Отговори
# 360
Шефке, ако ти свирна към 1 след полунощ за още 10 на два транша, шъ стане ли?
Няма проблем Hugаз съм скрита Laughing

# 361
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизу, Кенан замина за Барселона на почивка. От негово име адвокатите му казаха, че ще заведат дела срещу онези, които си бяха позволили от фейкове в туитър и фейсбук да пускат уж негово писмо обръщение към феновете по повод задържането му. По спомен той и още десетина човек бяха освободени по-малко от 48 часа след задържането им срещу парични гаранции от по 50000 турски лири. Общо взето нещо такова.
Така, чеки, че не вдевам нещо... Thinking
Акцията се проведе на 05.08 през деня. Вечерта съобщиха за нея. На 06 и 07 съобщаваха, че още е в следствието. Три дни поред Кеню и ко бяха в новините.
Как са го пуснали за по-малко от 48 часа, пък три дни говорят в новините, че е вътре.
Е, тук е обърквацията...на кво да вервам?

Е не съм го засичала с хоронометър де! Часовете сигурно са били 72, поне в нашето право е така. Joy
Мац, не ми се напрегай, ама аз го взех навътре защото бях в Бодрум точно тогава. Как се вика на мястото на събитието. Та за тва така дълбая.

# 362
Още нещо за озаптяване

# 363
Лека и мека, момичета!  Hug Hug Hug

Беше ми много приятно, както винаги!  Heart Eyes

# 364
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 Joy

Не се напрягам. Laughing Просто праскам обяснения по главния паралел и меридиан, пък подробностите ги изоставям, щото не съм им се задълбочила толкова, че да ги знам. Peace

# 365
Зизу Hug на 5 го задържат Peace на 6 ги мандахерцат за проби до съдебна медицина Peaceна 7 ги водят в съда и след това 10 човека са пуснати вкл и Кенан Peace

Киара лека Hug

# 366
Ехее и аз не мога да изчета всичко Hug

Момичета,с риск да ми се смеете  Embarassed,можете ли да ми пуснете линк къде в Туитър поствате,пишете и четете за нашите хора.Аз съм туитнала  само на Ча и Хазалката (нещо още не съм много в час с Туитър  Embarassed Embarassed Embarassed

Hug Hug Hug

# 367
Виждам,че вече сте обсъдили епизода,но и аз да си кажа мнението....
Този разговор между Емир и Корай направо.... Heart Eyes Разбиха всички стериотипи,че мъжете говорят само за спорт   Rolling Eyes  И двамата в едно положение,  newsm76 между любовта и омразата
А за БтВ нямам какво да кажа   #2gunfire 5 минути филм,20 минути реклама,направо забравям какво гледам....На мен ми стана смешно,когато отива Емир и преподавателя го пита -Откога се виждаш с приятели в университета.....хаха ми не знам,аз го правя всеки ден,но щом не трябва  newsm78

# 368
Хайде Гришооо bg bg bg

http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/1641601004350350.html

Тия не го дават на тв #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 369
А туй за домакинята, че напоследък я пренебрегвам  Blush

А това все едно е писано за нашичките.

Ирка, ето ти материал за нов клип  Heart Eyes

# 370
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизу Hug на 5 го задържат Peace на 6 ги мандахерцат за проби до съдебна медицина Peaceна 7 ги водят в съда и след това 10 човека са пуснати вкл и Кенан Peace

Киара лека Hug
Е, мац...не е така...на 07 вечерта още ги мандахерцаха.Видех с очите си.
Ох, кво ми пука в края на краищата...? Ще кажеш, че си лега до мене, та толко съм се впрегнала. Joy

# 371
Манка не се отваря това за мен Rolling Eyes

Зизу Joy Joy ми на 7 ги мандахерцаха до съда Laughing

# 372
Зизунчиии съмняваш ме  Rolling Eyes ко шЪ кай Джоузи ако те  чуе че се интересуваш от друг мъж  Crossing Arms

# 373
Виждам,че вече сте обсъдили епизода,но и аз да си кажа мнението....
Този разговор между Емир и Корай направо.... Heart Eyes Разбиха всички стериотипи,че мъжете говорят само за спорт   Rolling Eyes  И двамата в едно положение,  newsm76 между любовта и омразата
А за БтВ нямам какво да кажа   #2gunfire 5 минути филм,20 минути реклама,направо забравям какво гледам....На мен ми стана смешно,когато отива Емир и преподавателя го пита -Откога се виждаш с приятели в университета.....хаха ми не знам,аз го правя всеки ден,но щом не трябва  newsm78

ooooh!

# 374

Рени, едно огромно благодаря за линка! Уплаших се, че днес пак няма да мога да го гледам!

Специално!
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт