Отговори
# 480
Чакам да ми се припикае Simple Smile хахахахаха
голям съм цирк и аз значи Simple Smile  Joy
да си призная и маааалкоме е страх  Embarassed
То си е страшничко, но всичко ще е на 6. Виж колко хора стискаме и чакаме!

# 481
Буцигном, твоето чакаме ме подсети как едвам направих първия си тест за бременност. По принцип още по път за вкъщи ми се ходи до ОО и едвам отключвам вратата, но тогава нищичко- едвам събрах няколко капки. И докато чакахме резултата, ММ само се възмущаваше как може да не ми се ходи. hahaha hahaha hahaha И от опит ти казвам и с малко материал се показва втората черта  Mr. Green Чакам и ти да се похвалиш  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Тази седмица ще има много  EFP тестове  newsm44
Двуцифрени ще са, щом уринарните тестове нищо не хващат, ама аз да се успокоя и да си гледам живота, че иначе съм като парализирана в очакване на Годо, който така и не идва.
И двуцифрени стават като начало  Mr. Green

# 482
Елена, честито! Аз още снощи си мислех, че няма как да ти се привиждат две черти!  bouquet
Буцигном, стискам палци! Нали знаеш  - съдбата обича смелите!

# 483
Е, начакахме се и аз и вие ама за нищо....и този месец не е бил моя.... категорична  EFN дори помен от втора няма....камо ли за нещо друго да се надяваме...радвам се че съм на работа и не мога да падна духом, а все пак гледам да се държа на ниво...
Само да се прибера... Sad

# 484
  • Монтана
Буцигном, не се натъжавай мила  Hug Горе главата.Нов месец, нов късмет... Ще  Hug Hugгрее слънце и на нашите полянки  Hug, само търпение

# 485
rossti08, ти прави ли втори тест след онзи отрицателния? ако те болят още гърдите и имаш киселини, не искаш ли да правиш втори или ще чакаш?

Буцигном  Hug Ама ако нямаш още цикъл, може пък да е рано? Недей да падаш духом, макар че е много лесно да се каже отстрани. Винаги съм знаела, че за всяко нещо си има някаква причина. Не се натъжавай.

# 486
охххх, и мен много ме е страх /иначе досега давах акъли на Буцигном  Laughing/ Теста ми беше с чувствителност 10 и мисля, че ако имаше нещо трябваше да отчете! Ако до утре сутринта не ми дойде ще направя!

# 487
Опитах се да преброя по графиката ти колко дни след овулация си ама нещо не ми се получи. Коя марка е този толкова чувствителен тест?

# 488
ами аз си ги поръчах от ибей,в БГ наистина няма такива тестове, бяха в заедно с тестове за О.,иначе са китайски  Simple SmileНе знам колко са надеждни -иначе днес ми е 14 ден и ако имам стандартен цикъл утре сутринта трябва да ми дойде, за това ще изчакам. Гърдите ме болят доста, но не съм забелязала колко време преди М. спират да ме болят, киселините и те са тук, което е притеснително, ако няма бременност! Sad

# 489
Кръвният тест е отрицателен. Пише само <0.100 U/I, което си е точно това, предполагам. Та така... Не мога да кажа, че ми е мъчно, аз нямах никакви надежди този месец, само се надявам да дойде най-накрая. Успех на останалите. Аз ще ходя на танци тази вечер, дано там ми поолекне.

# 490
Estlar изпращам ти много положителна енергия. Дано наистина танците те разведрят и направят вечерта ти по-спокойна. Знам, че 100% ти е гадничко, макар и да не си имала надежди. Все пак не сме роботи.

rossti08 И аз поръчах такива тестове миналата седмица и сега ги чакам да дойдат. Но не знам дали бих им имала вяра, че са чак пък 10. Дори и най-скъпите тук в САЩ са 25, а на най-престижната марка пише че евентуално отчита до 12.5 но все пак.

# 491
elenna, честито! 2 черти са си 2 черти, независимо колко бледа е втората от тях! Simple Smile Дано всичко е наред и скоро съвсем да можеш да се зарадваш на новината!

Буцигном и Estlar, дано следващият месец е успешен за вас!
Аз имам усещането, че и аз тогава все още ще се подмотвам из темата с вас, ама да видим! Тези О тестове съвсем ме сбъркаха този месец, а последната вечер преди мъжът ми да замине нищо не направихме... Нали знаете как човек се пренавива и нещата просто не се получават, май така се случи при нас!
Аз имам още доста време до цикъла и много силно се надявам да не се психясвам този месец, но не ми се вярва тази работа...
Мисля си междувременно да отида и да си поискам направление за гинеколог.

Мацки, много добре знам как се чувствате след отрицателните тестове, на мен като ми дойде и някак ми просветва след подобно очакване и правене на безброй отрицателни тестове... Надеждата не умира, нали си знаете, и добре че е така! Simple Smile Всяко начало на цикъл го започвам със свежи сили и нова надежда, пък дано скоро всички се похвалим с по един положителен тест!

При мен е време за лягане, на вас приятна вечер и горе главата! Сигурна съм, че всяка от нас ще има скоро своето чудо (това на мен да ми го напомните след 2 седмици)! Simple Smile

# 492
Естлар, Буцигном, много съжалявам за разочарованието, което сте изпитали! Но продължаваме напред докато не постигнем мечтите си! Прегръщам ви силно!  Hug Hug Hug

Днес беше ужасен ден, изнервих се от ходене и чакане по кабинети! Резултатите от ехографа са следните: ЩЖ има много леки структурни изменения, които не са проблем, каза лекаря. Просто съм била по-лесно предпоставена за евентуално бъдещо заболяване. Лекарства не ми изписа, защото нямало нужда. При евентуална бременност, първите три месеца ще трябва да ходя при ендокринолога, за да следи нивата на хормоните на ЩЖ.

# 493
Амммм, сигурна ли си, че ще се задоволиш с този отговор? Висок МАТ (четох специално за теб) може да е причина за аборт, така че бих пробвала да го смъкна така или иначе, защото хубаво ще го следиш, като забременееш, ама първите две седмици като не знаеш дали няма да се окажат решаващите? Аз бих потърсла и друго мнение, нивата ти са пъти над нормата и щом имаш структурни промени, не ми звучи като "не е проблем". Къде отиде на консултация? Ако те притеснява да споделиш в темичката, пиши на лични.

# 494
Амммм, сигурна ли си, че ще се задоволиш с този отговор? Висок МАТ (четох специално за теб) може да е причина за аборт, така че бих пробвала да го смъкна така или иначе, защото хубаво ще го следиш, като забременееш, ама първите две седмици като не знаеш дали няма да се окажат решаващите? Аз бих потърсла и друго мнение, нивата ти са пъти над нормата и щом имаш структурни промени, не ми звучи като "не е проблем". Къде отиде на консултация? Ако те притеснява да споделиш в темичката, пиши на лични.

Питах, разпитвах и отидох при най-препоръчвания еднокринолог в града, в който живея! Още преди да ме види на ехографа го попитах какво трябва да се направи, за да се понижат нивата на МАТ и той каза: " Тук отиваме в света на фантазиите, където няма какво да направим. Нас ни интересуват Ф4 и ТСХ, които са в норма. Ако искаш отиди в София, там има шарлатани, които ще ти кажат, че могат да те лекуват!!!"
Това е накратко! И аз не знам. Другата седмица ще потърся второ мнение на друг ендокринолог.

Общи условия

Активация на акаунт