проблем с неползването на дадено. Ако цветът на едно червило не ми допада съвсем, слагам и друго, понякога трето, накрая гланц и работата се оправя.

# 684
Много харесвам червилото Мадам Батифол и чакам да го видя наживо. На горната снимка със суоча наименованията на червилата са сгрешени и това е упоменато по-надолу в статията съпътстваща снимката. Дамата обаче е решила да не ги поправя и това в средата е точно Мадам Батифол, а не Мадам Флирт.

Разбрах от Жаки, че са повишили отново цените в Мас! Sick

# 685
Колекцията на Герлен само в Сефора ли я има? Влюбих се в Madame Rougit и в Madame Fascine (тъмния гланц).  Heart Eyes

Някой ако ги е виждал може ли да каже колко струват тук?

# 686
Не в Сефора, в Дъглас в София я заредиха на 20-ти.
Предполагам че гланцовете ще са към 55-60 лв.
Мненията за ружа са доста кофти, не го купувай без проба. Peace

# 687
Мерси, Денси. Гланцовете ясно, че ще са там някъде. И ружа го има, така ли?
А?  Shocked Сега прочетох за отзивите за ружа.  Sad

# 688
Ружа го има да и ще е много скъп над 100 лв. Но отзивите наистина са най-лошите от всички, за продуктите на Герлен в последните години. Аз лично го харесах от началото, но сега няма да купя и то не защото имам много ружове. Кофти е колекионерските продукти да са с по-занижено качество, защото някак действа демотивиращо за покупка, която иначе би направил.

# 689
Ох, не знам, прочетох няколко ревюта и гледах това и пак се влюбих.  Blush Ще отида утре да го видя. Ако го има де.

http://www.youtube.com/watch?v=WcY2ggHCEkQ

Общи условия

Активация на акаунт