нема кък без ноти

Аз да попитам какво ще рече превод в ефир?
Сериозно ли питаш или се майтапиш?Осъзнавате ли, че от два-три дни не сме слушали Мико? Забравихме го този човек!
нема кък без ноти

Сериозно ли питаш или се майтапиш?
нема кък без ноти

нема кък без ноти

Сериозно ли питаш или се майтапиш?
ем де да знам, досега не ми се беше случвало, тъп въпрос ама кво да правя 

аз ще зяпам тенис
-обаче като ми се е забило в главата,че Явуз от АФК и младия'Чичо' от Езел ги играе един и същ артист и ако ви кажа как съм се забила точно от... вече май повече от час да търся снимки и сравнявам
Последно стигнах до извода,че не са май
На Явуз името го намерих-Emre Koç обаче 'чичовото'/освен на стария/се убих от зверене и ровене под какви ли не ключови думи,хиляди снимки измъкнах,обаче името на актьора не открих
и все пак ми остава зрънце съмнение,че са един и същ актьор?
Уффффф-не са,не са май-и в биографията на Емре никъде не се споменава за Езел-нали прерових и турската Уикипедия даже 

Ирка
Не Да
tweety 
, и е някакъв кошмар в къщи
. Днес сме и на изследване дано всичко е наред
, апа сме и сополиви още та
... отклоних се от темата ама да си кажа !!
, уникален филм просто !! Много турски филми съм гледала , фаворит ми беше ''Забраненият плод'' , обаче ФЕмир
ме грабнаха още от 1вата серия . Имам малко пропуснати серии от 1ви сезон де , ама ще ги изгледам и тях сега ( гледах си редовно , ама като родих , докато свикна кое как
, и малко го позагубих серияла ) .
. Единствено даваха как Емир страда !! Там баба Раза и останалите все едно нищо не е било ... довлече се тая млечна щерка
, супер антипатична ми стана още като я видях ! Даже за пръв път се радвах на Сехерката като я нарежда
, там имам чувството че гледах друг филм със същите артисти ...........
, ама края не ми допадна изобщо !!!
. Без вас още щях да се мотая с БТВ-то
............
, въпреки че не съм толкова активна като вас , ми е супер позитивно да си ви прочета
, идва си ми настроението !!!!!!

Препоръчани теми