У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (20-та, поправителна.)

• 20 245
  • 730
  •   1
Отговори
# 660

Скрит текст:
Не,професорът,не е убиеца.Убиецът е ученика.  Peace Просто добре си изигра картите, като хвърли ножа в пещта,за да няма улики. Всичко беше една игра-кой ще издържи психически,което всъщност ми хареса във филма.Даже се усъмних,дали не му е син-младока,понеже е бил близък със семейството.  Thinking

Мерси  bouquet Simple Smile
Скрит текст:
Аз обаче това с ножа така и не го разбирах, днес нещо съм затъпяла Laughing Иначе и аз си помислих, че младия му е син...нали като си говореха, той подхвърли нещо там за теста за бащинство, който били правили навремето, но така и не взели резултатите тогава. Мислех, че му е син, но той не знае за това и младия нещо му отмъщава.... така и не разбирах защо точно него го беше взел на мушка. И защо убиваше жени, приличащи на майка му.

# 661
  • Ямбол

Скрит текст:
Не,професорът,не е убиеца.Убиецът е ученика.  Peace Просто добре си изигра картите, като хвърли ножа в пещта,за да няма улики. Всичко беше една игра-кой ще издържи психически,което всъщност ми хареса във филма.Даже се усъмних,дали не му е син-младока,понеже е бил близък със семейството.  Thinking

Мерси  bouquet Simple Smile
Скрит текст:
Аз обаче това с ножа така и не го разбирах, днес нещо съм затъпяла Laughing Иначе и аз си помислих, че младия му е син...нали като си говореха, той подхвърли нещо там за теста за бащинство, който били правили навремето, но така и не взели резултатите тогава. Мислех, че му е син, но той не знае за това и младия нещо му отмъщава.... така и не разбирах защо точно него го беше взел на мушка. И защо убиваше жени, приличащи на майка му.

Скрит текст:
Това го оставиха като загадка,за да се мъчат мозъците такива като нас. Laughing Според мен момчето е знаело нещо повече. PeaceНай-малкото е, че професора е бил любовник на майка му според мен.  Thinking

Гледах Combustion,май не е за тук,но ми хареса много.  Simple Smile В препоръчителната са отбор кинокритици,та рядко пиша там.  Laughing

Джеронимо,Бебе,достатъчно ми е вашето мнение.   bouquet Ще се гледа-KM31.  Peace

Последна редакция: пт, 06 сеп 2013, 04:18 от contessa24

# 662

Скрит текст:
Това го оставиха като загадка,за да се мъчат мозъците такива като нас. Laughing Според мен момчето е знаело нещо повече. PeaceНай-малкото е, че професора е бил любовник на майка му според мен.  Thinking

Е, радвам се, че най-накрая ми се изясни, мерси много Simple Smile

# 663
  • Ænima/Albuquerque
В препоръчителната са отбор кинокритици,та рядко пиша там.  Laughing

И аз май съм го гледала, и май ми хареса. Rolling Eyes

...но вече забравих, че съм го гледала, така че...

Другото, което щях да казвам го забравих. newsm78

Бебе, вече сериозно ти препоръчвам да минеш на Гинко.  hahaha

# 664
# 665
Гледах новия на Кейдж, гледах силно казано, че по средата задрямах, ама ще го пробвам днес да го довърша. Не е много кофти. Спеше ми се. Laughing
За World War Z само хубави неща. Много ми хареса! Зоамбитата се тресяха повече от смешно, но като цяло, филма си го бива. Брат е погрознял, вече не завиждам на Джоли.
И последния, който ме изкефи най-много, естествено пенсия, която я гледам за втори път-Arlington Road. Препоръчвам на пропусналите. Peace
Брад е по-красив от всякога! Новият му стил е страхотен Simple Smile Много по-хубав е сега, от колкото на младини. World War Z е най-якият филм със зомбита до момента. Зомбитата бяха направени много добре, и си бяха доста страшни ако си помислиш че нещо такова ще се изправи срещу теб да те изяде. Просто бягане няма. Точно това " поклащане" ме изкефи най-много.

# 666
  • Ænima/Albuquerque
Мани ти, да е по-хубав е сега, от колкото на младини.  hahaha

# 667
Мани ти, да е по-хубав е сега, от колкото на младини.  hahaha

Това си е рядък късмет, и с Лео е така. И аз искам така, но не става - този номер само при мъжете се получава и то само при някои щастливци.

# 668
  • Ænima/Albuquerque
Принципно да, но той си беше много красив и като млад.

# 669
Принципно да, но той си беше много красив и като млад.

Верно е.

Но има някои, които просто стават по-хубави и мъжествени с годините, с жените не става така м.....му - не мъжествени  Mr. Green, а по-готини и женствени на 50 отколкото на 25  Whistling...да бе да  Tired

# 670
  • Ænima/Albuquerque
Има, има, да, да, да, да. Ееех...

# 671
Има, има, да, да, да, да. Ееех...

Коя бе Сарк?

# 672
  • Ænima/Albuquerque
Мъже, мъже.  Flutter
Иначе, за жена, се сещам за Хелън Мирън и Кейт Бланшет, която прилижава 45.  Heart Eyes

# 673
Добре изглежда Хелън, но по-секси и женствена не е, просто остарява прилично.
А Кейт е като икона, в нея има толкова вроден аристократизъм и изящество, че няма как да не й се получи и на старини  Laughing Прекрасна е, много я харесвам.

# 674
  • Ænima/Albuquerque
Е, подозирам, че все някой намира нещо секси и в нея, не знам.  Mr. Green
Кейт е прекрасна.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт