Отговори
# 225
Момичета /и момчета/, може ли в темата да се задават въпроси, относно финала на филма? Гледах последната от преведените серии и много съм учудена за нещо.
Моля, помощ, ако може?
Може, всичко да питаш!
Добре дошла!

# 226
  • В света на мечтите... ❤
Момичета /и момчета/, може ли в темата да се задават въпроси, относно финала на филма? Гледах последната от преведените серии и много съм учудена за нещо.
Моля, помощ, ако може?
Питай  Hug

# 227
Жанка, мерсаж, значи сме в очакване, а дано е за добро и на двамата в новите им начинания.
Габчеее. bye

# 228
Моля, помощ, ако може?
Питай, ако може, ще ти помогнем.

благодаря, наистина ли някой стреля и умират ли Фериха и Емир, защото ако е така-ужас!

# 229
Каптана е заради нея в унито......

# 230
Здравейте! Как сте момичета! Старата тема вече е изписана, нова почти на половина - браво, не сте си губили времето  Laughing
За сериала:
Ох, как обичам да ги гледам инатливи и влюбени!

Момента с Мехмет,Корай и Емир ми е любим.......И Джансу иска да говори с Емир да сподели.....А превода на бтв е без коментар.
Той сега вече го каза че колкото и да я мрази я обича....Но никой не може да я бара тя си е негова.

Така е., Галя  Hug, той може да я мрази, да я наранява, но никой друг не може да припари до нея  Naughty

Напълно съм съгласна!
То омразата винаги върви ръка за ръка с любовта. Там където няма любов, няма и омраза  Hug
Ако и в живота Ча беше толкова лют и оправен щеше да е добре  Mr. Green

# 231
Моля, помощ, ако може?

благодаря, наистина ли някой стреля и умират ли Фериха и Емир, защото ако е така-ужас!

Халил стреля - умират Фериа и майка и , а не Емир  Peace

# 232
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох тая как дъвче,направо с кеф да и изстрелям един у мусурата  #2gunfire #2gunfire
Ти ще видиш,да е жив и здрав мъжа ти  Mr. Green

# 233
Жанка, мерсаж, значи сме в очакване, а дано е за добро и на двамата в новите им начинания.
Габчеее. bye

ей ти нещо и от двата сета

# 234
  • Още у мъглата ...
Ох, и ТТ за АФК има в туити  Heart Eyes

# 235

дааааааааа ади чабук Hug Hug Hug

# 236
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми ние до сега какво мислиш правихме,утрепахме се да туитваме  Mr. Green

# 237
Много ми е гадно като гледам  Зехра с тая кърпа на главата Sad

# 238
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пада,пада вратата от чукането на тая Гюлфиданка  Mr. Green
Тая пък все Фериха и е в устата  ooooh!

# 239
Моля, помощ, ако може?

Халил стреля - умират Фериа и майка и , а не Емир  Peace
Жалко, най -накрая да се усмихнат спокойно, наистина драма.Голям сюжет...Благодаря за отговора.

Общи условия

Активация на акаунт