MAC & Sephora - 15 тема

• 42 755
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Рефлекса е чудо! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Руж също е много хубав. Почти всички кръгли ружове са чудесни.

# 631
  • Бургас
O този червен руж направо ме зашлеви  Laughing като цяло им станах фен на кръглите ружове.
Ето ги моите любимци на едно място.И аз ги нося през деня , на работа. Няма човек , даже мъж(който не харесва гримирани жени) да не са ахнали по тях.

# 632
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Beautyholicа да, моите са тези, а цвета който съм поръчала е Purple Dawn

Имам този цвят и наистина е мн хубава сянка.

При нас,бурканчета с кръгли капачки няма.

# 633
  • Бургас
Beautyholicа много ме зарадва с този коментар, гледах "swatches"  и ми стори страхотно лилаво точно каквото търся.

# 634
Beautyholicа много ме зарадва с този коментар, гледах "swatches"  и ми стори страхотно лилаво точно каквото търся.
Наистина е много хубаво лилаво. Добре, че и го поръчала. Hug

# 635
# 636
Много благодаря! Heart Eyes Hug  bouquet

п.п. На Жаки са уникалните гримове! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 637
охххх, че ми забива сайта.......
Та...гримът е страхотен-и трите различни очи. Не разбрах на кой са.
Пак ще ги погледна бурканчетата, но след толкова добри отзиви...Може да пробвам на окото как седят, защото е много различно от мацането по ръката. Но ми направи впечатление, че много лесно се нанесоха и  въобще не съм търкала или да съм наслоявала много.
Дано да го има и Рефлекса. От снимки забелязвам, че леко напомня на бронзър. Аз не ползвам такива продукти, защото ми е много светла кожата, но попаднах в ютуб на девойка, на която страхотно й седеше.
И последната ми питанка е: Имате ли червилото Бой? Търся си неутрално, но да не е твърде нюд, по-скоро леко да розовее. Гледах на ИСЛ Волюпт Шайн № 13. Хареса ми, но за Бой съм чела, че е един от най-култовите цветове от Коко Шайна.

# 638
Да имам го, както и доста хора във форума. Само суперлативи мога да кажа за него, освен трайността му. Аз го подновявам непрекъснато и държа едно в запас, защото при мене си е достатъчно трайно. Обожавам това червило. Heart Eyes
Рефлекса не е бронзант. Аз съм супер бяла и го нося често. Има невероятни частици в него, но трябва да се работи с лека ръка. Но все пак щом си купила Руж, който си е страшилище отвсякъде, едва ли този ще те уплаши.

M∙A∙C SS14 New York Fashion Week
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10153245981755554.1073 … 780553&type=1

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 21:55 от densi

# 639
Мерси, Дени  bouquet
Радвам се, че съм си намислила покупки. Сега остава само да ги осъществя.
Мен точно трайността на Коко Шайна ме притеснява. Волюпт Шайна при мен е траен, а знам, че са от подобен тип.
Иначе за червения руж, купих го заради един мн забавен консултант в Сефора. Като си взех компактния фдт на Шанел и той ми сложи от Руж, за да не съм толкова светла. Идеята му беше да съм Снежанка. Така и се получи. Ироничното е, че това ми е никнейм още от дете(и без грим съм си Снежанка). Но реших, че няма как, тр да го имам. Нося го с едно червено червило от Диор Адикт Екстийм серията. Много е хидратиращо, чудесна пигментация.

# 640
  • Бургас
M∙A∙C SS14 New York Fashion Week доста интересни гримове видях , напълних окото. И много идеи си откраднах  Laughing . Има си креативни идеи.

# 641
охххх, че ми забива сайта.......
Та...гримът е страхотен-и трите различни очи. Не разбрах на кой са.

На моя милост Blush
Обаче са много старите снимките и качеството естествено е кофти.
А Epatant трябва да го извадя и пак да го понося, не съм го слагала от сигурно година

Денси, давам ти да я сложиш на темата разбира се, ама то самият грим не е нищо особено. Просто намазана сянка и то с пръсти, защото аз с четки никога не го ползвам този цвят. Цялата красота е дело на Chanel

# 642
И последната ми питанка е: Имате ли червилото Бой? Търся си неутрално, но да не е твърде нюд, по-скоро леко да розовее. Гледах на ИСЛ Волюпт Шайн № 13. Хареса ми, но за Бой съм чела, че е един от най-култовите цветове от Коко Шайна.

Бианка, много зависи от личните ти предпочитания.
Например, ако не обичаш силно ароматизирани червила, избери това на Шанел, защото при тези на YSL ароматът е силно изразен.
Ако държиш на семплата опаковка - отново Шанел.
Луксозността на опаковката на YSL обаче е много изкушаваща.

Току що тествах на ръката си BOY и Nude In Private на YSL - 9. Близки са като цветове и като ефект, блясък.
Като трайност YSL определено са се справили по-добре, но пък забелязвам, че червилата им - специално от тази серия, леко изсушават устните. Докато при Шанел няма нищо подобно - устните са мекички и като подхранени и след цял ден носене на червилото и неколкократно подновяване.

# 643
Тони, благодаря ти за подробното ревю  bouquet
Аз имам от ИСЛ и много ми допада аромата им-мисля, че е на манго. Моят цвят е №12. При мен е много пигментиран и дори след хранене имам цвят на устните.
От Коко Шайна не съм си купувала, защото винаги, когато ги тествам на ръка, ми се струват много леки и непигментирани. Но е вярно, че при ИСЛ има известно изсушаване след време на устните.
Днес влязох да си купя някакви сенки, но бях след очен лекар и ми разширяваха зениците, та ми беше пълна мъгла. Цял следобяд, едва сега се пооправих и то не на 100%.
Утре обаче съм решила да купя нещо.

# 644
Взех си лилавата палитра на Диор след дълги размисли и се успокоих. Който я иска в Сефора в Дъ Мол. В Парадайз свърши. За моя изненада бяха свършили веднага бронзовите, кремообразни сенки в бурканче и тестера им бе прибран.

Общи условия

Активация на акаунт