MAC & Sephora - 15 тема

• 42 726
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
Не само на колекционерските неща, но и на редовните качеството очевидно е занижено и се използват кофти материали. Моята герленска  бронзираща пудра е на път да се разполови при положение че нито е изпускана а е държана само в кутийката или в шкаф.Такова нещо не ми се е случвало нито с евтин, нито със скъп продукт.Все пак за продукт от тоя клас мисля че е недопустимо.Не се е разглобила съвсем и може би ще спася положението по някакъв начин, но има леко отчупило се елементче отзад.След време ще снимам да покажа вече имам снимачка та ще започна  да се излагам с разни леки гримчета по темите Laughing За тази става въпрос купена е от Бюти зон преди няколко месеца.Като продукт много ме радва не мога да отрека
 http://www.sephora.fr/Maquillage/Teint/Poudres-de-Soleil/Terraco … te-Legere/P770094
Нищо герленско няма да купя независимо колко красиво изглежда на външен вид скоро. Минавам на Шанел Grinning

Последна редакция: нд, 22 сеп 2013, 15:36 от raz_nejena

# 691
Някой знае ли цената на двойките сенки на Герлен?

# 692
Към 70-80 лв ще бъдат най-вероятно. Peace

raz_nejena, много ти благодаря за това мнение за Герлен, тези отзиви са много полезни. Hug  bouquet

Аз също ще направя разлика то голяма между продукт от най-високия, козметичен клас и такъв от средния. Става въпрос разбира се, за фон дьо тена на Ревлон, който вчера не мръдна 10 часа на сватба с танцуване до припадък и фон дьо тена на Ланком с коректора отгоре, с който лъснах на "моминското парти" миналата седмица на втория час от нанасянето му. Ако дам за него 100 лв. и стане това, Ланком в случая, определено ме загубват като клиент. Не винаги скъпотията и най-високия клас са най-доброто. Даже все по.често се излагат. Peace И това го казва човек, който е пробвал наистина доста неща и има голям афинитет към луксозната, колекционерска козметика.

# 693
Метеоритите “Light is in the Air” ще идват ли тук?

# 694
  • София
densi, за кой фдт на Ланком по-точно говориш?

Момичета, моля ви, обяснете ми разликата между четките MAC 109 и MAC 116!  Praynig
Коя за какво се използва? Коя е по-сбита, коя по-мека? Гледам ги аз на картинка, но не мога да се ориентирам. Гледах и клипчета, но май всеки различно ги използва. Оня ден минах през магазина на MAC. Казаха, че другата седмица ще дойде новата колекция (забравих да попитам коя?  Embarassed). Мацката ми нанесе и хайлайтъра MAC Soft & Gentle и ружа за контуриране MAC Harmony с четката MAC 116. Хубаво се получи. Та оттогава се чудя тогава 109 за какво е.

Последна редакция: нд, 22 сеп 2013, 23:38 от Scintillia

# 695
# 696
За този. За мен е просто отчайващ!

За мен нямат общо двете четки на Мас. 109 е по-кръгла и лично на мен ми харесва много повече. Ползвам я за хайлайтър може и за контур. 116 е за мен четка за руж. По-мека е и полегатостта и дава добър резултат на скулата в широката и част, а не отгоре където се поставя хайлатъра. Всъщност даже на 116 космите са много, много меки, нежни и пухкави, а на 109 са плътни.

О сега ще ви напиша страшен трик за поставяне на руж, на който ме научи Ивана Лисак и който работи досега при всички хора, на които съм го показала. Никога не бях го чувала но е върха.

# 697
Мисля си, че тези метеоритни перли са само за азиатския пазар.
Относно фдт на Ланком: предлагаха ми го, хвалеха ми го, убеждаваха ме да си го купя. Точно, заради коректора се бях позамислила, стори ми се интересно 2 в 1, но взех на Шанел.
Денси, давай трика с ружа, че тъкмо се гримирам Simple Smile

# 698
Спомням си, че Elle-même беше писала за този фон дьо тен на Ланком - че е с много естествен завършек, но е тежък. Аз имам Teint Miracle  - също бързо лъсвам от него. Та явно това е особеност на повечето им фон дьо тени. Обаче пък като цвят, озареност на лицето, сливане с кожата - много ги харесвам и някак изтърпявам това, че са по-тежки.

Понеже се заговори за ружове: като цвят най-много харесвам Diorblush cherie bow - вариантът в розово. С нищо друго лицето ми не е така свежо, естествено. Направо се чудя, понеже продуктът е лимитиран, като го свърша с какво ще го заменя - надявам се да произведат нещо подобно.

Единствената ми забележка е четката към този руж - вече не прилича на нищо; станала е рошава, грозна, тук-там падат косми, направо ме е срам да я показвам. Наистина мисля, че за тези пари могат да са малко по-прецизни. Иначе, с тази четка нанасянето е по-интензивно, удобна е; с други четки цветът изглежда по-блед; явно си е пригодена към продукта. Но е ужасно разпердушинена, което е проблем.

Поне самият руж компенсира този проблем.

# 699
Аз имам Chanel Rose Initial- много нежно розово. Озарява ми лицето и изглеждам много свежа с него. Не е лимитиран Simple Smile Като имаш време, можеш да го погледнеш Simple Smile

# 700
Трика е: поставяш дръжката на четката си за руж на една права с края на ноздрите към ухото. Правиш същото, само че отвесно с края на ириса на окото /не на самото око а на ириса/, като гледаш задължително само напред, точно напред в огледалото и там където се кръстосват двете прави, правиш кръст /християнски кръст/ с ружа и после започваш леко да го разнасяш нагоре към скулата. Никога няма да сгрешиш мястото на поставяне по този начин и стои супер добре. Най-интересното е, че всички хора са със различни скули, бузи, мазнина и костна структура, но на всички се получава добре и естествено този начин. Супер лесен е, нанася се малко продукт и свежестта е като на бузките на 16 годишна изчервена Лолита.
Важи за прахообразен руж, с кремообразния не съм пробвала, но не мисля че ще се разнесе толкова добре нагоре и мое да стои като петно.
Пробвайте сигурна съм, че дори дете би се справило с този начин на поставяне. Ще ви хареса! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 22 сеп 2013, 16:14 от densi

# 701
Откакто имам Рефлекса всеки ден го ползвам и много се харесвам,  а преди слагах руж чат-пат Simple Smileта уроците идват точно навреме  bouquet

Последна редакция: нд, 22 сеп 2013, 16:50 от raz_nejena

# 702
Мерси, Дени  bouquet
Пробвах! Винаги при поставянето на руж ме е притеснявало къде са границите и да не взема да сложа прекалено много надолу към бузата или много по скулата. В момента се получи много свежо. С този розовия на Шанел съм. Направих центроването и кръста и всичко.
Един съвет от мен: ако сте излезли на терасата, защото там е по-светло, то първо се огледайте за любопитни съседи от съседната кооперация и гледайте да не си мрънкате под носа Blush

# 703
  • София
Денси, мерси, звучи супер!!
Още утре ще пробвам Heart Eyes

Аз напоследък си нося само revelation, но утре ще сложа horizon de chanel  Heart Eyes Heart Eyes

# 704
  • София
За този. За мен е просто отчайващ!

За мен нямат общо двете четки на Мас. 109 е по-кръгла и лично на мен ми харесва много повече. Ползвам я за хайлайтър може и за контур. 116 е за мен четка за руж. По-мека е и полегатостта и дава добър резултат на скулата в широката и част, а не отгоре където се поставя хайлатъра. Всъщност даже на 116 космите са много, много меки, нежни и пухкави, а на 109 са плътни.
densi, мерси за трика и за пояснението относно четките. Определено ще са ми от полза.   bouquet

Имам и ползвам точно този фдт (цвят 010). Бяха ме гримирали в Сефора с него и ми хареса, как ми стои и че е покривен + че има коректор (не че си нямам, но е удобно 2 в 1). Честно казано супер съм доволна. Не ми е тежък. Може би защото професионално ползвам стикове и те ми изглеждат в определени случаи доста по-тежки от този фдт. Признавам че Ревлонския фдт Colorstay ми е един от любимите. Признавам го, идеален матиращ фдт. Та за Ланкомския мога да кажа само хубави неща. Държи ми и не лъсвам, фиксирам обикновено със сет пудрата на MAC или с тази на Kryolan! Сега се сещам, че момичето, което ме гримира, каза, че този е много подходящ за моята чувствителна, но по-скоро мазна кожа.   

Общи условия

Активация на акаунт