MAC & Sephora - 15 тема

• 43 359
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Няма как да са коледни защото ми е от миналото лято. не съм я поръчвала - подарък ми е снахата.  Ако смяташ да я носиш в чантата си, винаги с калъфчето, защото ще се надраска и и отива целият фасон. В предният ми пост има и клипче на една мадама, която хубаво обяснява всичко, защото мен не ме бива много в описанията.
http://ohlalalynnie.blogspot.com/2012/08/estee-lauder-zodiac-compact.html
EL имат и други подобни глезотийки, някой са и на по-солени цени.
Между другото мъжът ми се шегува, че му прилича на луксозен джобен часовник без верижка Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 11:52 от rajnaa

# 601
  • Бургас
И на мен на това ми прилича - луксозен часовник джобен  Laughing

# 602
Есенната колекция на Диор, кремообразни ружове, Руж Диор и кремообразни сенки вече са налични в Сефора.
Браво голяма радост!

# 603

rajnaa, браво на снахата! Не съм сигурна, но май през сайта на ЕЛ може да се поръчва само за Щатите. Много е красива пудричката. Гледах ревюто, от там разбрах колко е малка, в сравнение с тази на Герлен.
Денси, супер новина Simple Smile

# 604
Доколкото разбрах днес БЗ няма да зареждат есенна колекция на Диор, но ми го казаха продавачките там, та много не е достоверна информацията, въпреки че го твърдят уверено.  Peace
В Сефора бях на представяне на новата колекция от гримьора на Диор Галя и мога да кажа само добри неща за тази готина мацка и уменията и в гримирането, и продажбите. Ще разкажа подробно.
За съжаление тя ми каза, че отново са докарали само по две-три бройки от продуктите и те ще се похарчат сигурно много бързо. Палитрите са по две и които ги желае пак ще трябва да побърза. Мен лично това с бързането яко ме дразни и не купих абсолютно нищо, въпреки, че много се харесах с пълно направения грим и мъжа ми също ме хареса.
Пробвах лилавата палитра, която смятах да купя и най-вероятно ще го направя, защото много ми хареса, но понеже имам много лилави сенки искам да помисля хубаво. Ако реша ще я поръчам. Сенките в бурканчета също са чудесни и си струват да се пробват подробно.
При влизането в магазина Галя ми предложи бронзовата сянка от кремообразните и това супер много ме учуди, защото аз не нося почти никога бронз без значение къде и както какво, грим, дрехи, аксесоари. Не и обърнах никакво внимание и се хванах да ги пробвам подред. Разбира се взех първото бурканче в редицата и тя ми каза "това е единственото неподходящо за вас, защото сивото захлупва зелените ви очи"! Shocked Тук вече аз се нервирах и я погледнах тъпо и очакващо да видя какво още ще ми предлага и дали пак ще е напълно противоположно на вкуса ми. Предложи лилавото. Съгласих се и продължих да преглеждам всичките.
Накрая с бронзовото ми показа няколко разкошни трика вк. и като хайлатър на доста места и ми доказа, че е хубава сянка и може и да пробвам бронзово, така или иначе нямам много.
В колекцията има и лилава очна линия, както и хубава черна спирала. Пробвала съм и двете и са добри, но аз си имам.
Сега да кажа за палитрите много блестящи са. За мен са неподходящи за хора, с бръчици около очите и за такива не харесващи металиците. Иначе стоят чудесно и двете.
Червилата също са хубави и феновете на нюд червилата трябва да ги пробват. Три са нюд и едно по-винено, но не тъмно и ярко.

# 605
  • София
Някоя от тези палитри дали се намира у нас?

# 606
Благодаря ти, Дени за подробната информация  bouquet
Тъкмо след вечеря идвам и се чудех дали ще пишеш. Не ми харесва това с бройките, ама въобще! Не съм в Сф в момента и кой знае какво ще остане, докато дойда............. Тези в БЗ дори няма да ги коментирам.
Имам 2 питанки към теб: можеш ли да сравниш сенките в бурканчета на Диор с тези на Шанел. Четох ревю за предпочитание на сенките в бурканче на Джорджо Армани пред тези на Шанел, но за сравнение с Диор не съм попадала. Харесала съм на снимки цвят Illusoire.
А ружове имаше ли на Диор? Те няма ли да са перманентни?

# 607
Да Адри, втората я имаше на щендера на MUFE, но сега не знам дали е налична. Не съм я виждала скоро. Peace
Първата палитра никога не съм я виждала наживо.

Ружове на Диор има, но не и лятнатаq кремообразна колекция. Но другите всичките. Стана дълъг горния пост и затова оставих тях за друг.
Сложи ми дамата лилавия грим, нави ме за коректор и фон дьо тен на Диор, защото три пъти казах, че не нося такива неща и тя реши че е въпрос на чест да започна да го правя и то с продукти на Диор. Whistling Flutter Party
 Е не и се получи, чак толкова не се харесах, че и казах да ме изтрие веднага и тя ми отговори, че няма да го направи, докато не завърши грима изцяло. Изтрих се час по-късно, но през цялото време в кафенето се чувстваn не в кожата си. Не харесах фон дьо тена, а коректора под очите да. Розовата пудра си е хубав продукт.
За руж и казах сама да избере и на лилавия грим тя ми донесе корал, което само дето не ме накара да върна поръчката, но все пак реших да не съм "заядлива пръчка" и да оставя момичето да покаже таланта си и да видя дали пък няма да ме изненада. Е тук и се получи, стана много добре и въпреки че като ми каза, че" цветовете си отиват отлично" аз повдигнах иронично вежди, признавам че го сложи толкова добре, че не се биеха и беше свежо. Whistling
Попита ме дали се контурирам и страшно се изненада като и казах да. Явно много малко хора го правят, защото обсъдихме продукти за контуриране подробно и тя ме направи с лилаво-сив руж на Диор от новата колекция страхотно. Показа ми и гримьорски трикове за контуриране.
Накрая направи нещо странно за мен, като ме намаза и то не леко, точно отгоре на скулата към ухото, над ружа коралов със супер блестящата, светла сянка от лилавата палитра на Диор и признавам, че ще правя това вече често.

Понякога е много хубаво да се оставиш в ръцете на други хора да те гримират и да се развихрят върху чертите ти, защото дори и да не постигнат точно това, с което ти самия си свикнал и харесваш, то определено те изненадват...и в двете посоки и това е супер забавно. Laughing Heart Eyes

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 21:35 от densi

# 608
Ти погледна ли цветовете на другите ружове? Силно пигментирани ли са? И на каква цена са?

# 609
Не не съм гледала другите, защото имам много и не бих купила руж на Диор към момента. Струват по 82 лв. или поне така пише на картона с използваните продукти. Hug

# 610
Много ти благодаря! Ще ги погледна разбира се, толкова ги чаках.
А иначе ме разсмя много за диорския фдт като "въпрос на чест" Laughing

# 611
  • Torino,IT
Диорските кремообразни сенки са някакси с по -ситна консистенция от шанел които ми се струват по-гъсти и плътни.
На Диор с едно бързо нанасяне си готова и цвета е много блестящ и лъскав, шанелските искат повече работа до хубав и равномерен цвят и седят по плътно на.окото.

# 612
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз съм притеснена - любимият ми цвят от Нейкид - Virgin, стигна до дъното. Не очаквах толкова скоро да се случи, но се оказаха доста плитки отделните цветове. А не съм намерила аналог  Tired

# 613

gadamer, попаднах на това: http://www.myeyeshadowconsultant.com/2012/08/23/mac-dupes-for-ur … s-naked1-palette/

Сигурна съм, че ако разгледаш в нета, ще има още доста мнения. Но е неприятно, че се е получило така при теб.

Lindita, благодаря ти за сравнението Simple Smile

# 614
Много ти благодаря! Ще ги погледна разбира се, толкова ги чаках.
А иначе ме разсмя много за диорския фдт като "въпрос на чест" Laughing
На всичкото отгоре изведнъж след като казах, че любимата ми четка за фон дьо тен е тази с малката, кръгла глава на Диор, тя ми каза че е нетрадиционалист и извади от колана си най-любимата ми четка евър за пудра на Диор и я намаца с фон дьо тен, а това за мен е кощунство. Аз обожавам тази четка, имам две, държа една в резерва и нанасям с нея пудрата Беж, и като я видях така намацотена се ужасих. Е добре слага и фон дьо тен, но аз определено няма да я използвам така.  Whistling
След това пък ми показа с малката, кръгла четка, как да нанеса на скулите бронзовите, кремообразни сенки като хайлайтър. Въобще разбрах за всичките ми любими четки на Диор, други техни предназначения. Joy

Общи условия

Активация на акаунт