Отговори
# 660
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Габи  Joy Joy Joy Joy Joy нема кък без ноти  Joy Joy Joy

Аз да попитам какво ще рече превод в ефир?  newsm78

newsm78 Сериозно ли питаш или се майтапиш?

Осъзнавате ли, че от два-три дни не сме слушали Мико? Забравихме го този човек! ooooh!

# 661
  • София

Като дават филма момичета превеждат директно в темата Peace

Ясно ама аз темата ли да гледам, сериала ли, абе ще си чакам преводите и на двата сериала и това е, мерси Ренка  Hug Hug

# 662
  • София

newsm78 Сериозно ли питаш или се майтапиш?

Осъзнавате ли, че от два-три дни не сме слушали Мико? Забравихме го този човек! ooooh!

Е съвсем  Mr. Green  Joy ем де да знам, досега не ми се беше случвало, тъп въпрос ама кво да правя  Embarassed

# 663
Не е тъп въпросът? Т.е. принципно поставен е тъповат, но в конкретния случай си е на място.
И аз досега не съм гледала така филм - по интернет и някой да ми го превежда. Не ми е много ясно как точно се осъществява.

# 664
  • Още у мъглата ...
Ренка  Heart Eyes Мерси за темата, лелеее за половин ден отиде тази  ooooh!

Да те подкрепя с едно тортле  Heart Eyes
Скрит текст:

И лека нощ с едно старо колажче, ама много си ги харесвам двамцата в него  Heart Eyes

# 665
Аз отивам да се разпиша в новата тема, че като стана по обяд сигурно вече ще са отхвръкнали 5-10 страници и от нея.
Тука казвам лека на тия дето ще лягат, а аз се оттеглям да си гледам Чепика какви ще ги къдри.
 newsm46  sleepuu smile3524 Sleeping   Hug Hug Hug

# 666
  • София
Проф абе аз обичам като нещо не ми е ясно да си питам, тъп, остър въпроса питам  Joy Joy ама после знам  Mr. Green Joy

Айде аз пак лека нощ да кажа  Hug Hug Hug

# 667
Не е тъп въпросът? Т.е. принципно поставен е тъповат, но в конкретния случай си е на място.
И аз досега не съм гледала така филм - по интернет и някой да ми го превежда. Не ми е много ясно как точно се осъществява.
Аз като гледах отварям филма но не на цял екран и в едно малко прозорче отварям темата Peace

Ох малинки ох кеф Heart Eyes

Тоя колаж го имам ама си чака реда Laughingте колко чакат ooooh!

Айде чао Hugаз ще зяпам тенис Party

# 668
Добро утро. Hug

# 669
 Rolling Eyes Ох откачам вече Crazy-обаче като ми се е забило в главата,че Явуз от АФК и младия'Чичо'  от Езел ги играе един и същ артист и ако ви кажа как съм се забила точно от... вече май повече от час да търся снимки и сравнявам ooooh! Whistling Crazy Последно стигнах до извода,че не са май  Thinking На Явуз името го намерих-Emre Koç обаче 'чичовото'/освен на стария/се убих от зверене и ровене под какви ли не ключови думи,хиляди снимки измъкнах,обаче името на актьора не открих  Whistling и все пак ми остава зрънце съмнение,че са един и същ актьор?

# 670
 Tired Уффффф-не са,не са май-и в биографията на Емре никъде не се споменава за Езел-нали прерових и турската Уикипедия даже  Mr. Green-нещо съвсем съм се омагьосала Crazy

Иначе да си кажа,че Пътят на Емир го гледам с удоволствие/е,не е с'магията'на АФК/ и ме е яд,че няма бъдеще,а има ли поне някакъв смислено завършващ финал на сезона или така от раз приключва-като в нищото Thinking

# 671
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оп са,Хайде Добро утро ! Hug Hug Hug

# 672
  • Пловдив
Гюнайдън  Hug Как сте днес? На мен ми се спи много за това ще Ви почерпя кафенце  Wink

Прекрасен ден Ви желая!  Heart Eyes

# 673
  • София !
Добро утро сладурки  Hug
Галя  Hug Ирка  Hug Не Да  Hug tweety  Hug

Позагубих ви малко , ама нали ни расте зъбче и пусто не избива още  #Cussing out , и е някакъв кошмар в къщи  ooooh! . Днес сме и на изследване дано всичко е наред  Praynig , апа сме и сополиви още та   ooooh! ... отклоних се от темата ама да си кажа !!

Та така , аз вече съм изгледала целия филм  newsm44 , уникален филм просто !! Много турски филми съм гледала , фаворит ми беше ''Забраненият плод'' , обаче ФЕмир  Heart Eyes ме грабнаха още от 1вата серия . Имам малко пропуснати серии от 1ви сезон де , ама ще ги изгледам и тях сега ( гледах си редовно , ама като родих , докато свикна кое как  #Crazy , и малко го позагубих серияла ) .
Голяма любов изживяха , през какво ли не минаха и накрая ..  Confused . Най - грозното ми беше че след смъртта на Ферито , никакви спомени не дават  Crossing Arms . Единствено даваха как Емир страда !! Там баба Раза и останалите все едно нищо не е било ... довлече се тая млечна щерка  Sick , супер антипатична ми стана още като я видях ! Даже за пръв път се радвах на Сехерката като я нарежда  Laughing .
В ПЕ , пък съвсем забравиха Ферия .... Това изобщо не ми допадна  Naughty , там имам чувството че гледах друг филм със същите артисти ...........
Абе като цяла филма си е ПРЕКРАСЕН  Heart Eyes , ама края не ми допадна изобщо !!!

И тук е момента вече като изгледах всичко , отново да БЛАГОДАРЯ на всички ви за положения труд за сериите  newsm51 newsm51 . Без вас още щях да се мотая с БТВ-то  ooooh! ............
Вие сте прекрасни момичета  Heart Eyes , въпреки че не съм толкова активна като вас , ми е супер позитивно да си ви прочета  Heart Eyes , идва си ми настроението !!!!!!

Целувам вии  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
[/i][/color]

# 674
Добро утро момичета  smile3525

Лек и успешен ден на всички   Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт