За правата на децата ни! седма тема!

• 110 175
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
  • в полите на Балкана
Социалните трябва да платят чл.8д от 1.1 15г, мисля, че и детските трябва да върнат от тогава, но не съм сигурна. Само интеграционните добавки се губят. Дано се включи някои по запознат, че ние сме с пожизнен ТЕЛК, а и вече е голям и може да има промени.

# 541
Колата /големия талон/ е на името на таткото, а Вие нямате брак ли?
Колата е на името на таткото, имаме граждански  брак.

# 542
Какво като е копие на лична карта? Миналата година не е ли била същата?

# 543
# 544
  • густо майна Филибето
Наясно ли е някой как стои въпроса с новото кандидатстване за личен асистент? Доколкото разбрах вече ще е по райони и някъде вече са приключили с молбите.....

# 545
  • гр Габрово
Здравейте!Майка съм на дете с увреждане-трябва ли да подявам декларация за двойните детски надбавки която се подява от  6януари?

# 546
До сега получавала ли си детски?
Ако да виж кога си ги подавала и погледни графика , който са обявили за новото подаване.
Аз подавах октомври и сега следва пак да подам октомври.

# 547
Има ли сред вас такива които работят по трудов и граждански договор едновременно?
Моля ако някой може да ми помогне за попълването на Данъчната декларация да ми пише на ЛС.

Предварително благодаря.

# 548
Моето дете е с ТЕЛК-64%,Астма.Валидността на решението бе до октомври 2015г.,от тогава очаквахме писмо с дата за комисия ,което пристигна вчера,насрочено е явяване на 26,02.От социала разбрахме,че след приети промени вече няма да се връщат детските на децата,въпреки,че забавянето не е по наша вина.Така ли е в действителност?Не,че е гаранция,че няма да ни отрежат %,но поне се надяваме.

# 549
От поста не се разбира защо чакате писмото от октомври, когато ви изтича срока на Решението, а не от юли, когато е трябвало да подадете молба за преосвидетелстване  Rolling Eyes. Ако късно сте се сетили да подадете молба за преосвидетелстване /октомври/, то забавянето си е по Ваша вина  Peace

# 550
Какви документи се изискват за получаване на винетка?
Специално ме интересува за гражданската отговорност-какви са изискванията?

# 551
Ами копие на платената застраховка "Гражданска отговорност". Освен това трябва и копие на големия талон на колата, копие на ТЕЛК, копие на свидетелството за раждане на детето, лична карта за справка /ваша/  Peace

# 552
Платена гражданска отговорност, но ако изтича след 3 седмици, имат ли основание да не ми приемат документите?

# 553
Според мен нямат /но това е според мен/  Rolling Eyes. Подгответе си копията и ги подавайте - ако има нещо на място ще ви кажат  Simple Smile

# 554
Не ги приемат поради тази причина.
Но и аз не съм сигурна дали имат това право, откъде да прочета наредбата за отпускане на винетки?

Общи условия

Активация на акаунт