У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (20-та, поправителна.)

• 20 217
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Вчера гледах World War Z и много ми хареса:

http://www.imdb.com/title/tt0816711/?ref_=sr_1

Интересно направен, който обича филми за зомбита, мисля, че ще му хареса. Много наподобява сякаш е правен по играта Left 4 Dead.

# 631
Като ви чета коментарите май направо ще взема да го изтрия  Confused

Вив, кой - Лабиринта ли?

# 632
  • София

Вив, кой - Лабиринта ли?

Да, на Фавна ...
Аз и без това не съм много по фентъзитата, не го знам дали е с такива елементи, но като гледам, май... Ти гледа ли го Сам?

# 633

Вив, кой - Лабиринта ли?

Да, на Фавна ...
Аз и без това не съм много по фентъзитата, не го знам дали е с такива елементи, но като гледам, май... Ти гледа ли го Сам?

Доста отдавна съм го гледала. Труден е за харесване, че и разбиране. По-скоро е като приказка - фентъзи за големи.

# 634
  • София
Ами ... хайде, ще го оставя  Mr. Green Ако някога ме оставите без филми, да имам нещо  Crazy

Hug

Хубав аватар, много ми харесва  Heart Eyes

# 635
  • Ænima/Albuquerque
Аз също съм със смесени чувства за Лабиринта. Много особен филм, трябва си настройка и определено настроение за него. С две думи, разбирам я ВивMr. Green
Z-тата си я гледах на кино, снощи повторихме вкъщи, мнооого си го обичам!  Heart Eyes

Сам, мен пък ми липсва стария ти аватар.  Sad

# 636

Крачката ли Simple Smile - много си го обичам, но ми писна. Аз се връщам към старите си аватари. И пак ще си го сложа. Тази картинка много ме изкефи - мерси Вив Hug

Z-та съм си я оставила...така да се каже за десерт Simple Smile Не ща да го почвам още Simple Smile

Вив, не го трий Фавна. По-скоро го остави и ако му дойде времето дойде. И нагласа си трябва за него - верно е.

# 637
  • Ænima/Albuquerque

Крачката ли Simple Smile - много си го обичам, но ми писна. Аз се връщам към старите си аватари.  Hug

Този, да. Супер, че се връщаш.  Heart Eyes

# 638
  • София
Я Сами каква е кокона  pletka ! 'Сички я забелязахме  hahaha .
Но и аз да си кажа... Може би, защото те свързвам с четенето на книги и защото се запознахме покрай книжни теми тук, сегашният аватар не ми се връзва с теб.
Така както веднъж Пуцът си смени розовото животно, та все едно друг човек пишеше вече във форума  Crossing Arms .

Z-та и аз не съм го гледала още, но скоро ще.
Фавнът отдавна съм го гледала, ама нещо не ме беше впечатлил. Може би очакванията ми са били по-различни от това, което видях....

# 639
И аз да кажа,готин е новия аватар на Самсара,но предишния с хубавите крачета,много ми харесваше. Heart Eyes

Гледах това:
http://www.imdb.com/title/tt2005374/  Добър трилър,по действителен случай. Сега,не е най-добрата роля на Никълъс Кейдж или Джон Кюсак,но може да му отделите време и да го видите.

# 640
  • Ænima/Albuquerque
...сегашният аватар не ми се връзва с теб.
Така както веднъж Пуцът си смени розовото животно, та все едно друг човек пишеше вече във форума  Crossing Arms .

Да! И да!  Tired

Али, оня ден го дръпнах, ще гледам, особено след препоръка. Мерси.   Hug

# 641
Какви сте гадинки малки сладки проклети - да й се нарадвам няколко седмици на коконата и ще си пусна пак краката.

Иначе Пуц не си я представям с друг аватар, нито Саркът да си изневери на стила - веднъж беше сложила един мъж, ми не беше тя .

# 642
  • Ænima/Albuquerque
Седмици?  Shocked  hahaha

На мен Сиената ми е аватарното Аз. Сега не съм с нея, и да ти кажа, не се чувствам себе си. Ще си я върна много скоро, усещам.  hahaha

# 643
Седмици?  Shocked  hahaha

На мен Сиената ми е аватарното Аз. Сега не съм с нея, и да ти кажа, не се чувствам себе си. Ще си я върна много скоро, усещам.  hahaha

Сиената имах предвид  Peace

# 644
  • Ænima/Albuquerque
Да, да, тя, тя, прекрасната ми. Чакай да си я сложа пак.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт