Отговори
# 435
Гришо  Heart Eyes bg bg bg
а на този филм как му е заглавието?

# 436
Дали вече от прекалено взиране,но ми прилича на Чаатай,откривам сходни черти....но може и да съм  #Crazy

# 437
  • София
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out запалих, край  smile3515 smile3515 smile3515 smile3515

# 438
Гришо  Heart Eyes bg bg bg
а на този филм как му е заглавието?

"The O.C." , Феичка! На български май " Квартала на богатите"  го превеждаха.

# 439
# 440
  • У Диспансера ...♥♥♥
Що запали бе думай бържи  newsm78

# 441
Приготвяйте се от сега отряд,че ей тва ни чака Sick
newsm03 newsm03 newsm03 smile3534

И Феичка към бандата на тенесистите Hug

От гифа май запали Laughing

# 442
  • София
Жани , Ирче низнам нас дали тва ни чака, ама се сетете Серенайката кво я чака  Mr. Green smile3508 а припари аааа  #2gunfire

Я Рену как знай кво мой мъ ядоса  Mr. Green  Joy

# 443
сладурковци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 444
  • У Диспансера ...♥♥♥
Поне ще пада смях ако са като тия двамата,това е още в началото ,Райчо как го гледа само  Joy Joy
Мммм тя от гифа ако пали,аз я подготвям само,а като дойде нашето там не знам,у космоса ще иде  Mr. Green

# 445
Жани , Ирче низнам нас дали тва ни чака, ама се сетете Серенайката кво я чака  Mr. Green smile3508 а припари аааа  #2gunfire

джанъм аз отдавна съм се сетила Blushама и снаряди шЪ хвърляме ко трябва newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 newsm66

# 446
  • У Диспансера ...♥♥♥

Я Рену как знай кво мой мъ ядоса  Mr. Green  Joy
Ми то не е нашето още бе ,ко са нервиш,чакай че като знам какви сцени имаше,и направо свят взе да ми се вие,ще падна ,ама хубо че съм легнала,че само ще се кътурна на една страна  Joy Joy Joy

# 447
Приготвяйте се от сега отряд,че ей тва ни чака Sick
Мен ми е чудно как ще се преборят с моралните си цености...В  О.К. имаше доста разврат и наркотици,а на Емир и Ферито и целувките им цензурираха даже  Crossing Arms

# 448
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
В скрит ще ги слагам да не товаря темата,Йо зяпай да видиш за кво иде реч ooooh!

# 449
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Sick Sick

Общи условия

Активация на акаунт