MAC & Sephora - 15 тема

• 42 749
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Много й се чудя аз на тази лилава палитра на Диор  Crazy Ще отида поне да я разгледам, пък знае ли човек  Whistling
Всъщност какви палитри се очакват до края на годината  Rolling Eyes Нещо им изгубих нишката на всичките колекции  Crazy

За четките и аз подкрепям напълно - може по 1-2 четки на месец да се купуват и да с събират постепенно, но да не се подценява тяхната роля  Peace И то говорим за качествените четки (което не значи непременно "маркови" и супер скъпи) Преди и аз карах на апликатори и се чудех защо трябва да харча пари за четки. Откакто започнах да ги ползвам, не мога да си представя да направя грим с апликатор  Crazy А пръстите при мен отпадат автоматично - мразя да се мажа и цапам  #Silly Дори основата за сенки гледах да я разнасям с четка.

# 661
Densi, задавам си въпроса за лилавата палитра на Диор тук.

Нямам възможност в близките дни да я видя на живо, затова ме интересува вида на лилавото. Знам, че цветът излиза различно на различните монитори, но все пак, приблизително – прилича ли си със снимките, които показваш: там се вижда хем наситено лилаво, хем друго, с леки кафяви и сиви примеси – въобще – красота.

Изобщо, често ми се случва красотите, които гледам в интернет, на живо да са далеч по-семпли или поне различни. Лятната синьозелена палитра на Диор ми се виждаше някак по-синя, а на живо ми изглежда преобладаващо зелена.

Като цяло сенките на Диор ми се разпрашават повече от тези на Герлен. Знам, че е и въпрос на четки, но използвам едни и същи и при двата бранда: сенките на Герлен са ми по-лесни за блендване, нанасят се по-равномерно и не са така прашливи. Предимството на Диор обаче са по-разнообразните цветове сякаш.
(обаче като гледам последната колекция на Герлен - със сенките двойки - там цветовете изглеждат доста разнообразни, страшно ми харесват... но по нета, не знам как са на живо)

# 662
  • sofia
Здравейте, имам нужда от съвет относно ружовете на Chanel и Dior.

Много ми хареса Фантастик крем ружа на Шанел. Търсих го миналата седмица в Сефора Парадайз, но бяха свалили тестера и консултантката каза, че е лимитиран и няма да го има. За това ми предложи като дойдат есенните ружове на Диор да ги разгледам, имало много различни цветове.
Вчера, обаче на щанда на Шанел в The mall отново видях ружа Фантастик наличен и започнах да се двуомя.
Разгледах ружовете и на Диор, но не ме грабна определен  цвят.

Може ли някой, който е пробвал двата ружа да даде отзиви за разликите и приликите - още повече, че са различна консисенция предолагам. Разгледах ружовете и на Диор, но не ме грабна определен  цвят.

Благодаря предварително, знам че има много компетентни момичета, за това се обръщам към вас.  Peace

# 663
Аглая Епанчина, нали знаеш че всичко е в главата. Grinning Не знам точно какво лилаво търсиш и как искаш да изглежда палитрата. Тя изглежда така: първия цвят е тоуп, като говорим за нежно, млечно сиво-лилав тоуп, които е много хубав и много финно смлян. Втория цвят е блестящо-бежово златен, той може да се наслагва и да променя основния цвят и то доста, третия е наситено лилав и четвъртия не мога точно да го определя, но е хубав и студен.
Сега палитрата не е нещо невиждано, нечувано и честно казано, парите са и супер много. Същите неща могат да се намерят при много по-евтини марки, но не така съчетани. Ако човек обаче е креативен и не му се дават пари за името Диор няма смисъл да я плаща.
 Дали е красотата от снимката на лилавия фон, не е! Там има фотошоп, а където той се намеси нещата пропадат доста често. Ако очакваш чудо, ще ти е семпла, ако очакваш хубави, носими цветове, вк. и по отделно, ще ти хареса и няма да си разочарована. Hug
Различни сме и затова правят различни продукти приспособими към различните вкусове. Ето за мен синята Парадайз Диор палитра е отровно синя и няма много зелено, за разлика пък от зелената от същата колекция.
Най-добре е да се види наживо и тогава да се прецени. То винаги е най-добре така с проба. Peace  bouquet

За мен точно така изглеждат цветовете в палитрата. Розовото в средата обаче е по-розово.

http://www.temptalia.com/dior-constellation-864-eyeshadow-palett … w-photos-swatches

Очакваме до края на месеца колекцията и на Герлен и тогава можеш да видиш и да сравниш продуктите и да решиш кое точно да купиш. Виж ако е възможно тестера на Диора, защото сенките така или иначе ще се свършат в Сефора и ще трябва да се купуват с поръчка от нета. Може и вече да са се свършили не знам. Нищо не губиш в случая, ако изчакаш. Hug

Последна редакция: пт, 20 сеп 2013, 15:03 от densi

# 664
Благодаря ти, Денси, много хубаво си обяснила цветовете и макар да казваш, че чак нещо невиждано не е тази палитра, пак силно изкушаващо си го написала. И май ще я купувам.

За синята палитра на Диор - харесва ми, но не ми е синя Simple Smile. Дори и в най-близкия до синьото цвят се прокрадва нещо зелено: разбира се, това е очаквано, тя все пак е електрикова, но... ми идва леко в повече. Това лято я носих 2-3 пъти, не повече, имах чувството, че съм прекалено омазана, колкото и малко да нанасях. Но всичко е въпрос на себеусещане, вкл. и временно. Ако лятото ми е била прекалена, може след време да ми пасне точно.

# 665
Така е синята си е омазваща и прекалена. Лятна, игрива, секси, фрапираща, изкарваща извън нерви с това ярко синьо. Флиртаджийска.
Тази е есенна, вече умерена, улегнала и доста по-женствена. Идва времето на по-сериозното поведение. Виж грима на Темпи най-отдолу на статията. Не мога да повярвам, че го виждам точно такъв. Моя направен с тази палитра беше коренно различен. Много метал, много лилаво, много ярко и много блясъци. А този е толкова нежно, тоуп- лилаво. Ето затова са царе за мен големите, защото правят визии за хора не можещи, не умеещи и не разбиращи от гримове и цветове. Вземаш апликатора в случая и следваш правилото на тройката, като почваш от първата, нежна, тоуп сянка по първия диагонал. После директно си обличаш сивия костюм или дънките и отиваш в офиса, или накъдето ти видят очите и никой няма да каже "тази пък как се е наклепала". Вярно и никой няма да ти обърне внимание, защото няма за какво, друго си е да избодеш очите с Маковско жълто примерно, но ще се чувстваш хубава, без да си положила почти никакви усилия.

# 666
  • Torino,IT
За двойките сенки на Герлен останах разочарована.
Матовия цвят е много добър за нанасяне, но другия който е блестящия не оставя почти никакъв цвят,само леки отблясъци в съответната тоналност.
Не.знам каква е.идеята,може би блясъците да се.нанасят над другия матов цвят,при някои цветови комбинации става, например Too lovely и Тwo spicy ....редактирам се...,пасват си....но за мен поне нанесен на.окото само глитерния не седи добре.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2013, 15:36 от Lindita

# 667
Хайде Герлен вече е в Дъглас Дъ Мол. Ей изумиха ме, железни са, казаха на 20 и вярно днес е точно 20-ти. Shocked

Леле май и колекцията на Риана ще дойде тук в Мас. Ауууу какъв кеф. Там ще са батални сцени сигурно! Mr. Green Whistling

# 668
Здравейте, чак сега имам възможност да пиша. Разгледах днес сенките на Диор и Шанел. От бурканчетата повече ми допадат тези на Шанел, цветовете Епатант и Илюзоар(предполагам не се пишат така на бг). На Диор ми се сториха по-леко пигментирани, а също нанасянато на Шанелските ми беше по-лесно. За момента не си взех от тях, но тези 2 цвята конкретно искам да ги имам.

В крайна сметка си взех новата петичка на Диор-Bonne Etoile. Много е красива според мен. Нямам много четки за очи, защото от 3-4 години не нося сенки, поне не и на цял клепач. Използвам много моливи за очи и си ги разнасям с тънка четка или скосена за очна линия. Не знам защо зарязах сенките. Дори тези, които имам ги нанасям само като контур на очите.
Затова ми е странно решението да си взема 5-ца, но рискувах. Преди малко ги нанесох. Имах за модел клип, който гледах наскоро, ще го постна. Използвах 2 плоски четки, една блендираща, една скосена за долния клепач. Получи се като в клипа. Малко ми е странно да се гледам със сенки на цял клепач. Мисля, че се получи добре. И майка ми ме хареса. Не знам до колко ще постигна страхотен УАУ ефект с палитрата, но за мен лично тя е много красива Hug

http://www.youtube.com/watch?v=wa0sMPWPMlA

# 669
Браво честито! Много е хубава! Heart Eyes Hug  bouquet

# 670
Мерси, Дени  Simple Smile
Гледах и новите ружове на Диор. Вече с кристален поглед, пробвах някои от цветовете, но не знам защо много не ме грабнаха. А толкова време ги чаках. Може би, защото бях тръгнала за сенки.
Изглеждат пигментирани, но като ги пробвах на ръката, не излизаше мн цвят. Може би, защото и ръцете ми постоянно бяха леко влажни, от толкова триене с мокрите кърпички(аз колко сенки измазах). Пробвах Рефлекса на Шанел.....е, той със съвсем малко загребване, толкова цвят се получи на кожата ми.
Може и да съм пристрастна към ружовете на Шанел. Яд ме е, че от кремообразните няма повече цветове. Иначе си търся лилавеещ, както споменах, както и нещо по-неутрално. Да ми отива на новите сенки Laughing
Погледнах и другата петица на Диор, която Денси си е купила. Тъмно лилавото много ми хареса, ама много! Другите цветове не ги пробвах, защото да си призная, бях си наумила да си взема другата петица Hug

# 671
Днес и аз разгледах петиците на Диор. Оказа се, че зелено-кафявата е доста по-красива от всички снимки, които съм видяла в нета. Почти цялата е с някакъв блясък, а на всички суочове от снимките изглежда доста безлична.
Лилавата не ме грабна. Хареса ми само тъмно лилавото и златистото. Но подобно тъмно лилаво имам вече.
Общо-взето и двете не ме спечелиха достатъчно, за да дам 100лв за някоя от тях  Crazy

# 672
Наистина в зелено-кафяво-синкавата палитра има доста блясък. Сега си гримирах лявото око с единия диагонал(тъмно зелено, средата, светло зеленикаво ментово) и ми хареса. Но ме притеснява този блясък. Не ходя в ежедневието си с тежък грим, (ярко червило слагам, но мн бляскави сенки-не). А и уж внимавах, но си имам блясъци по скулите. Но да си призная, не искам да ползвам палитрата само за излизане. Защото тоалетката ми е пълна с продукти за специални поводи, които така си седят.
Явно тр да се престраша.
Бтв, аз нямам на Ърбан Дикей палитрите, нито тази на Пупа и затова цветовете на Диорската са ми добре дошли Simple Smile

# 673
Днес пробвах кремообразните сенки на Диор. Много мусови, кадифени и нежни ми се сториха. И сега съм запленена от 081.

Поговорих си с консултантките на Шанел пред Sephora в The Mall и те споделиха, че ще има коледна колекция на Шанел.

# 674
Ох браво, дано те са прави! newsm10 Другите друго казват но важното е да видим стелажите пълни.
heli_heli, както винаги носиш страхотни новини.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт