MAC & Sephora - 15 тема

• 42 751
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Изпревари ме Grinning Тъкмо щях да те питам за нея. Аз съм си харесала от ревюта другата палитра. Мисля че ще ми отива на кафевите очи. Иначе първосигнално бих взела лилавата, че ми е любим цвят.
Питанката ми е : с други палитри на Диор забелязвам, че много от продукта пада в кутийката, напрашва се. По лицето също: много често трудно им махам блясъците на сенките, които са посипани по скулите ми. Знам, че серията се води с метален отблясък, но въпросът ми е: Трудно ли се работи с палитрата?

# 646
  • в 1001-та нощ
без дъх останах от палитрата  Crazy

а колко струва?

# 647
Аз имам много техни палитри и нямам проблем с разпрашване. С тази не съм се гримирала сама, гримира ме онзи ден гримьорката им и в интерес на истина ме забърса с тампонче под очите след като приключи. Това аз никога не го правя вкъщи, защото няма нужда. Но пък тя ме попита какво искам от палитрата и аз и казах "да ме съблазните да я купя, при все че имам много лилави" и тя изкара наистина много цвят. Дори след като вземеше от цвят с плоската четка на Диор, с която и аз работя често вкъщи, изтръскваше върху цвета, което аз не правя върху моите палитри.
С каква четка работиш върху цветовете на Диор?

Другата палитра също е хубава, но за мен е доста тъмна, а и имам подобни цветове. Типична есенно-зимна палитра.

Аленка, благодаря. Hug 107 лв.струва.

# 648
Точно, защото е есенно-зимна ми допадна. Имам чувството, че с тези цветове ще могат да се постигнат няколко различни визии. Но от снимки в нета не мога да преценя колко силно е пигментирана. Днес ми беше много замъглен погледа от тези капки и въобще не можах да разгледам, аз на консултантките лицата не можех да фокусирам Mr. Green
Но утре с кристален поглед вече ще мажа от всичко. Включително и бурканчетата.
А четките ми са никакви. На екотуулс някакви комплекти имам. Аз първата ми Диорска петица дори с апликаторчетата им я нанасях. Не е пред мен палитрата в момента, но имаше много сребристо сиво в нея, което с големи мъки го триех от цялото лице.

# 649
Може би затова ти се разпрашват. Плоските четки без значение от марката и цената държат пигмента по-здраво и като нанасяш с потупване се избягва разронването.
Тази палитра е добре пигментирана. Peace
Сигурно знаете, че сенките на Диор абсолютно винаги са структурирани така че цветовете да се използват на тройки. Тройка по единия диагонал, после по другия, после два съседни цвята плюс този в средата и така с една палитра получаваш задължителни 6 различни визии. И като експериментираш вече както пожелаеш стават наистина много. Винаги съм се чудела, защо и как избират разбъркано светли и тъмни цветове, а не например два светли горе и два тъмни долу и в средата примерно изненадващ цвят, а те хората си имали желязна логика спазвана години. Добре, че добрите гримьори са обучавани и знаят доста тайни.

# 650
  • в 1001-та нощ
аз не знаех и благодаря, че сподели   bouquet

# 651
И аз не знаех Hug Аз винаги си смесвам по 3 цвята, но защото така си ми е харесвало.
А виж ти, как са го измислили.
Дано да ми харесат утре, за да пробвам и аз такива комбинации.
Относно четките.....като си купя всичко, което съм си намислила като грим, ще дойде и техния ред. Знам, че с професионални четки ще се получи по-добра визия, но винаги изниква някое червилце или моливче....и остават на заден план Blush

# 652
  • гр.Добрич
В кутийките на Диорските палитри има схема точно както го описва Densi.

# 653
Това за цветовете беше интересно, благодаря Peace

# 654
И аз не знаех Hug Аз винаги си смесвам по 3 цвята, но защото така си ми е харесвало.
А виж ти, как са го измислили.
Дано да ми харесат утре, за да пробвам и аз такива комбинации.
Относно четките.....като си купя всичко, което съм си намислила като грим, ще дойде и техния ред. Знам, че с професионални четки ще се получи по-добра визия, но винаги изниква някое червилце или моливче....и остават на заден план Blush
О не тук грешиш много. Трябва човек да има няколко добри четки /не са нужни много, нито повтарящи се, нито пък мании/, защото само така може да прави наистина качествен грим. Тези глупости за пръстите, скъсаните апликатори, ползвани години и който си го може, го може не са точно така. Wink Да с пръсти се работи добре понякога, да Ивана Лисак работеше с апликаторите на палитрата на Ланком, но тя е с дълогодишен опит, а и довършва с четки. Зарежи моливчетата и червилцата и си купи базови, хубави четки и ще видиш огромна разлика.
Няма да можеш сигурно да си купиш всичко, което си намислила като грим, защото винаги изниква нещо ново, нещо изкушаващо и нещо по-хубаво. Инвестирай в четки и инвестицията ще ти се върне много бързо многократно. Hug
Носиш ли фон дьо тен и пудра и тях с какво нанасяш?

# 655
  • Бургас
Денси честити сенкии, наистина много добре изглеждат  Hug
Днес ще отида да видя да ли са заредили и при нас колекцията на Диор.
За четки подкрепям-може да не са от най- скъпите , но важното е да са функционални.
Нанасям сенки вече почти изцяло с плоски четки, днес така нанесох на Шисейдо ( страхотнии сенки, страхотно лилаво).

# 656
Много благодаря. Heart Eyes Hug  bouquet
Колекцията на Диор обаче май е заредена само в двете Сефора. Отникъде другаде не са ми сигнализирали, че са я получили. БЗ и Дъглас казаха, че няма въобще да я получат.
За съжаление ми казаха, че в България няма да има почти никакви Коледни колекции. Шанел и Диор със сигурност.

# 657
  • Бургас
Еми здраве да е, аз исках само да я видя. Така или иначе в неделя съм в София ще я разгледам , каквото е останало  Simple Smile . Да за коледните ми казаха, че няма да има   Rolling Eyes .
Но пък откъдето пазарувам такава козметика имат 20% намаление на сенки, може би ще разгледам другите златни illusion d'ombre . В МАК  нещо ново да има заредено ?

# 658
  • в 1001-та нощ
....
За съжаление ми казаха, че в България няма да има почти никакви Коледни колекции. Шанел и Диор със сигурност.

безобразие  Crossing Arms направо да си хванем бананите и да се качим на дърветата  Sad

# 659
  • Бургас
a.l.e.n.a съгласна и много точно казано.

Общи условия

Активация на акаунт