MAC & Sephora - 3 тема

• 61 318
  • 634
  •   1
Отговори
# 315
 Ох, дано лаковете пак не свършат до събота. Confused

# 316
Лилавите пък на окото изобщо не са лилави, по-скоро кафеникаво бордо, предимно кафеникаво Laughing
Аз затова не ги купих веднага, защото ми стояха кафяво.

# 317
  • София
момичета , днес ще тършувам сефората и ме интересува подаръка душ крем или лак какви са , имам един подарък и 2*20%

# 318
на Сефора са. Душ геловете са много добри, но лаковете за мен не.

# 319
Причината да се откажа да си купя душ гел/ лосион/ мляко за тяло на Сефора преди време беше, че бяха омазани и пробвани- просто се отказах!

# 320
lepidopteria, наведнъж ли ще ползваш отстъпките? че и аз от единия телефон спечелих 20 % отстъпка, а от другия - душ крем или лак  newsm78

# 321
В крайна сметка се сдобих с Chanel Epatant и Emerveille. Epatant на моята кожа изглеждат направо сребърни и са доста уникални, приличат по ефект на пигментите с влажен ефект от Surf Baby. Прасковените не са толкова блестящи и предполагам, че ще ги нося много. От МАК отнесох Carbonized и този най-светлия цвят. Имах нужда от такива цветове. И за някой, който питаше Carbonized са невероятни. От всички на тях най се радвам. В сравнение с Chanel , Chanel са много блестящи и все пак зависи какви цветове ползваш.

# 322

Малко снимки на Epatant. На сиво, зелено и на моето кафяво око.
На 1-вата снимка цвета излезна почти едно към едно.  
Но въпреки това на снимки изобщо не се вижда цялата красота на сенките. На живо са наистина уникално красиви.  newsm76 newsm76
А колко лесно се нанасят.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И щом казвате, че лилавите не са лилави ще купувам и тях Blush

# 323
  • София
Seti Beti стига да харесам 3 неща Да,в интерес на истината нямам нужда от нищо на този етап  Mr. Green
Жаки°   Heart Eyes
момичета да ви питам нещичко за 3 път слагам минералните сенки на МАк ( с кварца) имам 2 цвята , но и двата след 4-5 часа остават по гънките въпреки основата  ( пробвах с две основи до сега )  #Cussing out имате ли го и Вие този проблем  newsm78

# 324
При мене не  Thinking  Честно казано аз дали ще ползвам основа или не всичко седи бетон.
Даже вчера в тези жеги грима ми не беше мръднал

# 325
  • София
Жаки, честито, страхотно изглежда!  Grinning

lepidopteria, ако говориш за минералните сенки от колекцията -Semi Precious, и аз не съм доволна. Това е най-голямата ми издънка (пари /качество) , която съм купувала напоследък.  Crossing Arms

# 326
Аз не купих нищо от Semi Precious точно защото като се тестват на ръката сенките седяха убийствено, но като се направи грим с тях все едно нищо...минералните на Дисни и те са така. Особено лилавите. Каквото и да ги правя стават едно скучно черно-лилаво и толкова. Нищо общо с това, което е в кутийката.

# 327
  • София
Скучни! Точно това е!  Tired
А в опаковката, изглеждат невероятно.

И не особено трайни, въпреки базата (Urban decay /Artdeco).

# 328
  • София
точно тези
там ми беше грешката ,че само на ръката пробвах
чудя се с каква база да пробвам , или над базата да сложа пудра и да пробвам ,дали биха се задържали по вечко  newsm78

# 329
Не, ако сложиш пудра в/у базата нищо не става. Това го направих веднъж без да искам и не ми се получи после грима.
Слагаш ли фдт на цялото лице? Включително на целите клепачи? Защото аз така правя и после слагам Paint Pot. А с него вече се запечатва всичко. btw аз paint pot-а го ползвам включително и за коректор. Покрива всичко Peace

Общи условия

Активация на акаунт