MAC & Sephora - 15 тема

• 42 767
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • в 1001-та нощ
отдавна искам да попитам нещо - ползвали ли сте кремообразни сенки над прахообразни?

какво имам предвид - имам едни на шисейдо - в бурканче - изглеждат беки в буркана, нанесени са много нежни, като заскрежаване - в по-прозрачна база - на кожата

мисля си - ако се ползват върху - примерно розови мат сенки - дали би станал мокър и заскрежен ефект или по-скоро мазало  newsm78

другото, което ми хрумва е да е над други кремообразни сенки - тип молив - все едно цветен джъмбо молив - на целия клепач - като сянка и над него сянката на шидсейдо?

задавайки въпроса - е ясно, че аз ще си поекспериментирам, но ми е интересно дали някой е пробвал нещо подобно до сега  Blush

# 616
  • София
Аленка, аз пробвах тази събота- нанесох Epatant върху Naked 2 сянката, която е матова (от basics палитрата). Нямаше никакъв проблем с нанасянето, epatant даде много блясък и после даже опуших черен гел молив по линията на миглите. Хареса ми  Simple Smile

# 617
  • в 1001-та нощ
супер Simple Smile   bouquet тази сянка толкова ми харесва, че искам да я ползвам по много начини  Blush  bouquet

# 618
  • Бургас
Temptalia пусна подробни ревюта на продуктите от серията на MAC за Риана RiRi Hearts MAC Collection for Fall 2013

Картинката не е пълна, има и ощеее  Mr. Green

# 619
  • Бургас
И аз често правя тази комбинация върху сухи сенки кремообразни като акцент ги нанасям и се получава много интересно. Само да покажа едно клипче с продукти на Шанел използване на сенките им в бурканче като акцент.

# 620
  • в 1001-та нощ
мерси много  Hug ще го разгледам довечера у дома, че от офиса не можем да гледаме видеа  Blush  bouquet

# 621
  • Бургас
Молим  Hug
Поръчала съм си от тези сенки на Шисейдо в бурканче - лилавите. Четох много хубави отзиви за тях и нямам търпение да ги пробвам.

# 622
Изгледах клипчето, мн красив грим.
Днес ги погледнах сенките в бурканче на Шанел, но се въздържах от покупка. Утре ще погледна на Диор новите, ще се опитам да ги сравня. Харесвам блясък, но тези на Шанел ми се сториха твърде бляскави. Според мен са си за вечерен грим. Иначе цветовете, които разглеждах много ми допаднаха.
Но имам чувството, че ще си взема червило или лак(може и руж). На такава вълна съм.

# 623
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Молим  Hug
Поръчала съм си от тези сенки на Шисейдо в бурканче - лилавите. Четох много хубави отзиви за тях и нямам търпение да ги пробвам.

За тези бурканчета ли говорите? Thinking http://www.shiseido.com/shimmering-cream-eye-color/9990000000076 … color=00076_WT901

Колекцията РиРи с нищо не ме грабна.

# 624
Изгледах клипчето, мн красив грим.
Днес ги погледнах сенките в бурканче на Шанел, но се въздържах от покупка. Утре ще погледна на Диор новите, ще се опитам да ги сравня. Харесвам блясък, но тези на Шанел ми се сториха твърде бляскави. Според мен са си за вечерен грим. Иначе цветовете, които разглеждах много ми допаднаха.
Но имам чувството, че ще си взема червило или лак(може и руж). На такава вълна съм.
Тези на Диор също са супер блестящи. Обаче се върни след като ги пробваш на бурканчета на Шанел и по-специално примерно на Епатант, защото това са най-уникалните сенки, които са излизали последните години. Стават и за вечерен и за дневен грим, зависи от напластяването. Аз имам много от тези сенки и бих купила абсолютно всички бурканчета, защото предлагат наистина страхотно качество.
Снимката на Жаки с Епатант Шанел е най-великата за мен снимка, която гримьорските теми познават. Моля някой да я пусне, че както винаги не мога да я намеря. Жаки, моля! Heart Eyes Hug   bouquet
Аз ще я сложа ако ми позволиш в първия пост на темата!

# 625
  • в 1001-та нощ
Молим  Hug

За тези бурканчета ли говорите? Thinking http://www.shiseido.com/shimmering-cream-eye-color/9990000000076 … color=00076_WT901

Колекцията РиРи с нищо не ме грабна.

моите са от серията hydro-powder - кръгло бурканче:

# 626
  • Бургас
Beautyholicа да, моите са тези, а цвета който съм поръчала е Purple Dawn
Biancaneve85 oo тези сенки са ми любимите и не бих отказала още един два цвята от тях Crazy
А от ружовете на Шанел в момента съм на вълна Chanel Joues Contraste Powder Blush in Rouge  Heart Eyes от кремобразните , които си взех цвят Inspiration чакам тена да ми падне , да се белна хубаво за него.
И аз мисля да разгледам на Диор есенната колекця , но твърдо ще се въздържа от покупка , приоритет е посещението ми в Мак.

# 627
Цветовете, които гледах са следните: Illusoire-аз точно него исках да видя. Стори ми се по-сив, отколкото виолетов. Хареса ми.
Epatant-много красив цвят. За грим с този ли става дума? Ако е така, мн искам да го видя. Тя и консултантката точно него ми предлагаше. Наистина ми допадна. Сиво, зеленикаво, леко камуфлажно. Много е актуален за сезона.
Apparition-тъмно син. Хубав е, доста е тъмен, но другите 2 по ми допаднаха за моята кожа.
Ще видя утре и Диорските, ако остане време, че съм на очен лекар.
Не знам защо се разколебах. Притеснява ме това дали в  една по-консервативна среда са подходящи.

# 628
Да точно за него става въпрос. Нося го на работа вк. и заедно с Apparition и досега не съм чула лоши отзиви.
Ох намерих друг грим на Жаки. Ох Жаки, ти си велик гримьор! Heart Eyes
Надявам се, да нямаш против че ги копирам от друга тема. Ако кажеш ще ги изтрия. Hug

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 21:32 от densi

# 629
Ще ги гледам пак. Сетих се, че имам един интересен молив на ЕЛ, тъмно зелено, който ще си отива с Епатанта.
deadly_vesi, радвам се, че още някой има от червения руж на Шанел. Наскоро писах за него в една от темите. Мисля да започна пак да го нося. Имам вече по-подходяща четка за руж и ще гледам да не съм матрьошка Blush
Иначе снощи гледах снимки на Рефлекс, но днес забравих да го пробвам. Аз много си ги харесвам кръглите ружове на Шанел.

И на двата грима ли има Епатант? На зеленото око е на долния клепач и над зеленото, нали?
Междудругото и двата грима са........ Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт