Отговори
# 345
Киара ама ти да не ме помисли за нова  Mr. Green Mr. Green язе съм бе, мис слънчицету ама вечи съ знай  и на кого съм слънчице  Mr. Green Mr. Green  Joy
newsm62 Ам тъй кажете бре, аз се изпотих тука да държа поведение.  newsm62 newsm62  love001

# 346
Седа тука и два дена чакам някой да ми каже аз коя Смърфиета съм... Rolling Eyes
Що така се получава или просто свършиха местата?

Зизи Ирката ся ви кипри вас  Mr. Green  Joy Joy
А , дано ни скипри. Mr. Green
Ренко,  Heart Eyes добре, че си ти да въведеш новобранеца. Hug

Профи, Hug Точно това ме учуди и мене. Медиите казват едно...тука има друго инфо.
И ся не разбрах, че се върнах от Тюркиша и не гледам хаберите...Кеню вънка ли е или вътре?

У Барселона е Peace

# 347
Благодаряя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и аз много се радвам  Flutter Flutter Flutter

Не за града питах Simple Smile аз ги карам в Бургас

# 348
Ирката, честита книжка! Да станеш добър шофьор и да караш безаварийно!

Peace И от мен Simple Smile

Ако се наложи, ще взимаш уроци от кака си  Laughing

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 22:29 от Латинодивата

# 349
  • София
Киара ама ти да не ме помисли за нова  Mr. Green Mr. Green язе съм бе, мис слънчицету ама вечи съ знай  и на кого съм слънчице  Mr. Green Mr. Green  Joy
newsm62 Ам тъй кажете бре, аз се изпотих тука да държа поведение.  newsm62 newsm62  love001

Joy Joy Joy Joy охоо ти откога не си ни навестявала значии, аз съм слунцето Улусойско вече от доста времи  Mr. Green  Joy Joy

# 350
quote author=very89 link=topic=733158.msg25898975#msg25898975 date=1376392894]
вайй ударете ме с един тиган да ми дойде акъла ooooh!

Айде, Вери, да ти дойде акъла  Joy

Скрит текст:

е благодаря ти се сети  Mr. Green аз са опраих вече сега задулу ме тупна по главата  Joy

Ем чи вий така сте се разбеснели, че човек срещу вас да тича немое ви стигне  Rolling Eyes

Ама сега си по-добре, признай си  hahaha
[/quote]

малко съм шъшърдък още  Shocked дойде ми малко от към тила изненадата  Joy

# 351
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Седа тука и два дена чакам някой да ми каже аз коя Смърфиета съм... Rolling Eyes
Що така се получава или просто свършиха местата?

Зизи Ирката ся ви кипри вас  Mr. Green  Joy Joy
А , дано ни скипри. Mr. Green
Ренко,  Heart Eyes добре, че си ти да въведеш новобранеца. Hug

Профи, Hug Точно това ме учуди и мене. Медиите казват едно...тука има друго инфо.
И ся не разбрах, че се върнах от Тюркиша и не гледам хаберите...Кеню вънка ли е или вътре?

У Барселона е Peace
Малййй, едвам са му откопчали сейкУтО и веднага е дръснал зад граница...егати пича... Joy Joy Joy Joy

# 352
Ти ли newsm47

# 353
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Зизу, Кенан замина за Барселона на почивка. От негово име адвокатите му казаха, че ще заведат дела срещу онези, които си бяха позволили от фейкове в туитър и фейсбук да пускат уж негово писмо обръщение към феновете по повод задържането му. По спомен той и още десетина човек бяха освободени по-малко от 48 часа след задържането им срещу парични гаранции от по 50000 турски лири. Общо взето нещо такова.

# 354
малее ама Исмаил каква маймуна е  ooooh! Ча щом е 1.90 този трябва да е над 2м  Shocked

# 355
Ехей, аз докато се включа вие 3 теми изписали!  Shocked Не си губите времето хич!

Аз па взех та останах без българска телевизия и сега не мога да го гледам Светът, ама то май с тоя превод услуга си правя на ушите  Mr. Green

Ча и мен нещо не ме радва с тоз перчем, ама Ирка ще го опрай с фибичките, чок убав ше стане.

Четох че първите снимки на Хазалчето от новия проект излизат днес! А дано!

# 356
Шефке, ако ти свирна към 1 след полунощ за още 10 на два транша, шъ стане ли?

# 357
Киара ама ти да не ме помисли за нова  Mr. Green Mr. Green язе съм бе, мис слънчицету ама вечи съ знай  и на кого съм слънчице  Mr. Green Mr. Green  Joy
newsm62 Ам тъй кажете бре, аз се изпотих тука да държа поведение. newsm62 newsm62  love001
Ти ли newsm47

Добре, де, предвам се.  Laughing Laughing Laughing

Големи акции при съседите, голямо нещо. Ще кажеш, че кой знае каква новост е богатите и известните да друсат. То, в която и държава да отидеш, в която и филмово- музикална и т.н среда да си всеки втори ще си "оправя" настроението с подобни боклуци. Тъжно, но истина.  Peace

# 358
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизу, Кенан замина за Барселона на почивка. От негово име адвокатите му казаха, че ще заведат дела срещу онези, които си бяха позволили от фейкове в туитър и фейсбук да пускат уж негово писмо обръщение към феновете по повод задържането му. По спомен той и още десетина човек бяха освободени по-малко от 48 часа след задържането им срещу парични гаранции от по 50000 турски лири. Общо взето нещо такова.
Така, чеки, че не вдевам нещо... Thinking
Акцията се проведе на 05.08 през деня. Вечерта съобщиха за нея. На 06 и 07 съобщаваха, че още е в следствието. Три дни поред Кеню и ко бяха в новините.
Как са го пуснали за по-малко от 48 часа, пък три дни говорят в новините, че е вътре.
Е, тук е обърквацията...на кво да вервам?

# 359
Така, чеки, че не вдевам нещо... Thinking
Акцията се проведе на 05.08 през деня. Вечерта съобщиха за нея. На 06 и 07 съобщаваха, че още е в следствието. Три дни поред Кеню и ко бяха в новините.
Как са го пуснали за по-малко от 48 часа, пък три дни говорят в новините, че е вътре.
Е, тук е обърквацията...на кво да вервам?

Е не съм го засичала с хоронометър де! Часовете сигурно са били 72, поне в нашето право е така. Joy

Общи условия

Активация на акаунт