Отговори
# 570
  • Монтана
Нееееееее Естлър, не мисли така. Не е така....оф как ще отида до аптекатаааааа, ама ако е отрицателен? Не е ли по добре да зачакам малко?

# 571
Естлар, ами май нямам голям избор, освен да чакам! Laughing Но при положение, че другите ми графики бях къде, къде по-хубави от тази и не стана, та сега пък най-малко!

Фло, аааааааа, не може така! Чакането ни се изчака!  Mr. Green

# 572
# 573
Привет и от мен момичета Simple Smile
Аз съм се отдала днес на шетня  wash 1ironing newsm28 hang , но от време на време хвърлям по едно око и тук  Laughing
Люба Стискам палци най-шантавата ти графика до сега да ти донесе най наситените  EFP Надежда винаги има нали знаеш  Hug
Фло не се поддавай на атаките  Laughing Изчакай до утре поне  Mr. Green Ако сутринта още я няма лелята направи едно тестче със сутрешна урина  Hug Дано да ни зарадваш  Praynig

# 574
Здравейте, момичета!

Честито на положителните тестчетта. Все така да ни радват.

Аз съм много изморена от ходене и шетане и гости ииииииииии направо едвам гледам. Просто се разписвам.

Приятна неделна вечер и до утре!

# 575
Здравейте и от мен! И аз се включвам към групичката за следващия месец, тъй като снощи ми дойде и сега адски ме боли корема! Cry

floretka,luba_ani, toito стискам палци за  EFP!

# 576
Роси, съжалявам, мила! Не губи надежда, скоро и ти ще се похвалиш, сигурна съм! Hug А аз скоро ще се присъединя към вашата групичка, знам си! Въпреки това явно имам мазохизъм към самата себе си, защото искам да си начеша крастата с един тест!  Mr. Green

# 577
Интересно, наистина. Но най-полезното е единствено това
Ако чувствате, че не можете да устоите – внимателно преценете как ще се чувствате, ако резултатът е отрицателен. Ако негативните резултати не ви притесняват и имате допълнителни средства за харчене за тестове за бременност – действайте!

Ако отрицателния резултат ще ви съкруши или ако предпочитате да не харчите пари за допълнителни тестове изчакайте докато цикълът ви закъснее

Мен ми помагат отрицателните тестове, когато знам, че не са окончателно-отрицателни (т.е си знам, че е преди закъснение, когато не е кръвен), успокояват ме за ден-два и ме подготвят за неприятния факт, че ще ми дойде, не храня излишн надежди. Иначе ще е съкрушително до последния ден да вярвам, че се е получило. Така че, наистина, всеки сам трябва да си прецени кое е по-щадящо за емоциите.

# 578
Интересно, наистина. Но най-полезното е единствено това
Ако чувствате, че не можете да устоите – внимателно преценете как ще се чувствате, ако резултатът е отрицателен. Ако негативните резултати не ви притесняват и имате допълнителни средства за харчене за тестове за бременност – действайте!

Ако отрицателния резултат ще ви съкруши или ако предпочитате да не харчите пари за допълнителни тестове изчакайте докато цикълът ви закъснее

Мен ми помагат отрицателните тестове, когато знам, че не са окончателно-отрицателни (т.е си знам, че е преди закъснение, когато не е кръвен), успокояват ме за ден-два и ме подготвят за неприятния факт, че ще ми дойде, не храня излишн надежди. Иначе ще е съкрушително до последния ден да вярвам, че се е получило. Така че, наистина, всеки сам трябва да си прецени кое е по-щадящо за емоциите.

Peace +1

# 579
  • Монтана
Днес ми е 24 ден. Обикновено до 24 вече ми е дошло, но като се върна назад съм имала цикъл и от 26 дни. Ще изчакам до 26 ден и ако не ми дойде, тогава ще направя тест. Така съм решила.

# 580
  • планетата Земя
Фло,най-добре така.Пък ако ти дойде,няма да те е яд,че си правила тест.Дано да не ти дойде 9 месеца  Praynig

# 581
Ще го изчета друго не ми остава, благодаря. Peace

# 582
Прочетох това докато се ровех из нета: "HCG хормон, обикновено не се отчита при здрави не бременни жени. HCG теста може да отчете нива от 25 mlU/ml и нагоре. При повечето бременни жени нивото на HCG хормона в урината е от 100 mlU/ml нагоре, в деня на липсващата менструация. При нормална бременност нивото на HCG хормона може да достигне 50 mlU/ml, най-рано 7 дни след зачеването и да достигне върховото си ниво в края на третия месец."

# 583
А аз стигнах до заключението, че кръвният ми тест не е имал шанс да покаже. Не знам защо, но показват само <0.100 U/l, което реално е 100 mlU/ml. По-нечувствителен от уринарните тестове, или поне не си правят труда в тази лаборатория да кажат колко точно под 100 милиединици е резултатът. Не че тая надежди с тази паднала температура, ама ме е яд, че им дадох тези пари и ще ходя в друга лаборатория следващия месец, ако пак ме тръшне меракът да си пускам кръв. Иначе - цикъл продължава да няма.

# 584
Ами явно е така Естлар, за съжаление всичко в тази държава е на един и същи хал, а именно на никакъв. Относно горе цитираното от мен излиза, че въпросната марка тестове за бременност могат да се направят 2-3 дни преди закъснението и пак да отчетат + резултат.

Общи условия

Активация на акаунт