MAC & Sephora - 15 тема

• 42 663
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
  • в 1001-та нощ
бютибей е много читав и сериозен сайт - редовно го ползвам  Peace

# 46
  • гр.Добрич
Благодаря на всички, които помогнаха да похарча парички, но нали не е понеделник. Mr. Green

# 47
Благодаря за новата тема Hug
Да споделя, че днес бях в Сефора The mall и имаше налична Pretty Rebel на Too faced. Цената й беше 89 лева, ако не ме лъжа паметта. Аз се въздържах, защото доста от цветовете се повтарят с тези от Vice, а и напоследък нося неутрален грим. Simple Smile Иначе палитрата е страхотна Peace

# 48
Ох, и аз я видях, но не й устоях. Просто е.... ммм.... 85 лв. е.

# 49
  • в 1001-та нощ
поръчвам си да ни покажеш изпълнения с нея  Hug

# 50
  • Бургас
Това е от преди месец от Сефора, но да се запиша за следене на темата

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 02:24 от rajnaa

# 51
Това е от преди месец от Сефора, но да се запиша за следене на темата

Heart Eyes Каква е цената в Бг?

# 52
  • Бургас
Не мога да ти кажа точно, не е купувана от софийската, 45 евро е, предполагам м/у 90-100 кинта, ако я има в България.
Аз си точа зъбките за едно голямо пазаруване в края на месеца, когато имам служебна работа в София (а те да откажат да зареждат Urban Decay #Cussing out).

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 02:45 от rajnaa

# 53
Не мога да ти кажа точно, не е купувана от софийската, 45 евро е, предполагам м/у 90-100 кинта, ако я има в България.

Благодаря. Гледах я  $52 и сметнах, че 75лв не са много, но... Иначе цветовете са прекрасни. Всички до един са ми любими. Само не разбрах в тубичката какво е.

# 54
Нейкид свършва за броени дни в Сефора, а те спират да ги внасят  Shocked нещо не ги разбирам магазините в България.

# 55
  • Бургас
Благодаря. Гледах я  $52 и сметнах, че 75лв не са много, но... Иначе цветовете са прекрасни. Всички до един са ми любими. Само не разбрах в тубичката какво е.
Това е база за сенки в мини размер 3g

# 56
И аз така си помислих, но какво четох и не видях къде пише.

# 57
Точно така е. Peace Много изгодно и готино предложение на Мас. Само трябва да знаеш, че се предлага, защото доста хора купуват за 100 лв./това са два продукта примерно, или три/ и забравят да се възползват от безплатния грим. А той в повечето случай се получава много добре и доста се научава.
Има и за 100 лв. по-малко като времетраене на грима 60 мин и за 150 лв. по дълго-време с повече продукти и обяснения.
Ако може да питам и аз,че ми стана интересно как процедират в Бг:) Кой ти обяснява всичко това? Продавач/консултанта или има гримьори на МАС?

# 58
  • София
Дали не съм изпуснала назад в темите, не знам. Но да попитам. Защо няма вече Експрес сълюшънс в Сефора? Или поне в Парадайс център ги няма... а имаше един много хубав рол он против пъпки...

Освен това влизам да похваля Хай а пийл на Др Брандт. След двуседмично море ( и нередовно мазане с ув защита) много добре се отрази на окаяния вид на препеченото ми личице. Започвам да се замислям дали и другите продукти на марката са така добри? Някой ползвал ли е нещо от тях?

# 59
Може ли линк или снимка на този продукт на д.р Бранд - премахва ли петънца?

Общи условия

Активация на акаунт