MAC & Sephora - 15 тема

• 42 702
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
  • гр.Добрич
Densi, какво мислиш за този продукт http://www.sisley-cosmetics.com/gb-en/makeup-blushes-phyto-blush-eclat-2012 ? С

# 436
Само хубави неща мисля за него! Супер качество, супер красота. Голям избор от цветове и много финно смляна текстура. За съжаление е супер скъп и не знам дали си заслужава цената. В него има много противостареещи съставки, характерни за марката и все пак такава цена трудно се преглъща при нашия стандарт на живот. Голям лукс е и голяма глезотия. Опаковката също е много интересна, масивна и запомняща се. Продукта е икономичен и доста като количество.

# 437
  • гр.Добрич
Благодаря  за отговора. Много ми харесва и го заглеждам отдавна. Интересни са ми номер 2 и 4, но наистина цената му е висока.

# 438
  • София
Малко Коледни колекции:

Chanel Nuit Infinie de Chanel Collection for Holiday 2013

Скрит текст:
Availability

U.S. Launch Date – 16 September 2013

International Launch Date – November 2013

Discover the entire collection right after the jump.

Chanel Nuit Infinie de Chanel Collection Holiday 2013
Joues Contraste Powder Blush – Limited Edition – $34.00

Accent – Luminous Pink Beige
Poudre Universelle Libre (Natural Finish Loose Powder) – Limited Edition – $52.00

Moon Light – Luminous Peach Beige
 Perfection Lumière (Long-Wear Flawless Fluid Makeup SPF 15) – $55.00

30 Beige – Sandy Beige (Repromote)
Ombres Matelassées Eyeshadow Palette – Limited Edition – $80.00

Charming – Soft Beige, Metallic Beige, Bronze Khaki, Bronze Brown, Dark Matte Purple (Limited Edition)
Illusion d’Ombre (Long Wear Luminous Eyeshadow) (Limited Edition) – $36.00

Initiation – Platinum Bronze
Fatal – Silver Purple
Mascara Gel Irisé (Sparkling Mascara Top Coat) – Limited Edition – $30.00

Bronze Platine – Platinum Bronze
Ligne Graphique de Chanel (Liquid Eyeliner Intensity-Definition) – Limited Edition – $34.00

Bronze – Bronze Khaki
Inimitable Intense Mascara Multi-Dimensional Sophistique – $30.00

Noir – Black (Repromote)
Rouge Allure (Luminous Intense Lip Colour) – $34.00

Radieuse – Blue Pink (Limited Edition)
Indécise – Shimmering Pink Beige (Repromote)
Farouche – Shimmering Chocolate Brown (Repromote)
Rouge Allure Velvet (Luminous Matte Lip Colour) – $34.00

La Précieuse – Vivid Red (Limited Edition)
La Désirée – Burgundy Red (Limited Edition)
Le Vernis (Nail Colour) – $27.00

Rouge Rubis – Vivid Red (Limited Edition)
Accessoire – Deep Red Brown (Repromote)
[/color]

Givenchy Holiday 2013 Makeup Collection

MAC Divine Night Collection & Sets for Holiday 2013

# 439
  • Пловдив
Момичета,има ли някъде ревю на новият руж на Ланком? Hug

# 440
Комплекта пигменти на МАС инглеждат супер  Heart Eyes

# 441
  • Отвъд алеята зад шкафа
Кога щяха да заредят есенната колекция на Диор тук?

# 442
Спиралата на Шанел изглежда чудна. Ама защо пише top coat newsm78

# 443
  • Torino,IT
Коледната колекция на Шанел ми харесва толкова много че откакто Ел пусна първата снимка на сенките си ги качих като фон.на телефона Flutter
И свободната пудра звучи много интересно като цвят.
А спиралата мисля дава някакъв брокат на миглите няма цвят.
Гадамер,кажи какво е заредено от.новите есенни колекции във франция?

# 444

Току що питах в Сефора в Парадайз и ми отговориха - че може и да не я получат. Shocked
На въпроса ми има ли нещо ново консултантката ми предложи гланцовете на Ланком - които са от отдавна. ooooh! Rolling Eyes
Нищо есенно няма   Rolling Eyes голяяяма скука на козметичния фронт. Sleeping

# 445
  • Отвъд алеята зад шкафа
Коледната колекция на Шанел ми харесва толкова много че откакто Ел пусна първата снимка на сенките си ги качих като фон.на телефона Flutter
И свободната пудра звучи много интересно като цвят.
А спиралата мисля дава някакъв брокат на миглите няма цвят.
Гадамер,кажи какво е заредено от.новите есенни колекции във франция?

Да ти кажа почти нямах време да гледам, много натоварена програма имах и само в Сефора влязох, където обаче бях заета да видя щандовете на американските марки и до висшия клас не се загледах много. На Герлен беше заредена колекцията с воалите, видях ружа, хубав е, обаче не бих дала толкова пари за него. Беше заредена и колекцията с новия ФДТ и пудри, ФДТ е доста силен и траен, пудрите са 3 цвята - аз не съм експерт, пудра като пудра, на лице не я пробвах, само на ръка. При Шанел мернах кремообразните ружове, но тях навсякъде ги има. Диор изобщо не погледнах и не се сетих да проверя за есенната колекция, от която дебна едни сенки. Мъжът ми препираше много, вътре имаше 1000 човека, дъщеря ми обикаляше и пръскаше тестери със скоростта на 10 кифли. Имах 10 минути, не успях нищо да си купя, накрая с парфюм от магазина си тръгна....мъжът ми  ooooh! ooooh!

# 446
  • Torino,IT
Е,то диорите може и от интернет да се поръчат,ти кремообразните моно ли дебнеше? Четох някъде ревюта че страшно се ронели.

# 447

Току що питах в Сефора в Парадайз и ми отговориха - че може и да не я получат. Shocked
На въпроса ми има ли нещо ново консултантката ми предложи гланцовете на Ланком - които са от отдавна. ooooh! Rolling Eyes
Нищо есенно няма   Rolling Eyes голяяяма скука на козметичния фронт. Sleeping
Остави ги не знаят. Елица е в другия Мол сега и те горките без нея са като "пилци в кълчища". Злато е тази дама, злато! Heart Eyes
Самия факт, че при запитване за новости не ти промотират новите две колекции на Шанел, а предлагат стари глосове на Ланком трябва да ти говори много.

# 448

Нищо есенно няма   Rolling Eyes голяяяма скука на козметичния фронт. Sleeping
Остави ги не знаят. Елица е в другия Мол сега и те горките без нея са като "пилци в кълчища". Злато е тази дама, злато! Heart Eyes
Самия факт, че при запитване за новости не ти промотират новите две колекции на Шанел, а предлагат стари глосове на Ланком трябва да ти говори много.

Ами то е ясно - но те есенните колекции ще се засекат с коледните още малко. ooooh!
А и какво да ми промотират от Шанел - като нищо не им е останало почти.Три цвята руж - един лак - едно червило - четворката сенки ги няма. Joy

# 449
  • Отвъд алеята зад шкафа
Е,то диорите може и от интернет да се поръчат,ти кремообразните моно ли дебнеше? Четох някъде ревюта че страшно се ронели.

Точно тях, но ми се искаше да ги пробвам на живо. Двата цвята, които харесвам се засичат с Шанелите, една цена са и се чудя. От друга страна пък коледната колекция на Шанел е с 2 цвята моно, които също изглеждат много добре  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт