Отговори
# 255
трябва да ви оставя за малкоооооооооо Wink Wink Wink

# 256
битти за днеска  Simple Smile
ето да разхладите  Hug
Скрит текст:
[imghttps://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTHY7FOzublEpT-sNGk-8x05E32YrTa5zfgFLkezfWx52QW3iaRyA][/img]

# 257
  • София
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 258
Киара Hug Hug Hugрадвам се да те видя Heart Eyes

# 259
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз си изгледах всичко кротичко. Flutter

# 260
Киара Hug Hug Hugрадвам се да те видя Heart Eyes

И аз се радвам, да съм сред вас отново.  Hug

А това е специално за теб,
Скрит текст:
[/b]

# 261
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз ще ги гледам и двата,наистина на Хазал ми звучи доста интересен сюжета,а и ще я видим в по друга роля,ама и моето око все към Чачко бяга също  Mr. Green
Киарче,и аз с тая залюхната коса ми е направо  Sick Да се надяваме по-бързо да го подстрижат ,щото Райчо беше с по-къса коса,напред в епизодите  Praynig

# 262
# 263
Киара, радвам се че отново си с нас, мерси!  Hug

Публикувана от: veselat

Цитат
Цитат на: Ирка (Баба ви) в Вт., 13 Авг. 2013, 21:04
Ма те Джейн, Каптана,все едно бик вижда червено,ей така са ,ех голям страх от него бе  Whistling
Ама как - млад, красив, образован и богат, какво да иска повече човек?  Mr. Green

newsm10 newsm10 newsm10, ми то мойто ашкъмче  Heart Eyes

# 264
И аз ще ги гледам и двата,наистина на Хазал ми звучи доста интересен сюжета,а и ще я видим в по друга роля,ама и моето око все към Чачко бяга също  Mr. Green
Киарче,и аз с тая залюхната коса ми е направо  Sick Да се надяваме по-бързо да го подстрижат ,щото Райчо беше с по-къса коса,напред в епизодите  Praynig
еее какво толко пък се оплакваш  ooooh! вечер ще си го сплиташ на плитки  Mr. Green или можеш да го изправяш с пресата  hahaha

# 265
# 266
  • У Диспансера ...♥♥♥
еее какво толко пък се оплакваш  ooooh! вечер ще си го сплиташ на плитки  Mr. Green или можеш да го изправяш с пресата  hahaha
Те там достатъчно го изправят,за да стои заметната така Mr. Green Аз само фибички му слагам вечер,че да не му влиза в очите ,иначе е като булонка  Joy Joy Joy

# 267
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Joy Joy Joy

# 268
  • в подножието на планината
Киарче, Hug Heart Eyes и аз ще започна да гледам двата сериала, та дано ми задържат вниманието до края... Rolling Eyes и най - важното дано имат успех... Praynig Praynig Praynig

# 269
Аз само фибички му слагам вечер,че да не му влиза в очите ,иначе е като булонка  Joy Joy Joy
Joy Булонка, булонка, ама с тяло на Аполон.   Laughing (щях да сравнявам с животно, ама ми дойде само с младо конче (жребец) да го сравня и викам да не развращавам аудиторията  Embarassed Joy )

Илде,  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт