MAC & Sephora - 15 тема

• 42 680
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Армирка в Сефора е и трябва задължително да те консултират и да пробваш няколко от тъмните цветове за вежди. Черно не, виж как ще ти стоят поне два, най-добре три различни цвята. Настоявай да ти сложат или си сложи сама. Носи си ако трябва или ако те е гнус, малка четка твърдичка и пробвай. Hug
Дени благодаря за насоките Hug Ще си взема четка задължително,и да попитам един продукт ли беше или два?
В Сефора в Мола на Цариградско шосе нали?

# 16
  • София
На Цариградско или в Парадайз център. Един е продукта, който е за цвят. Другият е фиксиращ, безцветен гел.

# 17
  • Пловдив
Благодаря   bouquet Hug

# 18
  • Варна
Дени, чудна информация!  Heart Eyes
А този продукт за вежди на Муфе - искам по-натам да си го взема ама като ви чета май няма да стане без проба Sad

# 19
Армира, и аз се присъединявам към препоръките на Денси непременно да пробваш Aqua Brow и в никакъв случай да не се насочваш към най-тъмния цвят.

Майка ми, която има много тъмни вежди, тества един от тъмните цветове(дори не беше най-тъмният) - стоеше й ужасно. Натрапчиво, изкуствено, състаряващо - нищо общо с естествения вид, който е едно от най-големите достойнства на този продукт.
Купи си единствено фиксатора, защото се оказа, че за нейния тен и хубави, тъмни вежди, Aqua Brow просто не е подходящ.

Между другото, ако аз се бях доверила на консултантките и начина, по който те нанасят продукта, сигурно и аз нямаше да го купя.
Поне, когато ние бяхме там, и на мен, и на майка ми две различни консултантки нанесоха твърде много продукт и изрисуваха веждите, което изобщо не ми допада.
Но пък си намерих моя цвят и после, у дома, го нанесох с много по-лека ръка - получи се точно това, което търсех - естествен, ненатрапчив вид. Вече от няколко дни го използвам и мога да кажа, че съм влюбена в продукта.
Страхотен е!

# 20
  • Пловдив
Тони,благодаря и на теб за препоръките Hug
Дано успея да се справя и да се похваля след това с успешна покупка като вас Peace

# 21
Сега се зачетох в първата страничка, може ли да ми обясните какво означава това
Makeup Application
(60 мин. 100 лв. под формата на закупени продукти)
Ако правилно съм разбрала, ще ме гримират срещу 100 лв. и после ще си купя продукти за 100 лв. или не е така  newsm78

# 22
  • София
Сега се зачетох в първата страничка, може ли да ми обясните какво означава това
Makeup Application
(60 мин. 100 лв. под формата на закупени продукти)
Ако правилно съм разбрала, ще ме гримират срещу 100 лв. и после ще си купя продукти за 100 лв. или не е така  newsm78

Не е ли 150лв. вече  newsm78

Гримират те с продуктите които те ще ти предложат или ти искаш да пробваш, разясняват, кое къде и как се поставя.

А ти си купуваш продукти на стойност 150лв.

# 23
Точно така е. Peace Много изгодно и готино предложение на Мас. Само трябва да знаеш, че се предлага, защото доста хора купуват за 100 лв./това са два продукта примерно, или три/ и забравят да се възползват от безплатния грим. А той в повечето случай се получава много добре и доста се научава.
Има и за 100 лв. по-малко като времетраене на грима 60 мин и за 150 лв. по дълго-време с повече продукти и обяснения.

# 24
Благодаря за новата тема  bouquet

Есенната колекция на Диор ще я внесат ли или пак сме трета глуха?

На мен ми казаха да я очакваме края на август заредена Peace

Може ли да споделите  bouquet, ако наскоро сте ходили до MAC на Цариградско, дали е останало нещичко от последната колекция, за да знам дали да се разкарвам, че ми е доста неудобна локацията Crazy

И, ако позволите, едно предложение за включване в началния пост, като се оформя темата Peace - От време на време има питания в темата за поръчки на MAC on line, има ли възможност, на база опита на дамите, които поръчват, да се сложат линкове със странички и да се обясни много накратко процедурата (примерно, ако се поръчва от MAC в страната X, приемат/не приемат български карти, има/няма посредници за доставка и да се даде линк към съответните теми в На пазар)

# 25
Благодаря и аз за темата  Grinning

Аз много се чудя за този руж на Ланком. На всяка снимка ми изглежда различен  Thinking Дано дойде и тук да го разгледаме.

Аз май ще го пропусна, взех този на Nars, чакам го дугата седмица, надявам се да ми е достатъчен  Mr. Green

Много добре изглежда! Доволна ли си от него? От къде е купен и колко струва? Peace

# 26
  • София
Написах, че го чакам другата седмица, тогава ще дам отзиви. Купен е от Американската Сефора, по спомен 41$   + някаква такса от 3-4$
http://www.sephora.com/cheek-palette-P380834?skuId=1525203

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 11:40 от nad_tab

# 27
Благодаря за разясненията  Hug
Значи няма значение после какви продукти ще купя.
В момента искам една четка и фикс плюс, не съм мислила дали искам още нещо, нито знам колко струва спрея, но на място сигурно ще си харесам още неща, а и разтвора ми за чистене на четки вече намаля  Grinning

# 28
  • София
И аз благодаря за темата  Hug

Последната ми покупка на декоративна козметика е Adored на МAC и кораловия руж на Диор от Paradise колекцията  Heart Eyes

# 29
  • гр.Добрич
Момичета появи ли Naked в Сефора вече, защото преди месец я нямаше?

Общи условия

Активация на акаунт