Отговори
# 270
  • София
Е и аз ще ги гледам и двата  Mr. Green А има ли тема за сериала на Хазалчето?  Thinking

# 271
Joy Joy JoyНе е верно Naughty аз на ММ му праим компания с кайве Naughty

# 272
Е и аз ще ги гледам и двата  Mr. Green А има ли тема за сериала на Хазалчето?  Thinking

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=731437.0

# 273
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

Абе сериозно да питам, като гледам кво става в twitter, всяка вечер ТТ или за Хазал, или за Ча, или за АФК, това нещо дали се е случвало с други сериали и други актьори  newsm78

# 274
  • София

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=731437.0

Мерси Киарче  Hug Hug ама както казах в предните теми аз си питам ей така информативно, не мисля да се включвам в темите нито за сериала на Ча, нито на Хазал, аз и затова попитах дали тук ще се споделят сериите  Mr. Green аз от тука ни мърдам, нимой мъ поместити  Mr. Green

# 275
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

Абе сериозно да питам, като гледам кво става в twitter, всяка вечер ТТ или за Хазал, или за Ча, или за АФК, това нещо дали се е случвало с други сериали и други актьори  newsm78
Поне аз не знам да е имало такава масова истерия досега  по сериал, или актьорска двойка.

# 276
ахах влъхи влъхииии влъхи  Mr. Green ама с цветчета ли са фибичките  Joy
тамън щях да кажа фанах мъжа ти у фейсбуко ама забраих че тоз е май фалшиментото, а онзи още не ме е приел  Crossing Arms  Joy

# 277
  • София

Поне аз не знам да е имало такава масова истерия досега  по сериал, или актьорска двойка.

smile3521 smile3521 smile3521

# 278
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз само фибички му слагам вечер,че да не му влиза в очите ,иначе е като булонка  Joy Joy Joy
Joy Булонка, булонка, ама с тяло на Аполон.   Laughing (щях да сравнявам с животно, ама ми дойде само с младо конче (жребец) да го сравня и викам да не развращавам аудиторията  Embarassed Joy )

Илде,  Hug Heart Eyes

Добре дошла! Hug

Няма опасност да ни развратиш. hahaha Ние сме си така по принцип. Joy Joy

# 279
  • У Диспансера ...♥♥♥
тамън щях да кажа фанах мъжа ти у фейсбуко ама забраих че тоз е май фалшиментото, а онзи още не ме е приел  Crossing Arms  Joy
Кой онзи бе,я конушвай тука,че аз нещо не знам ,твоют ли  newsm78
Абе и на цветчета имаме,и с панделки,един голям топ пандели съм взела,дето на метър ги продават,че знам ли какво ще го направят по-натам ,такива прически му правя ,даже и с хартия му навивам косата  Mr. Green Joy Joy

# 280
  • Още у мъглата ...
Хайде, окапах от туити, блокирясаха ме засега  Whistling
Ама аз кат картечарка - тути - ретути-тути и хайдааа, св  Joy Joy
Ох, пропуснала съм за кво си говоркате, ама ще гледам да се вкарам  Laughing

# 281
  • Още у мъглата ...
Кой онзи бе,я конушвай тука,че аз нещо не знам ,твоют ли  newsm78
Абе и на цветчета имаме,и с панделки,един голям топ пандели съм взела,дето на метър ги продават,че знам ли какво ще го направят по-натам ,такива прически му правя ,даже и с хартия му навивам косата  Mr. Green Joy Joy

С хартийки, я, да не му изгаря перчема  Mr. Green

# 282
cok seker Simple Smile

Сладурана!

# 283
  • Още у мъглата ...
И ся Rolling Eyes, що не си говорите newsm78, да не мога да се вкарам в приказките ли  Mr. Green Joy

Джейн, много е хубава  Heart Eyes

# 284
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хади хабера бил неверен,сега Неси преведе,било невярна информация,как можело някой да пишел такива неща и да слага ,че било разследване на някакъв вестник ,не му запомних името  Peace
Чисто ми е ашкъмчето бе  Heart Eyes newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт