Отговори
# 555
  • Монтана
Мисля да почака с теста, но ако случайно се реша да отида да си взема....веднага ще ви пиша какъв е резултата. Че няма да дойде днес няма, но мисля да изчакам поне до 28 ден, въпреки че толкова дълъг цикъл не съм имала от години.

# 556
На мен БТ ми доспадна, така че чакам днес - утре лелка. Фло, давай с теста, че сън не ме хваща, за теб не знам.
При мен се очертава безработна неделя, ще видим как ще се разсейваме с ММ, че сега обикаля като буреносен облак из къщи, сякаш на него ще му идва. Има нужда от експресно разтоварване, аз също.

# 557
  • Монтана
Абе честно да си кажа, страх ме е от отрицателния резултат.Аз затова искам да изчакам-за по сигурно

# 558
Абе честно да си кажа, страх ме е от отрицателния резултат.Аз затова искам да изчакам-за по сигурно

Ако О. ти е била на 10 ден, днес вече са 14 дни след нея, така че ако има нещо мисля, че теста ще го отчете. Но ти най-добре си знаеш и ако искаш изчакай!  Hug

# 559
Тя фло иска да изчака, ама аз егоистично - не Simple Smile Много съм зла.

# 560
Тея мъже не знам какво ше ги правим Simple Smile Моят като поседи повече от 2 часа у дома и го хваща щръклица, почва да дивее и измисля какви ли не простотии!Вчера му казах, че в най-скоро време ще измисля начин да използвам енергията му за нещо полезно из апартамента Simple Smile

Фло и мене ме подхлъзнахте да си направя тест, сега ще си го връщам!
Искаме тест, искаме тест, тест, тест, тест / по възможност с две черти, моля/ Simple Smile

# 561
Тя фло иска да изчака, ама аз егоистично - не Simple Smile Много съм зла.

И аз, и аз!  Mr. Green

# 562
  • Монтана
Ех лелееееее е как да ви откаже човек. Дори да е отрицателен, няма да се отчая.Свикнала съм  Simple Smile Мъжът ми днес е на състезание и го няма цял ден. Аз на него нищо не съм му споделила, за съмненията си и така... Не искам да се разочарова. Моята ЛФ обикновено е по 12 13 дни. Докато правех тестове за О я засичах. Но пък сега не съм правила тестове и съм отбелязала О на според собствените си усещания.

# 563
Фло, хайде, реши ли се? Давай смело, стискаме ти палци! Praynig

# 564
Какво се случва не знам, но на мен ми зацапва съвсем леко, светло розово? Дали лелката ще ме навести още днес, ама е много рано? Чак толкова къс МЦ съм нямала никога! newsm78

# 565
Luba, по графиката изглежда сякаш точно това ще се случи, но тогава ЛФ става 10 дни и май наистина е добре да си проследиш прогестерона в ЛФ и евентуално да взимаш дуфастон, както ти е предложила лекарката. Тя между другото знае ли за хормоналните изследвания? Не знам как и дали нивата на щитовидните хормони се отразяват върху МЦ

# 566
Сега ходих до WC-то и нищо, няма и следа от зацапването. Даже си сложих ежедневна превръзка, за да следя положението. За първи път гърдите ми са толкова болезнени, че и сутиен не слагам. АГ-то ми каза, че Прогестерона ми бил добре и да не пия Дуфастон. За хормоните на ЩЖ каза, че не пречат на зачеването /специално за МАТ/, защото другите са в норма, но трябва да отида при друг едндокринолог, за да ми назначи лечение. При евентуална бременност можело да се стигне до спонтанен аборт, преждевременно раждане и т.н.
По едно време си мислех да взема да направя един тест, но първо че е много рано и второ - знам какъв ще е резултата!

# 567
Знаех си аз, че ще завалят пол. тестеча Елена честитооооооо! Grinning
Стискам палци и за останалите Luba_ani дано е това, което всички си мислим Grinning
Дано се похвалят скоро и други! Hug

# 568
  • Монтана
Още не съм правила тест. Нещо не мога да се осмеля още. А и навън е мн топло и ми призля нещо.Излизахме с малкия, но не знам защо не се отбих за тест. За сега се въздържам....някак си не ми се вярва да ме зарадва резултата

# 569
Сега ходих до WC-то и нищо, няма и следа от зацапването. Даже си сложих ежедневна превръзка, за да следя положението. За първи път гърдите ми са толкова болезнени, че и сутиен не слагам. АГ-то ми каза, че Прогестерона ми бил добре и да не пия Дуфастон. За хормоните на ЩЖ каза, че не пречат на зачеването /специално за МАТ/, защото другите са в норма, но трябва да отида при друг едндокринолог, за да ми назначи лечение. При евентуална бременност можело да се стигне до спонтанен аборт, преждевременно раждане и т.н.
По едно време си мислех да взема да направя един тест, но първо че е много рано и второ - знам какъв ще е резултата!

newsm78 Ами освен да чакаме, пък ще видим.

Фло, ти прото искаш да ни мъчиш.

Общи условия

Активация на акаунт