MAC & Sephora - 15 тема

• 43 915
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Aми по принцип се води мат, но е по-различен мат от останалите им. Имам поне още 2-3 от техните матови червила и са напълно различни от Руби.  Не знам дали толкова се вижда, колкото се усеща върху самите устни.
Може би червилата от новата серия Ретро-мат също ще са като Руби. И може да започнат да им викат ретро-мат финиши  Grinning

# 586
  • в 1001-та нощ
много ясно се вижда, че е различно, като никое друго, аз имам от него - мостра от сайта и ще видя при мен как е, но при теб стоеше като кадифе, именно не като друг мат, затова се зачудих и има ли други цветове с такъв ефект  Blush

# 587
Сега погледнах в сайта че наистина този финиш са го кръстили ретро мат http://www.maccosmetics.com/whats_new/11605/New-Collections/Retr … -Matte/index.tmpl
Явно от Руби е тръгнало всичко Simple Smile Mежду другото аз като нося Руби винаги имам под него Carmex, никога не го слагам без. Толкова е сухо и матово, че едвам се нанася.

# 588
  • в 1001-та нощ
вече и аз има база  bowuu от летния giveaway на TheblackWidow's place  bowuu ще го пробвам и с нея и без нея, а дано пуснат и други цветове - лилави, нюдови  Blush

кога се очаква новата ретро-мат серия  Blush

# 589
При нас нали никога не се знае Simple Smile Предполагам този или другият месец трябва да ги имат вече.

# 590

Това червило е уникален цвят! Останаха ми очите в картинката! Аз след години носене на ярки червила съм решила да съм "по-ежедневна". Но като вляза в Сефора или БЗ и все ярките нюанси гледам. Харесала съм сега един нюанс на ИСЛ от волюпт шайн серията, който според мен минава за ежедневен. Според някои пък бил мн ярък....
Денси, поздравления за приятното прекарване. Няма нищо по-хубаво от това да те гримира професионален гримьор, който си разбира от работата.
Преди няколко години бях на грим на Ланком, с покана мисля, че беше. Имаше и диагностика на кожата преди грим сесията. Гримьорката беше българка, млада и имаше за цел да прави грим само с актуалната за тогава колекция. Едва я навих за  грим в зеленикавата гама и едно оранжево-червено червило, което всъщност бях решила да си купя.

# 591
ЕЛ на няколко пъти са пускали при Коледните си колекции едни компактни пудри, при които на капачето има гравирана различна зодия. Някоя от вас купувала ли си е от тях? Мисля, че само в Щатите ги пускат. Сега прочетох, че и тази Коледа ще има подобни пудри. Няма снимки на новите, но съм гледала на старите и са много симпатични.

# 592
  • Бургас
Аз имам тази, но не са коледни, предлагат се целогодишно (поне на сайта)
Но това е по скоро бижу, отколкото козметичен продукт -  малка полупрозрачна пудра. Страшно красива, с камъче специфично за всяка зодия на закопчалката.

Ето и ревю на пудрата
http://www.youtube.com/watch?v=oOvFUJGMla4

Последна редакция: пн, 16 сеп 2013, 22:46 от rajnaa

# 593
Никой нищо не каза за големите бронзанти на Сефора т.н. сън диск  Sad
Никой ли си е купувал да сподели впечатления  newsm78

# 594
Не са целогодишни, поне на американският им сайт ги няма, а само по Коледа ги пускат и много бързо свършват. Страшно са красиви, но ми изглеждат и много мънички. Аз по-скоро бих си я ползвала наистина като аксесоар за чантата. Пудричката вътре, тип хайлайтър ли е? А ти откъде си я поръча?

Относно бронзърите на Сефора, не съм ги ползвала.

# 595
Страшно са красиви и цената им ме изненадва, че е толкова ниска
http://www.esteelauder.com/products/653/Product-Catalog/Makeup/T … _-Makeup-_-Zodiac

# 596
пфффффф, ама те са в категорията Sets&Gifts  Embarassed Аз ги търсех в пудри.............. ooooh!
Мда, не са скъпи. Аз си мислех, че излизат над 120 лв.

# 597
  • Пловдив
Невероятно красиви са! С удоволствие бих била притежател на такова бижу Party Party

# 598
Невероятно красиви са! С удоволствие бих била притежател на такова бижу Party Party

+ 1  Heart Eyes Прекрасни са  Heart Eyes Тези неща идват ли въобще до тук  Rolling Eyes И ако не, от къде може да се поръчват?

# 599

+ 1  Heart Eyes Прекрасни са  Heart Eyes Тези неща идват ли въобще до тук  Rolling Eyes И ако не, от къде може да се поръчват?
Не не идват. Peace

Общи условия

Активация на акаунт