Отговори
# 285
  • в подножието на планината

Прекрасна е... Heart Eyes

Хайде заформяйте купоня... Party новината за Чаатай и кокаина е била невярна...чистичко е момчето... Grinning

# 286
  • Още у мъглата ...
Хади хабера бил неверен,сега Неси преведе,било невярна информация,как можело някой да пишел такива неща и да слага ,че било разследване на някакъв вестник ,не му запомних името  Peace
Чисто ми е ашкъмчето бе  Heart Eyes newsm44 newsm44

Е, сподели, де, Ирка, какво пише newsm78 или да ходя у друга тема  Rolling Eyes

# 287
Хади хабера бил неверен,сега Неси преведе,било невярна информация,как можело някой да пишел такива неща и да слага ,че било разследване на някакъв вестник ,не му запомних името  Peace
newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 smile3533

Айде давай пиенето!

# 288
ахах влъхи влъхииии влъхи  Mr. Green ама с цветчета ли са фибичките  Joy
тамън щях да кажа фанах мъжа ти у фейсбуко ама забраих че тоз е май фалшиментото, а онзи още не ме е приел  Crossing Arms  Joy
Кой онзи бе,я конушвай тука,че аз нещо не знам ,твоют ли  newsm78
Абе и на цветчета имаме,и с панделки,един голям топ пандели съм взела,дето на метър ги продават,че знам ли какво ще го направят по-натам ,такива прически му правя ,даже и с хартия му навивам косата  Mr. Green Joy Joy
не е онзи от на Бу профила,а днес един друг видях и му пратих покана и ме прие ама изглежда май че не е той  newsm78 нищо интересно откъм снимки повечето съм ги виждала  Mr. Green

вай бе запази ми една панделка ама по маничка да я закича на мустакЯ  Joy

# 289
  • Още у мъглата ...
newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 smile3533

Айде давай пиенето!
newsm44 newsm44 newsm44
Ех, няма го Петровчето със специалното Емко/Чагово питие  Laughing

# 290
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хади и аз накрай кУмИнтарното студио... Mr. Green

Мноу се напрегнАх на Кап'тана. #Cussing out
Ко' сЪ праЙ на Ущипана нИвеста? Отишъл в унито пЪ станал Профи....вай бееееее...
Ферка го пита "що си тук?" тоя каун ''зарад тебе"
Абе кажи и истината бе..."Ловим тЪ , нИ моА сЪ зАпра...искам тЪ, щЪ цуна ей ся...не ми дреме за Емко, нека рИвнува...прайм ти добро. Ся кат види как съм те Укачил ш сЪ сети колко те обича..." некви таквиз неща... Whistling
После що на Кап'тана не му върза...еми мъцни бе калъФ...божеееее...

Оня Илкер ме накефи с тая аркада на носа. Joy hahaha Емко добре го ступа...удри муйо с двете цеви, че уке пА се е напил и бръсне оглИдалото... Laughing
Спаринга ми Ареса...ама снощи не сЪ изказах...да си кажем ся... Whistling

# 291
  • У Диспансера ...♥♥♥
Преди минути Орчун Бенли пусна този туит:
''Новината, в която се споменава, че има кокаин в доклада на Чаатай Улусой, изготвен от Института по съдебна медицина, е напълно невярна. Не е етично да се прави неоснователна новина под името ''разузнаване на вестника Ватан''.
Гъбке ,ето я Peace

# 292
Аз и без това не вярвах Peace защо пробите тогава му бяха чисти и го оправдаха по всички обвинения Peace

# 293
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз и без това не вярвах Peace защо пробите тогава му бяха чисти и го оправдаха по всички обвинения Peace
Да то е ясно бе Ренку,ама знам ли какво можеха да скалъпят  ooooh!

# 294
е та то кой ли вярваше  Mr. Green
я сподели с Емко тенисиста какво става,че предавам по линията на влъха  Mr. Green

# 295
  • Още у мъглата ...
Преди минути Орчун Бенли пусна този туит:
''Новината, в която се споменава, че има кокаин в доклада на Чаатай Улусой, изготвен от Института по съдебна медицина, е напълно невярна. Не е етично да се прави неоснователна новина под името ''разузнаване на вестника Ватан''.
Гъбке ,ето я Peace

Ихааа, супер  newsm44
Абе, то още днес, след като пуснаха новите снимки от Приливите и се светнах, че явно е чиста работата  newsm44
Няква такава логика ми дойде  Heart Eyes

Ирка, мерси  Heart Eyes

# 296
# 297
  • У Диспансера ...♥♥♥
Влъх,на тебе за мустакот съм ти запазила от ония диско въшките дето им викаха фибичките  Joy Joy Joy

# 298
А някой знае ли дали в реалния живот актьорите, които играят Ферия и Емир имат ли нещо общо?
Отскоро съм фен на филма, но вече изгледах доста серии и толкова ме е яд на финала, че  smile3514 smile3514

# 299
Влъх,на тебе за мустакот съм ти запазила от ония диско въшките дето им викаха фибичките  Joy Joy Joy
ам за ко са ни  ooooh! ние ако решиме може да си завъдиме истински въшки без да са диско  Naughty  Joy

Общи условия

Активация на акаунт