MAC & Sephora - 3 тема

• 61 326
  • 634
  •   1
Отговори
# 300
  • София
В Прити шоп (The Mall) имаше днес от всички цветове.  Peace Хубави са , да.Лесни за нанасяна, много фина структура, позволяват напластяване. Аз харесах два от тях, но ще пропусна , дублират ми се цветове , а и блясъка ми идва малко в повече.

# 301
MAC me over е дошла вече. Сенките от колекцията са супер. Това мисля, че ще е най-разоряващата седмица в живота ми.

# 302
  • София
Момичета,Сефора имаха ли сух шампоан,или ме лъже паметта?Някой ползвал ли го е?

# 303
Момичета,Сефора имаха ли сух шампоан,или ме лъже паметта?Някой ползвал ли го е?

Има, да, струва 9 лв. Аз си купих. Не е лош, не прави чудеса, но определено спасява положението - обира мазните корени, дава обем малко и има някакъв аромат.

# 304
А във Сефора или Мак дали има куфарчета за грим ? И ако има ,знаете ли на какви цени са ?  Thinking

# 305
Малко не по темата, но от няколко дни слушам по радиото рекламите за Сефора... Какво беше учудването ми като разбрах, че ударението пада на последната сричка...  Shocked Още не мога да свикна и като я пуснат тази реклама, сменям станцията...  Laughing

# 306
А във Сефора или Мак дали има куфарчета за грим ? И ако има ,знаете ли на какви цени са ?  Thinking
Във Сефора имаше преди, сега не знам. Скъпи са. Peace

# 307
Във Сефора имаше преди, сега не знам. Скъпи са. Peace

http://www.sephora.fr/Accessoires/Voyage/Mallette-en-Metal-Grand-Modele/P2970

това е 136 лв

http://www.sephora.fr/Accessoires/Voyage/Mallette-en-Metal-Moyen-Modele/P2972

и това е 74 лв

# 308
Най-после и аз да стигна до Сефора  newsm35 Купих сенките на Chanel в цвят epatant и лака peridot.Сенките са просто уникални, изобщо не си личи от снимки в нета каква красота са. Лилавите също са много красиви, но хич не обичам да нося лилав грим...та ще си помисля за тях.
Лака също е много готин, под една светлина е зелен, под друга напълно златен. А като допълнителен подарък ми дадоха сак на Пако Рабан (изглежда ми мъжки, а и на него пише 1 Million)

btw бяха заредили от всички цветове сенки и лак Peace

# 309
  • София
Жаки°, как стоят сенките на окото, по-скоро сребърни или зелени?  Аз още им се чудя на живо ми се сториха сребърни, а искам зелени  newsm78

# 310
Сложих ги само на долният клепач, защото не ми се махаше сега целият грим. Но утре ще ги пробвам самостоятелно и ако стане добре ще кача и снимка.
Седят сребърни с много леко загатване на зелено (като камуфлажно зелено).
Зеленото според мене се вижда в зависимост от осветлението, цвета на очите, а и с какви други сенки са комбинирани. На ръката ми стои предимно сребърно

# 311
  • София
Сложих ги само на долният клепач, защото не ми се махаше сега целият грим. Но утре ще ги пробвам самостоятелно и ако стане добре ще кача и снимка.
Седят сребърни с много леко загатване на зелено (като камуфлажно зелено).
Зеленото според мене се вижда в зависимост от осветлението, цвета на очите, а и с какви други сенки са комбинирани. На ръката ми стои предимно сребърно

Благодаря! И на мен така ми стояха на ръката, затова и не ги купих... а на снимките в нета изглеждат зелени  Crossing Arms

Лилавите пък на окото изобщо не са лилави, по-скоро кафеникаво бордо, предимно кафеникаво Laughing

# 312
Лилавите ми се сториха най-красиви на ръката, все едно светеха лилави и сребърни диамантчета в тях Heart Eyes
Само ме притеснява след време да не изсъхнат, защото имах такива сенки преди на друга фирма и за има няма половин година отидоха на кино  Tired

# 313
Охх,аз сега се чудя между MAC Carbonized от новата колекция и Chanel Illusoire.Кои ли да взема? Thinking

# 314
Охх,аз сега се чудя между MAC Carbonized от новата колекция и Chanel Illusoire.Кои ли да взема? Thinking
Въпреки, че съм супер почитателка на MAC...гласувам с две ръце за Chanel! Определено тези сенки са в пъти по-готини  newsm26
Гледах я днес новата колекция, но нищо не ме грабна. Взех си само рефили за палитрата.
Чакам Cindy Sherman с нетърпение  Party

Общи условия

Активация на акаунт