У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (20-та, поправителна.)

• 20 200
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Този Лабиринт май само на мен ми е харесал като гледам.  Thinking
Може би защото попаднах на него случайно и нямах никакви предварителни настройки, нагласи или очаквания за филма. newsm78

# 646
  • Ænima/Albuquerque
Трябват си му, мрачен и подтискащ е.  Tired
Аз принципно нямам проблеми с повтарянето на филми, но Лабиринта може би няма да го повторя.

# 647
  • Варна/Лондон
Гледах новия на Кейдж, гледах силно казано, че по средата задрямах, ама ще го пробвам днес да го довърша. Не е много кофти. Спеше ми се. Laughing
За World War Z само хубави неща. Много ми хареса! Зоамбитата се тресяха повече от смешно, но като цяло, филма си го бива. Брат е погрознял, вече не завиждам на Джоли.
И последния, който ме изкефи най-много, естествено пенсия, която я гледам за втори път-Arlington Road. Препоръчвам на пропусналите. Peace

# 648
  • Ænima/Albuquerque
Винаги ше ѝ завиждам.  Crossing Arms
Чудесен Z-тата!  Heart Eyes

# 649
  • В Космоса
"Лабиринтът на Фавна" не е за пропускане! Wink

"Z-тата" му се точа много, а Пит не знам дали от остаряването или Анджи го изсмуква като вампирче, но многог погрозня.

За аватарите - винаги приветствам смяна и разнообразие! Sunglasses

# 650
За аватарите - винаги приветствам смяна и разнообразие! Sunglasses

Знаем те тебе  Wink  Hug

Аз пък да Ви кажа, че взех да харесва Лео. Преди години ми беше един такъв сладникав, никакъв - но пустият му Лео талант до небесата му е дал Бог, че и с годините по-хубав става.

Това, че не в някаква връзка с темата, ама ей така да си побъбрим   Blush

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 22:52 от Самсара

# 651
  • В Космоса
Лео е велик, просто! 'Зема му посветя една тема... Днес стана въпрос пак за него в темата на Харди, но не е долюбван май и не го щат към серията, пък и по-дърт от 30 годишните.

# 652
Лео е велик, просто! 'Зема му посветя една тема... Днес стана въпрос пак за него в темата на Харди, но не е долюбван май и не го щат към серията, пък и по-дърт от 30 годишните.
Mr. Green Не е за там. Момците тепърва се доказват, Лео се е доказал и истинската кинокритика отдавна го е признала.

За Z-та - гледайте, озомбените много ми харесаха.Така гъргорят като да упражняват Морз  Wink Брад си се справя перфектно, като за екшън спасител.

# 653
  • Ænima/Albuquerque
Ле-о! Ле-о!   Mr. Green

# 654
Като ви чета коментарите май направо ще взема да го изтрия  Confused

Аз пък май изобщо няма да го изтегля.  newsm78

# 655
  • Ямбол
Аз да питам,някой гледал ли е Kilometre 31,че му се чудя? newsm78

Последна редакция: пт, 06 сеп 2013, 01:01 от contessa24

# 656
  • Варна/Лондон
Аз,да питам,някой гледал ли е Kilometre 31,че му се чудя? newsm78
На мен ми хареса, хем отдавна го гледах и още го помня. Peace
Аз да питам, така и така не съм гледала Лабиринта на фавна, и май няма и да го пробвам, но отдавна държа на диска още един филм на Guillermo del Toro- El espinazo del diablo дайте отзиви, ако сте го гледали. Hug

# 657
Аз да питам,някой гледал ли е Kilometre 31,че му се чудя? newsm78

И аз май съм го гледала, и май ми хареса. Rolling Eyes

Не знам какво толкова сте се настройвали за Фавната, аз си го изгледах, хареса ми, макар че е малко странен, да, тежичък е малко, но вече забравих, че съм го гледала, така че...

11:14 също ми беше харесал, а аз никак не обичам такива шантавизми. Rolling Eyes

Другото, което щях да казвам го забравих. newsm78

# 658
Гледах Дисертация на убийство.Много приятен и задълбочен трилър.  Peace
Съгласна съм, много хубав филм, мерси че го препоръча Hug Simple Smile
Но края не го разбрах Blush Ще ми "преведеш" ли Simple Smile
Скрит текст:
Кой всъщност се оказа убиеца? Ученика му ли? И защо взе ножа.... Той ли беше убиеца и от онези убийства предишните?

# 659
  • Ямбол
Гледах Дисертация на убийство.Много приятен и задълбочен трилър.  Peace
Съгласна съм, много хубав филм, мерси че го препоръча Hug Simple Smile
Но края не го разбрах Blush Ще ми "преведеш" ли Simple Smile
Скрит текст:
Кой всъщност се оказа убиеца? Ученика му ли? И защо взе ножа.... Той ли беше убиеца и от онези убийства предишните?

Скрит текст:
Не,професорът,не е убиеца.Убиецът е ученика.  Peace Просто добре си изигра картите, като хвърли ножа в пещта,за да няма улики. Всичко беше една игра-кой ще издържи психически,което всъщност ми хареса във филма.Даже се усъмних,дали не му е син-младока,понеже е бил близък със семейството.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт