Отговори
# 540
Доколкото виждам ти имаш вече едно детенце, при първата ти бременност ранните симптоми различаваха ли се много от ПМС? И аз имам много болезнени гърди при допир и от време на време леки болки (особено вчера).

# 541
Доколкото виждам ти имаш вече едно детенце, при първата ти бременност ранните симптоми различаваха ли се много от ПМС? И аз имам много болезнени гърди при допир и от време на време леки болки (особено вчера).

Нямах никакви симптоми при първата си бременност. Аз си знам, че щом ме заболят гърдите 7-8 дни преди датата на М., лелката ще ме посети!

# 542
Охх, ами какво да ти пожелая освен следващите дни да не са ти много тъжни и тежки, макар че едва ли има как да стане и после с нови сили и надежди. Ти не беше ли споменала някъде, че си ветеринарен лекар по образование? да те разсея малко с един  offtopic, обаче нашата котка май има проблем понеже едното и зърно изглежда бая по-голямо от другите и сякаш малко е надуто около него, на 5 години е, кастрирана, ама ще се ходи на лекар явно тази седмица.

# 543
 Кой е казал да не слуша лекаря си ? Просто споделих на мен какво са ми казали и какво се следи по време на бременност. Накъде не съм написала, че няма да се следя по време на бременност. Напротив ясно казах, че е важно да се следи TSH и FT4.
Следя се при Начев.
Нямам против думите ти и нищо от написаното не бе спор, дано не го тълкуваш така.
Скрит текст:
Но след прочетеното от теб, не съжалявам че не съм при Начев признавам си.
Виж на какво попаднах: http://www.vienna-ivf.com/in-vitro/diagnostika/prichini_pri_jena … htitovidna_jleza/  Peace Да си призная, чета защо ми се иска да знам какво ми е и какво ме очаква евентуално. Не мога да препоръчам моя лекар, не мисля че е редно а и явно негативите за определени лекари са доста как да кажа субективни може би. А и всичко е относително, всеки казва че е добър този който е помогнал на него а не на някой друг. Така, че винаги ще има доволни или недоволни.
Аз ти пожалавам скоро да си имаш бебче и всичко да протече нормално, да сте здрави и щастливи.  bouquet Hug
Estlar не предложих просто да се следи, а индиректно да намери друг лекар
Скрит текст:
този не ми изглежда много в час нищо че е безобразно известен в този форум!Нямам нищо против никой, но против споменатото мнение на лекаря- за мен след като има проблем трябва да се знае причината, а и това е толкова важно колкото човешки живот, защото касае човешки живот. Даже два човешки живота: този на майката и този на детето което се е появило на бял свят.
Peace
Изказах лично мнение, нищо повече. Нямам никакви забележки към мнението и на двете ви.
Желая на всички само добри неща, както и на себе си. А и няма по-голяма радост от децата за една жена която желае дете.
Пожелавам на всички скоро да гушкат бебоци и да не се задържат много тук. Peace

Интересува ме някой в темата има ли поликистоза, без да образува кисти?!
newsm78

# 544
Я да ви поздравя с една песничка, която днес си слушам. И дано всички се почувстваме малко по-добре, независимо какво ни гложди в момента: http://www.youtube.com/watch?v=VCokhCqK9rw

# 545
Елена, честито и от мен! Дано всичко е наред и ЧХГ-то да расте бързо  Simple Smile
От личен опит, щом втората чертичка става по-ярка, това е на добре.
Миналия месец ЧХГ-то ми беше 14 на около 10-ти ден след О., но чертата никога не се насити и така си падна. Този месец се насищаше и съответно хормона растеше. Дали ще си продължи да расте незнам, но това си е Божа работа  Praynig

На теб кой ден след О. ти е днес?

# 546
  • Монтана
Aз със първото си дете си спомням че усещах същите симптоми както ПМС .3 дни ми закъсня и тъкмо река да си взеа тест и ме присвиваше стоаха сякаш всеки омент ще цъфна. Отлагах 3 дни и накрая си направих теста и изненадааааааааа.  EFP ''Жоро е виновен"

# 547
MissBluIz Малко е сложно да се каже, понеже температурата ми се не се качи рязко, а много плавно, затова днес е 13 ден след положителен тест за овулация, но не повече от това за самата овулация. Теста за хормона беше вчера към обяд, до днес чертичките на всички тестове са значимо по-наситени, дори преди малко пробвах със следобедна урина и с дигитален с не много ниска чувствителност и си изписа pregnant. Оххх, стискай ми палци. Гърдите си ме болят, вкуса си е тук, само дето притеснението ми нарастна Simple Smile В понеделник ако всичко е ОК смятам да ида и да си платя 100 долара за хормона и за прогестерон, че иначе ще лудна. После в четвъртък предполагам пак ще ми вземат кръв при гинеколога.

# 548
Фло на мен също ми зацапа бледорозово точно когато очаквах лелчето,но за щастие не беше тя и видях 2 чертички,искрено се надявам и при теб да е така  Hug

# 549
  • Монтана
Добро утро момичета. Днес съм мн ранобудна. Събудих се в 5:50. Луда работа....От лелка за сега няма и помен. Мернах си БТ в 6 без 5 и беше 36.9 Обикновено я меря в 8:00 мерех де. Значи по мои сметки БТ не е паднала още. Реших да изчакам още малко с теста, но ако реша да направя ще пиша какво е станало. По между др....теста който правих онзи ден се оказа че е с чувствителност 50..

# 550
Фло...с теб съм дори и в ранни зори Simple Smile
аз случайно да не изпусна нещо, голяма съм клюкарка Simple Smile

Добро утро, все пак да кажа, че се отплеснах в мохабетец Simple Smile
Елена...всичко ще се нареди, само спокойствие /кой го казва ooooh!Joy
Luba_ani знам, че каквото и да ти кажа, няма да помогне, щото и аз до вчера бях на същия хал! Поплаках си, поотърсих се и сега с нови сили се устремявам напред! Лошо е когато губим надежда, че нещата все пак ще се получат, но все пак сме хора и ако не беше така, нямаше да е нормално!По принцип, хората, които ме познават лично, не биха си и помислили, че седя в къщи и се тръшкам за такива неща /да не кажа цивря/!Всички ме познават, като ужасно позитивен и винаги усмихнат човек, и очакват да виждат постоянно това в мен и е ужасно досадно, когато съм си в "ямата" да ме питат непрестанно "На теб какво ти е". Затова си го позволявам само един ден от месеца, защото просто няма как да издържа психически...както казва една позната: Няма да е все така /и важи за всичко, което си помислиш/.Харесва ми Simple Smile

Слънчев и прекрасен неделен ден желая на всичкото съсловие в нашата темичка  Hug

# 551
Добро утро и от мен!
Фло - стискам палци!
Буцигоном - всеки човек има праг на своята чувствителност, особено, когато става въпрос за нещо скъпо, нещо, за което себориш и искаш. Така, че, защо да не си поплачим, както казваш 1път поне в месеца Simple Smile След сълзите идват усмивките.
Аз ... също нямам помен от моята лелка, макар друг път, досега - 3-4дни преди М да ми се проявяваха - главоболието. А сега освен гърдите и леко болезнени зърна и от това, че всеки ден ми е лошо и повръщам, друго няма  newsm78 Не че и това не са ПМС,  но са необичайни за мен, чак дотолкова, но пък и не се надявам на нищо .. така ми е най-добре, каквото изпревари, такова да е. Wink
Аз се залавям днес с  wash hang newsm79  food002 Мъжо замина, и ме остави да се позабавлявам в домакинството Simple Smile
Весела Неделя! Simple Smile  Hug Praynig

# 552
Тоито, кво стана интервюто за работа?!? Нищо не казваш...?!
Току виж, не ти се и наложи да започваш работа, с това повръщане  Thinking

# 553
Тоито, кво стана интервюто за работа?!? Нищо не казваш...?!
Току виж, не ти се и наложи да започваш работа, с това повръщане  Thinking
Еми интервюто мина много добре, поне така си мисля  newsm78 До края на месеца казаха, че ще получа отговор - и в двата случая - и да е + или -, макар че всички казват така и знам, че не се ли обадят тези дни, са наели друг. Но не съжалявам, защото просто стана неочаквано, бързо и необмислено, но ако все пак стане .. ще се радвам
Чул те Господ, мила! Но ме съмнява Wink

# 554
Добро утро, прекрасни!

Снощи не можах да спа добре, събуждах се на всеки час, корема ме боля! Сега се разсънявам, че съм планирала днешния ден да се отдам на домакинска работа.  Laughing

Фло, хайде прави го този тест, че и аз съм в очакване с теб! Стискам палци да видиш това, което искаш!  Hug

БуцигномHug

Тоито, дано да те одобрят за новата работа и съвсем скоро да ти се обадят с добра новина! Hug

Общи условия

Активация на акаунт