За правата на децата ни! седма тема!

• 110 171
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Нямам възможност да проверя, но мога да ти пратя декларациите, ако ми дадеш мейл на ЛС  Simple Smile

# 526
За винетката трябва ли платен данък?
И започна ли приемането на документите?

# 527
За винетката трябва платена застраховка "Гражданска отговорност"  Peace. За винетка нашите социални ми казаха да отида да подам към средата на месеца, защото още нямаха яснота по въпроса, така че може би вече се приемат молби   Simple Smile

# 528
Благодаря

# 529
  • Русе
Да попитам, след издаване на решение на ТЕЛК, след 14 дни трябва да се отиде да се завери. Но от кога тръгва да тече този срок, от деня в който е издадено решението или от следващия ден и дали може на самия 14ти ден от срока да се отиде да се завери?

# 530
Срока почва да тече от деня, в който сте си получили Решението /тази дата не винаги съвпада с датата на издаването му/. Заверката става на 15-я ден  Peace

# 531
Влизам да ви кажа, че ми изплатиха миналата седмица данъчното облекчение - подадох декларации при работодателя началото на месеца.

# 532
Приемат документи за винетка.

# 533
Влизам да ви кажа, че ми изплатиха миналата седмица данъчното облекчение - подадох декларации при работодателя началото на месеца.
Еха, не е ли малко рано за годишното уравняване на дохода?

# 534
Как така? Нали работодателят подава през януари?

# 535
Става въпрос за подаването на документите за винетка.
Как мога да ги подам без личната карта на бащата/разполагам само с копие/, защото е в командировка извън страната за по-дълго време?
От социалните ми отказват приемането.
п.п.от следващата година ще има нова наредба за детските добавки,  някой има ли повече информация?

# 536
Колата /големия талон/ е на името на таткото, а Вие нямате брак ли?

# 537
Еха, не е ли малко рано за годишното уравняване на дохода?
Не знам, аз съм държавен служител, този месец рано ни изплатиха заплатата и заедно с нея ми изплатиха данъчното облекчение- и аз очаквах да е другия месец.

# 538
  • София
Тони, за Габчето ли?

# 539
Здравейте, моля за съвет! Януари се явявахме на телк, обжалвах решението което беше намалено от 60 на 30%, Датата за нелк беше декември, получихме решението което е51%, детенце с дцп на пет годинки. Решението е за три години, а пише, че е до1. 1. 18г. Значи смятат от датата на явяване пред телк. А тази една година загубена ли е? плащала съм си дет. Градина, не сме получавали соц. Добавки... попитах при социалните, казаха да се обърна към съответните институции... дайте съвет, кой да питам, това е една година, защо след като ни се полагат тези облекчения и помощи да ги оставя на държавата

Общи условия

Активация на акаунт