Отговори
# 525
Добра вечер, дами Simple Smile
Най-добрия антидепресант -  мноооого домакинска работа цял следобяд + приятна музика + готвене на нещо, което ще зарадва съпружеството и вече съм по-добре, като изключим болките в корема, но и това се преживява...като че ли ми е за пръв път Wink
Фло, не се знае, знае ли се Simple Smile все пак ние си стискаме палци!

# 526
  • Монтана
До утре ако не дойде никой...ще направя един Шуър

# 527
До утре ако не дойде никой...ще направя един Шуър
newsm10 newsm10  Praynig

# 528
Най-добрия антидепресант -  мноооого домакинска работа цял следобяд + приятна музика + готвене на нещо ..
Peace
Напълно съгласна съм.
Не трябва да се оставяме на бездействието -  разхождай се, почети нещо, изгледай някоя комедия(след малко започва Агент ХХL-3), прави нещо творческо с ръцете си - дай форма и вид на мъката си, и след това се сбогувай с нея.
Голяма прегръдка от мен!И успех другият месец. Wink

Честито на новите бременни момичета!  bouquet

# 529
дай форма и вид на мъката си, и след това се сбогувай с нея.

Това ни посъветваха и нашите инструкури по танго вчера (те са едни страхотни мили хора, които ни предразположиха да споделим) - като ви боли, изразете го в танца. Още се учим как да го направим, ама мога да потвърдя, че това са единствените часове от седмицата, в които не ми е зле и не ме боли. Вчера след негативния тест имах нуждата да танцувам до зори. Така и направихме.

# 530
  • Монтана
Естлар, много бих искала да сбъдна предсказанията ти Simple Smile Би било чудесен подарък за годишнината ни, но.....каквото такова.

# 531
Току що си получих резултатите от първия много много ранен кръвен тест. Лекарката каза, че са ниски, но напълно отговарящи на съвсем началния стадий на всичко. Резултатът е 16.4. Сега разбира се ми се сви напълно сърцето да го мисля, но в крайна сметка каквото, такова - и без това контрол над ситуацията нямам. Тя милата беше много успокояваща, но нали никога не се знае знае ли се. Поне сега малко ми олекна като споделих.

# 532
  • Монтана
Елииии, всичко ще е наред миличка. Бъди позитивно настроена  Hug

# 533
Елииии, всичко ще е наред миличка. Бъди позитивно настроена  Hug
Да, опитвам се така да мисля. Само положителна надежда.

# 534
  • Sofia
Флоретка, и аз стискам силно палци:)
Ели, всичко ще е наред Hug

# 535
Елена, бъди спокойна, всичко ще бъде наред!  Hug
Фло, стискам палци да видиш така чаканите и желани две чертички!  Hug

# 536
Хубавото е, че чертичките на теста са си тука и стават все по-наситени, обачееееее такова шубе ме е хванало. Сладката лекарка - тази не е моята лична, но работи в същата клиника - е бременна в 6 месец. Та както тя каза, според думите на възрастната и пра баба, ако тази бременност е желана, страховете започват още преди да има бременост и с всеки изминат ден се засилват все повече и така до ... 80-ия рожден ден на бебето горе-долу Simple Smile. Всичките в този форум попадаме в тази категория, така че дупе да ни е яко.

# 537
Понякога падам духом! Мисля си, че нещата няма да се получат и се питам защо!? Как може да желаеш нещо толкова силно, а то да не става и да не става!? На моменти, като този се чувствам много тъжна......... Съжалявам за негативния пост, но знам, че и този месец не се е получило!

# 538
luba_ani Ох, много е трудно да се крпи човек в границите на оптимизма, ама многооооо. Няма проблеми да пускаш негативни постове, даже така е по-добре отколкото да задържаш в себе си притесненията и болката. Изпращам ти много силни прегръдки. При теб има ли вече симптоми на М?

# 539
Оооооо, имам си обичайните симптоми, много силно чувствителни гърди (вечер не мога да спа спокойно от допира на чаршафа) и болки ниско долу.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт