Отговори
# 510
Спор не е имало Simple Smile Всеки си изказа неговото виждане и според мен мненията се припокриват.
Добър ден! Аз не чакам във вторник, само се надявам ако лелчето дойде то да е сряда/четвъртък,  че да пусна хормоните през почивен ден, че иначе все бързам сутрин и пролактина може пак да не е с реални стоиности.

# 511
Елена честито мила,лека бременност ти желая  Hug
Буцигном еххх как се надявах да ни зарадваш,а тя лелята да вземе да дойди значиии ,няма нищо следващи път  Hug

Сега да ви поръся   babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 512
 newsm79 newsm79 newsm75 newsm75 newsm28 newsm28 newsm79 newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79
да си взема от прашеца Simple Smile

# 513
Добро утро на всички от мен. Дано при тези, при които е дошъл цикъла това да е последната му поява за дълго време напред. На чакащите - силно стиснати палци.
Вчера ходих при личната си лекарка, която пусна кръв и урина за хормон и за бактериална посявка за цистит. Лошата новина е, че може би все още имам бактерии  - цял живот страдам от това нещо, добрата е че има АБ които могат да се взимат по време на бременост според резултатите. Иначе и при тях излезна бледа черта на тестовете, а на мен ми пристигнаха от Амазон евтините лентички и вече опатках 3 - днес линийката е по-наситена от вчера. Следобяд може да ми е готови кръвния тест.
Лекарката ми каза,че е мноооооогооооооо рано още да се радваме сериозно. Тя е имала една химическа бременост и после на следващия месец е имала успех. Оказа се май много често срещано това, затова сега още не мога да се отпусна като хората.

Последна редакция: сб, 24 авг 2013, 15:27 от elenna

# 514
  • Nova Zagora
Привет момичета, записвам се и аз при вас..днес видях така желаните  EFP още не мога да повярвам и ми е малко странно защото имам всички симптоми че всеки момент ще ми дойде...  първото ми бебче се роди през далечната 2008г. и имам чувството че всичко съм забравила от тогава... newsm78 newsm78

# 515
  • планетата Земя
Sisinka87,честити две черти.Трябва да се запишеш при бременните,а не при нас.Ние не сме бременни още

Елена,нормално е да се притесняваш,но мисли положително

# 516
  • Монтана
Здравейте мацките  Simple Smile На мен все още неми е дошла лелята.Сутринта си помислих че идва щото и зацапа някакво розово ама то спря. На някой случвало ли се е?

# 517
Здравейте мацките  Simple Smile На мен все още неми е дошла лелята.Сутринта си помислих че идва щото и зацапа някакво розово ама то спря. На някой случвало ли се е?

Случи ми се  Laughing и след това ми дойде девет месеца по-късно когато се роди сина ми! Mr. Green
Еднократно кафеникаво зацапване, а ти казваш, че при теб е било розово?

# 518
  • Монтана
Ами да.Розово беше, много бледо....

# 519
Ами да.Розово беше, много бледо....

Фло, кога трябва да ти дойде М.? Ако беше мерила БТ щеше да имаш някакъв ориентир. Изчакай до закъснение и направи тест.

# 520
  • Монтана
Днес или утре очаквам М.Аз затова сутринта си помислих че е лелята.

# 521
Мен ми се случва, почти всеки месец. На единия ден ми зацапва, леко .. а на следващия си идва. Но стискам палци при теб да е нещо друго Simple Smile  Praynig

# 522
  • Монтана
Абе снява се да е др Simple Smile Утре ще се види

# 523
  • Sofia
Аз имах зацапване когато започнахме с опитите за втория ми син. Беше още първия месец, имах много признаци и почти бях убедена, че е станало. Дойде ми ден по-късно и много болезнено, което е нетипично. Според моята гинеколожка е свързано със стартиране на опитите за бебе.  Rolling Eyes

# 524
Аааа, аз казах, че очаквам още две + тестчета до края на седмицата. Сисинка, честито.   bouquet Фло, надявам се да ми сбъднеш предсказанието. Защо не пробваш утре, хм?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт