Отговори
# 465
Елена, мила, много се радвам за теб! Дано всичко е ок  Hug

Пусни един кръвен тест, имате ли LabCorp близо до вас? Ако да, отиваш на directlabs.com и си поръчваш HCG i Progesterone сама, не ти трябва лекар. Плащаш онлайн, $100 за двете излиза, носиш ордъра в лабораторията и си готова. Проверяваш резултати онлайн след няколко часа. Успех!!! Hug

# 466
Еййй, MissBluIz, имаме, да! Ти там ли се изследваш. Освен и аз да го направя това.

# 467
Еййй, MissBluIz, имаме, да! Ти там ли се изследваш. Освен и аз да го направя това.

На мен моята докторка ми ги направи първите 2 кръвни, но днес ще пусна още един за всеки случай там  Embarassed

Аз съм много нетърпелива и веднага бих пуснала кръвен ако бях на теб  Rolling Eyes

# 468
Аз реших да си прекратя душевните страдания и сега се връщам от Кандиларов. Пуснат кръвен, ще ви държа в напрежение само още 2 часа. И себе си де. Мъжът ми каза, че апартамент не му се ремонтира в тези жеги, пощадихме стената и отидохме до лабораторията. Аз виждам поне още две + тестчета до края на седмицата, като себе си не се включвам в бройката, така че да видим дали ще позная. Simple Smile
Luba, съжалявам, миличка, ама поне знаеш причината да не се получава. Ти кога свари да отидеш и на ендокринолог? Какъв е този първичен преглед?
Елена, честити две чертички, дано всичко се развива по мед и масло

# 469
Ами аз нали лекувах цистит този месец и реших да ида на лекар да си пусна урина да видя дали се е изчистило всичко и лекарката ще ми пусне и кръвен тест сигурно като и кажа. След няколко часа ще е това.

# 470
Аз реших да си прекратя душевните страдания и сега се връщам от Кандиларов. Пуснат кръвен, ще ви държа в напрежение само още 2 часа.
Стискам силноооо палци.

# 471

Прогестерона не е достатъчно висок и едва ли и този месец сме успели с ММ. Но какво да се прави?

luba_ani Моят беше 10.6 и се оказах бременна....

# 472
Естлар ще те чакаме с нетърпение да споделиш резултата, въпреки, че и ремонта не е лоша идея, аз обичам такива промени Simple Smile хихи а пък и все пак си е освежаване Simple Smile шегувам се разбира се Simple Smile стискам палци  Praynig Hug

# 473
  • планетата Земя
Елена,честитооооооооооооо   bouquet
Estlar,дано имаш един тлъст резултат от кръвния  Praynig

# 474

Прогестерона не е достатъчно висок и едва ли и този месец сме успели с ММ. Но какво да се прави?

luba_ani Моят беше 10.6 и се оказах бременна....
Това с прогестерона аз не го смятам за критерии- бременна ли съм или не съм. Преди два месеца-три бях с 78 при реф до 89 и не бях бременна. Пускам го лично аз само, за да знаем трябва ли да пия нещо след О и при една евентуална бременност дали пак трябва допълнително да го набавям. Така, че шанс за успех винаги има. Peace Luba_Ani, радвам се, че лекаря те е успокоил. Дано и ехографа не покаже нищо притеснително. Аз също съм с висок МАТ 502 при <34, но ЩЗ е ок и дори не го пускам вече, следя само TSH Mr. Green Може да попиташ дали може да пиеш селен.
Elenna, тихичко честито! Стискам палци и кръвните да се 'положителни' и с високи стойности  Flowers Four Leaf Clover
Estlar, силно стискам палци след 2 часа да ни зарадваш с едни хубави поне три-цифрени стойности. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 475
Двуцифрени ще са, щом уринарните тестове нищо не хващат, ама аз да се успокоя и да си гледам живота, че иначе съм като парализирана в очакване на Годо, който така и не идва.

# 476
Чакам да мина на ехограф, днес цял ден чакам по кабинети. Стискайте палци всичко да е ок.
Естлар, в очакване съм с теб! Дано има повод за радост!
Буцигном, ти какво направи, отказа ли се от теста? Какво се скатаваш?

# 477
Чакам да ми се припикае Simple Smile хахахахаха
голям съм цирк и аз значи Simple Smile  Joy
да си призная и маааалкоме е страх  Embarassed

Luba_ani Има и такива дни...за съжаление!Дано и той да те успокои още повече Simple Smile

# 478
Надничам в темата заради теб. Айде прави го тоя тест, че трябва да извеждам детето  newsm78

# 479
  • Монтана
И аз и аз Simple Smile А кои всъщност са за тая седмица? Да знам на кой да стискам палци......

Общи условия

Активация на акаунт