Отговори
# 390
Браво Нели! Честити розови гащички!
 newsm75 newsm75 newsm75 newsm79 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28 newsm28
Благодаря много искам още едно момиченце 

# 391
  • Монтана
Здравейте и от мен. Днес си направих теста който си бях купила онзи ден. Отрицателен е. Най вероятно ще си имам гости и този месец.Успех на останалите и стискам палци мн мн мн Praynig Praynig Praynig

# 392
Продължавайс меренето, все пак си само 14 ден след овулация. Току-виж тези градуси се задържат... 37.1 Аз отказвам да спра да ти стискам палци за този месец

# 393
  • Монтана
Oooo миличка 11 ден съм някъде, не 14 Simple Smile раничко ми е за тестове, но нали знаеш човек като си навие на пръста нещооооо.

# 394
Да му се не видят и вещерски умения. Първо бях писала 11, след това обаче гледам графиката, отбелязано на 10-ти ден от МЦ овулация, значи - 14 дни и взех, та се поправих.  Joy Кукувица, ще си слушам по-често домашната врачка в главата.

# 395
  • Монтана
хахаха душица, няма нищо  Hug Мен ме успокоява това, че обикновено ми зацапва 3 4 дни преди цикъл.Дори някой път и седмица преди да ми дойде.Сега няам зацапване, нямам усещане че ще и дойде....Знам ли, надявам се да не дойде тая гад.

# 396
  • UK
Здравейте сладурки  Hug

май само тук не съм се похвалила, но 4Д-то показа категорично "уж", че ще си имаме 2 момиченца  stork-girl stork-girlHeart Eyes

Нели честито и на теб розовото щъркелче
 stork-girl

Хайде да ви ръсна и аз  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 397
  • София
Кокона, йеее, страхотно, с Milena___ спечелихме от залаганията  Mr. Green Честито, много се радвам, че вече знаеш какви ще са бебоците и ни ръсиш с розов прашец.  newsm75

# 398
  • планетата Земя

май само тук не съм се похвалила, но 4Д-то показа категорично "уж", че ще си имаме 2 момиченца

А,нали бяха момченца.Аз заложих на две момиченца.Честито,Коконче

Теди,ти помниш какво заложихме.Браво

# 399
Нели Коконка - честити ви  newsm06 и хубав финал Simple Smile

# 400
Честито за хубавите "женски" новини на Нели и Коконка Simple Smile
Все пак аз не познах...исках поне и един мъжага да има при кокона, да не страда таткото, ама нищо...да му мисли Simple Smile от сега да приготвя голямата пушка Simple Smile
 newsm28 newsm79 newsm28

май само аз не съм се все още изкушила да се тествам от тазседмичните НЕчакащи Simple Smile  newsm78

# 401
  • Монтана
Буцигном, хайде и ти в кюпа  Laughing Ти за коя дата си? Дано при теб поне резултата е  EFP

# 402
23-24 че може и 25...знам ли и аз със сигурност...ще си почакам, няма да се изкушавам пък  Crossing Arms

# 403
  • Монтана
хахаха е да, това е най-добрия варянт.Стискам ти палци  Peace  Praynig Praynig Praynig

# 404
Привет и от мен Simple Smile  Hug
Нелка , Кокона Честито и от мен за хубавите новини  Hug Hug Hug
Аз малко ще си открадна от прашеца ви , че имам нужда тези дни  Laughing
 newsm75 newsm75 newsm75 newsm79 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28 newsm28
Фло Съжалявам за отрицателния резултат , но докато няма МЦ нищо не се знае. Силно ти стискам палци да са се получили нещата и просто да е рано и да не е отчел теста  Praynig Много късмет и търпение пожелавам на всички които не чакат тези дни   Hug

Общи условия

Активация на акаунт