Отговори
# 210
Здравейте и на Вас душички-Дани, Бибо, Партонескееее, Джейн и на всички от диспансера, hugдраго ми е на сърцето та ми се пее от кеф, че съм сред Вас.  Party
Земята преобърнах да се снабдя с нет замалко, че да Ви надзърна.
Много ми хареса Чагитко и Серито на последните снимки, а на Хазалчето снимките  са прелестни, влезнала е във форма, дано им е на късмет и на нея, и на Ча.

# 211
  • Още у мъглата ...
Много ми е интересно,как Сехерлита чу от там  newsm78 Не ми се вижда да крещят,или аз не довиждам нещо  Thinking

Ма тя със специални СРС-та  Mr. Green

# 212
Привет от морето, Hugгуш, hug и цунки   love001за всички Ви.
Много ми липсвате, но флашката ми се скапа Rolling Eyes и я пратихме за ремонт, сега си гепвам нет и веднага при вас.
Видях новия-стар фрагман, снимките(харесаха ми), инфото, резултатите от тестовете на Чаги..... Tired
Вие как сте, нещо ново, което да съм пропуснала!? newsm78
Честито на преоблеклите се.

ей морска сирено как си бе душе  Hug Hug Hug

# 213
Сахера кЪк стои и се подхилва  само не знма как чу оттам:2gunfire: Laughing

# 214
Много ми е интересно,как Сехерлита чу от там  newsm78 Не ми се вижда да крещят,или аз не довиждам нещо  Thinking
Абе тя чува и вижда всичкоооо!!! Нема значение разстоянието, клюкарката на маалата!

# 215
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Жена решила да отучи мъжа си от пиенето. Една вечер тя се загърнала в бял чаршаф и го разтърсила, докато се събуди.
-Коя си ти? ! - извикал мъжът.
-Аз съм сатаната!
-О, дай си ръката, чудовище! Аз съм женен за сестра ти!
Joy Joy Joy

# 216
  • Още у мъглата ...
Ей това Прансу,  #Cussing out

Естествено, че я защитава, обича я!!!

Габи, нерде сии, ша ти пишем отсъствие и не влизаш официално, както требе! Hug

Джейн  Hug, а още къде обед влязох официално  Laughing

Наде  Hug добре си си дошла  Grinning

# 217
Момента с Мехмет,Корай и Емир ми е любим.......И Джансу иска да говори с Емир да сподели.....А превода на бтв е без коментар.
Той сега вече го каза че колкото и да я мрази я обича....Но никой не може да я бара тя си е негова.

# 218
Жанкаааа, привееееет. bye
Добре сме и тримата, поизгоряхме, но е голям кеф, настроението е на макс.
Нещо ново за проекта на Хазалчето има ли, че нямам време да влизам в темата й?!
Ама днешния епизод е муууууци, гледаме си го с кеф, че и мъжо и дечко го гледат с мен по неволя. Joy

# 219
  • В света на мечтите... ❤
Скрит текст:
Жена решила да отучи мъжа си от пиенето. Една вечер тя се загърнала в бял чаршаф и го разтърсила, докато се събуди.
-Коя си ти? ! - извикал мъжът.
-Аз съм сатаната!
-О, дай си ръката, чудовище! Аз съм женен за сестра ти!
Joy Joy Joy

hahaha  hahaha  hahaha

# 220
  • Още у мъглата ...
Момента с Мехмет,Корай и Емир ми е любим.......И Джансу иска да говори с Емир да сподели.....А превода на бтв е без коментар.
Той сега вече го каза че колкото и да я мрази я обича....Но никой не може да я бара тя си е негова.

Така е., Галя  Hug, той може да я мрази, да я наранява, но никой друг не може да припари до нея  Naughty

# 221
Момичета /и момчета/, може ли в темата да се задават въпроси, относно финала на филма? Гледах последната от преведените серии и много съм учудена за нещо.
Моля, помощ, ако може?

# 222

newsm10

А това в червенкото направо страхотно  bouquet

Слънчице  Hug Heart Eyes Hug  bouquet

# 223
Момичета /и момчета/, може ли в темата да се задават въпроси, относно финала на филма? Гледах последната от преведените серии и много съм учудена за нещо.
Моля, помощ, ако може?
Питай, ако може, ще ти помогнем.

# 224
Жанкаааа, привееееет. bye
Добре сме и тримата, поизгоряхме, но е голям кеф, настроението е на макс.
Нещо ново за проекта на Хазалчето има ли, че нямам време да влизам в темата й?!
Ама днешния епизод е муууууци, гледаме си го с кеф, че и мъжо и дечко го гледат с мен по неволя. Joy

чакаме снимки и трейлърче от Хазал Winkдруго още няма Hug

Общи условия

Активация на акаунт