Красотата на земята сме събрали във цветята! Лятото и цветята, тема 61

• 45 608
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Определено ще си търся хоя - страхотно цвете! Peace
Това нейните листа ли са -
Скрит текст:
?
 matze, не разбрах какво си правила с мушкатата - подготвяш ги за зимата ли? Чупиш клончета и ги засаждаш в малки саксии за догодина, така ли?
При нас направо си стана студено, и аз си мисля, че трябва да поразчистя терасата newsm78

# 676
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
страхотна хоя. не знам как мирише, но листата са супер. аз имах обикновена и една с бяло-зелени листа Cry

# 677
  • ГОре на черешата...

Нели, спокойна, успешна и благодатна учебна година ти пожелавам  bouquet! На добър час Heart Eyes!

# 678
  • Талант на 2012,2013 г.

# 679
  • Бургас
Честито и от мен!На всички ученици и всички учители!Нели,Мариетка,да ви е успешна Hug
Изма,да нейните листа са,понеже е тясно там и не можах да я хвана  цялата,снимах на порции Grinning
Мари Hug

# 680
Кога я изписахте връщам се да чета Hug

# 681
  • SHOOT ME 10 $
Здравейтее! Днес рано сутринта водих жена ми на "Слънчогледова нива" Joy

Зарадва се де... newsm51

# 682
  • Бургас
Хайде успешна учебна година на всички ученици и учители!
http://poepie.snimka.bg/flowers/cvetya-2013g.726668.31558212 това е от мен
Скоро очаквам и жълтия клен да цъфне  Simple Smile

# 683
Честит Празник на всички Учители и Ученици   bouquet На всички желая една успешна нова учебна година  Hug

Аууу тая Хоя много красива  Heart Eyes Аз имах същата, бях си я купила от Паркстрой, обаче при една буря тя беше от падналите цвея и лека полека си изсъхна после. Не успях да я спася, а имаше няколко пъпки/клончета  newsm78 за цвят по нея. После ходих пак да търся да си купя, ала уви, зимата я изгубили, всичко от къдравата Хоя им замръзнало. Е, нали съм добра душа, пък и голям фен на Паркстрой та им занесох един метър от моята Хоя. Последният път останах очарована като я видях, че наистина са си я завъдили и е в асортимента им.

Ако има желаещи от моята Хоя, нека свиркат. Нямам вече много цветя за изпращане, но каквото имам изпращам, хич не ми свиди. Като ги прибирам на есен, или пък може и сега, ще ги нащракам ако някой си хареса нещо.

От размените: аз търся сенполии, теменужки, каменни цветя. И евентуално други сортове Хоя и Пасифлора. Искам да намеря Пасифлора, която да студува вън зимата. Трябва някъде да имам снимки от Белгия на една Пасифлора около вратата на една къща. Толкова красиво  Heart Eyes Аз май тогава се влюбих в това цвете.

# 684
  • Бургас
Аз такава пасифлора,за двора си купих в началото на лятото.Бяха ги намалили в Баумакс на смешна цена от 2лв.Вярно,че мъничка беше ама дръпна горе-долу.
Мен не ме бива с вкореняването,все не ми се получава.Имам и една на балкона пак студоустойчива.Сега малко трудно за рязане,ама като тръгна да я разплитам,може да ти пратя резници.
Хои имам няколко,но не знам как цъфтят.Те големите са карноза де,другите са малки.

# 685
Аз Хоя имам 4. Трите ги бях боднала в една саксия, а четвъртата скоро я купувах от една баба за 2лв  Mr. Green Обаче и аз не знам как цъфтят, понеже ми е цъфтяла само едната и пуснах снимки от нея. Старата ми Хоя беше огромна и я подарих на жената на един колега. То аз сума ти и цветя барабар със саксиите изподарих, но като ми пораснат малко децата пак ще си наваксам  smile3508 По добре живи и доре гледани отколкото изпонатрошени и с извадена пръст, но в нас. Та както казах, цветя не ми свидят, обичам ги, но обичам и да радват другите.

# 686
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
имам бебешко розова глоксиния (каменно цвете) - мога да дръпна 3-4 листа;
имам и вишнева с бяло - тя има само 5 листа  Crazy и пка изкарва пъпки -  мога да дам 2;

имам няколко стайни теменужки (сентполии), но не знам какви са  Blush две ми ги дадоха за много красви, къдрави, розови... едната цъфна лилаво, другата още не е цъфтяла, мога да дам листенца.

имам и разсад от стайни теменужки  Blush показвала съм снимки, ако трябва пак ще покажа - беше ме страх да разсаждам и още ми е тръпно. така си разтат в кутийката  Hug

за сега има записан за по едно листо от глоксиниите и малко разсад  :blush:

# 687
  • на североизток от Рая
       Честит първи учебен ден на дечицата ви!  Hug Да растат здрави, да ходят с удоволствие на училище, да ви радват с успехите си!     bouquet

Мариетка, желая ти една спокойна и безпроблемна учебна година! Бъди здрава, предай на децата всичко добро, което носиш в себе си. Имат късмет твоите ученици!  Heart Eyes

Благодаря за поздравите на всички ви!  Hug

Скрит текст:
Аз летя от щастие днес. Даже не мога да използвам думи, с които да опиша състоянието си на този ден. Сигурно това е пълното щастие. Толкова обич от малки и големи. А малките, очичките им, настроението им, просто не могат да се сравнят с нищо. И винаги на този ден си казвам "Добре, че избрах тази професия! Тук мога да дам всичко от себе си."

Имам много букети, един от друг по-красиви. В царството на цветята съм в момента.  Simple Smile Макар че тъгувам за откъснатите цветя, но днес това е съдбата им.

Мари, и ти се сети за нас. Радвам се, че дойде тук днес!  Hug Heart Eyes

# 688
  • ГОре на черешата...
Благодаря за страхотните пожелания  bouquet! Трогнахте ме Hug!
Нели, и аз се чувствам така, още повече, че знаете ли кой се втурна към мен на двора и ме запрегръща с насълзени очи - моите вече порастнали петокласници...милите ми те, и букети ми носеха...днес съм двойно щастлива. Стисках мъничките ръчички, поемах големите букети, бърсах сълзички от разтревожените личица...днес е истински празник.

Ето това, което направих с много любов - децата много си харесаха стаята...

Скрит текст:

Табелките за всяко детенце:

Усмихнахме Слънчо като му помогнахме да намери лъчите си...

А Ежко си събра храна за зимата:„

# 689
  • на североизток от Рая
Мариетка, голям труд си положила, и стаята, и дъската изглеждат прекрасно. Идеите ти са страхотни. Не се съмнявам, че децата са онемели като са влезли в стаята.  Hug
 Късмет и спокойна работа да има през годината!  Hug

А аз имам цъфнали две китайски рози. Едната вече е с по-дребни цветове, но поне цъфти.

Общи условия

Активация на акаунт