Красотата на земята сме събрали във цветята! Лятото и цветята, тема 61

• 45 608
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
  • в огледалото на живота
Добро утро момичета!
Честит имен ден на всички които носят благословеното име Мария!И моето момиченце е сред тях,затова се включвам във виртуалната почерпка  Hug

Марѝ,  bouquet Здраве и много топла обич за теб и близките ти! И нека Богородица бди над теб и ти дава сили  Hug
Мариетка, живо и здраво име  Hug
   bouquet
Хексилина ,за мама   bouquet

# 61
  • на североизток от Рая
              Честит празник, момичета! Дано Богородица да помага на всички ни!

Мари, бъди здрава и силна, дано имаш сили да преодоляваш `шамарите` на живота.  Hug

Мариетка, здраве и късмет желая и на теб! Раздавай топлината и обичта, които носиш в себе си. Дано срещаш само добри хора и да ти се случват само хубави неща!  Hug

Хриси, поздрави майка си! Да е здрава и да ви радва.  Hug А вие я слушайте.  Wink

За всички вас!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 62
  • Бургас
Добро утро момичета
Маце  Hug благодаря за хубавата темичка и за цветенцата които видях на първа страница, жива и здрава да си! Hug
Аз бързам да се запиша, че  като гледам пет страници сте изписали вече.
А аз от гости не мога да надигна глава  ooooh!
Днес ще се опитам вече да изчета всичко пропуснато и ще се опитам да пиша по редовно  Embarassed
Само ще кажа че от гасеници не мога да се отърва цяло лято, АМАН! Sick
Хубав ден момичета

# 63
  • ГОре на черешата...
Честит имен ден на Мари, детенцето на Девичица, майката на Хекси и на всички Марии - бъдете здрави, дарявайте всички край себе си с много топлата и любов  bouquet!

Благодаря за прекрасните пожелания, стоплихте сърцето ми рано-рано Heart Eyes. Тематична  Laughing почерпка:

# 64
  • Бургас
Честит празник!
Пожелавам на всички много здраве и много сила,да преодолявате трудностите с вдигната глава,да се радвате на скромните неща и да се чувствате щастливи!!!

# 65
  • на североизток от Рая
 Ох, че сладкиш си направила МариеткаCrazy Какъв пълнеж самооо...мммммммм

Девичка, честит имен ден на твоята Мария! Да е здраво момиченцето ти и да те радва!  Hug

# 66
  • Русе
Честит имен ден,мили момичета! Бъдете живи,здрави и много щастливи!   bouquet

# 67
  • София
За всички, които днес черпят  Hug

# 68
  • Бургас
Честит имен ден на всички които носят това прекрасно име!
Да си го носят със здраве и късмет и много любов!

# 69
  • София
Малко снимки от мен
снимката е линк

# 70
  • Талант на 2012,2013 г.
Честит имен ден, Мариетка! Пожелавам ти здраве, сегашният позитивизъм и любов в количества...  bouquet

Благодаря на всички от сърце...
 Hug
Обичам ви, момичета! Hug

# 71
  • SHOOT ME 10 $

Букета на жена ми от мен за днес! ТЯ Е МАРИЯ и заслужава всичките цветя на земята!
 Нека Богородица закриля всички !
Хубав празник на всички ви !!!

# 72
Честит празник и имен ден на всички празнуващи!!! Heart Eyes Hug

По повод сладкото от смокини-има сладко от зелени смокини и се прави от първия завръз на смокините,защото при нас дават плод два пъти. Втория път се оставя да узрее и се прави другото сладко-от узрели смокини. Simple Smile
Свекърва ми имат огромно дърво смокиня,ще снимам да го покажа.От нашия край поне знам,че е това сладко от зелени смокини,има преселници от Гърция и му казват-гръцко сладко. Wink
Ето малко информация и долу се споменават характерните ястия за града:

# 73
  • ГОре на черешата...
Благодаря ви, мили момичета Heart Eyes! Вярвате ли ми, че плача сега...от щастие...от благодарност!

Митко, честит празник и на жена ти! щастливка е тя с теб...

Доника, прекрасни цветя видях, и шаренки, и палавки Laughing...столът-цветарник е убиец, ще го крадна някой ден.

# 74
  • на североизток от Рая
 Мариетка, какви сълзи... Hug Heart Eyes Изтрий ги!

Митко, с прекрасен букет си изненадал твоята Мария. Късмет има тази жена, с галантен и романтичен мъж като теб.  Wink Пожелавам й здраве и да се радвате един на друг дълги, дълги години!   bouquet

Доника, не знам дали проблемът е само при мен, но аз не мога да разгледам снимките ти. Възможно ли е причината да е, че нямам фейсбук?
 Столът много ми хареса. Идеен цветарник си направила!  Hug

Скрит текст:
Писах в края на миналата тема, не знам дали видя. Не е конкретно за теб, но понеже искаше да споделя.

Мари, запалих свещичка за вас. Пожелах здраве за теб и Цвети и спокойни и безболезнени дни за Вальо. Дано!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт