Красотата на земята сме събрали във цветята! Лятото и цветята, тема 61

• 45 637
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • DE

Да Ви е честито името!
                             Бъдете здрави, обичани... forever young
                        и  вечно влюбени

# 76
  • Пловдив
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Пожелавам здраве и положителни емоции на вас и семействата ви!

И благодарности за почерпките!

# 77
  • DE
Няма много показващи цветенца днес Rolling Eyes
Сетих се преди малко, че и моя мъж е с "М", но тук нямат такава традиция да празнуват именни дни.
Измислих си и за него, че има Имен ден и му скроих една почерпка.
Някак си съм днес по-добра!
Похвалиха ме Mr. Green
Скрит текст:

И като не съм снимала цветя да се фукна и с доматките.
Няма такава наслада...усеща се винаги от толкова далеко Heart Eyes

# 78
  • на североизток от Рая
МацеHug, поразсмя ме. Скица си ти!

Скрит текст:
Мъжът ти германец ли е?

Аз пък днес правих галет с праскови. Нямам именици, но нали е празник.   chef

Много ме скапа времето днес, горещо е, изморява ме. Дори заспах в 7 часа докато чета книга и сега съм крива  и бодлива.

Замислих се дали мога да покажа някакво цветенце,...., хм, май нямам.  Blush

bouquet

# 79
  • SHOOT ME 10 $
  Питах преди време ,дали не е вредно , всяка вечер поливам градинката си. Сред седем Зелки и едно Авокадо имам един кактус ,а той не обича много поливане, да не стане от кактус, на "водна лилия" newsm78

Моите Зелки - бяла и лилава. Имам и още , но не са цъфнали

# 80
  • Пловдив
midkoo ще му дойде много ако го поливаш всяка вечер дори и жегите. Няма ли вариант да го преместиш?

# 81
  • DE
Нели, немец е, затова споменах, че не честват такива празници.
Вика ми "ти къде ме пресламчи към мариите" Кога имали викингите имен ден hahaha

Мидко, щом като имаш неводолюбиво наблизо, поливай само зелките отдолу.
Декоративните и без това не обичат много с вода да се шляпат.
Много са красиви!
Доника, сега разгледах албума ти. Ти що си кри до сега цветята, верно в предната тема не си писала никак.
Малчовците помагат с поливките...отмяна на мама Hug
Хекси, да, скъпо е тук доплащането. Стискай сега зъби и се оправяй Heart Eyes
А, по-една-две щайги и от крушите да не забравиш към гроздето да прибавиш hahaha

# 82
  • Варна
Здравейте, мили момичета, влизам с една прекрасна новина, нашата цветарска дружина си има ново попълнение! Снощи навръх прекрасния празник мама Ку4о е родила малкото цвете Дара, 2900 г, 48 см. Да и е жива и здрава, да огрява с усмивки всеки ден, да има много късмет, много приятели и във всичко да и върви!

# 83
  • на североизток от Рая
Пламиии, прекрасна новина си имаме. Ти си нашият щъркел, ти днес донесе радост в темата.

Честита малка принцеса на мама Ку4о! Дано всичко да е минало леко и скоро да е при нас.

Ку4о, бъдете здрави всички и се радвайте на момиченцето, което толкова много чакахте!

Да расте здрава, да ви прави щастливи! На хубав празник се роди. Дано Богородица да я закриля.

# 84
  • на североизток от Рая
 Плами, а за Малкият тигър нещо да кажеш?!  Wink Heart Eyes

# 85
  • на 90 км от морето
Честита малка принцеса на Ку4о. Страхотна новина.
Да е жива и здрава и много да ги радва   ylinfant newsm07

Аз бях ви загубила по едно време, но се радвам, че ви намерих отново. Все не ми остава време да снимам   Blush  Обещавам скоро да се поправя  Heart Eyes

# 86
  • Варна
Нели,
малкият тигър расте и хубавее Simple Smile Готвим се за първия му рожден ден утре. Кога мина тази година, просто не ми се вярва, че вече е толкова голям, бръмбар мамин. Вече пълзи със скоростта на светлината, ходи, хванат за ръчичка, от време на време обръща саксии Joy За нова година съм му обещала лейка, да го правя градинар Joy

# 87
  • на североизток от Рая
ПламиHeart Eyes, толкова щастливо звучиш. И това много ме радва!  Hug

Нарочно попитах да кажеш нещо за Бобчо, знам че утре става голям, затова. Още пазя СМС-а, който ми прати миналата година, че си родила. Миличка!  Heart Eyes Така и не дойдохте насам да ви видя.

С Ку4о без малко да родите на една дата.

Donchevas , добре завърнала се при нас.  Hug Нищо, че нямаш снимки, поне се обаждай.
 А с теб сме и двете под Илчов баир, пък още не се познаваме. Хм, да поправим това, а?!  Hug

В чест на Кучо и госпожицата, предлагам днес да пишем в розово. Нали това беше мечтата й, да облича в розово, да има розово пакетче.

# 88
  • Варна
Нели,
май два пъти сме ходили към Шумен, но все набързо, всеки път казвах на мъжа ми, че трябва да ти се обадя да се видим и все нещо се случваше, та се объркваха плановете. Сега като се позахлади сигурно пак ще ходим, ще направя всичко възможно да се видим Heart Eyes
И понеже тази година цветята ми никакви ги няма не съм показвала снимки тук, но преди няколко дни ми цъфна ето това - със 7 листчета, вместо с 5, много ме изненада Simple Smile

# 89
  • Талант на 2012,2013 г.
Добре дошла на бебето Дара! Да расте весела и безгрижна! Hug Heart Eyes  bouquet

Последна редакция: пт, 16 авг 2013, 09:28 от Марѝ

Общи условия

Активация на акаунт