На море в Турция - тема 25

• 116 752
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Аз съм изключително благодарна на Екзотик Холидей. Бяхме изправени пред пълен провал на почивката, защото се оказа, че всички хотели в Бодрум са full. Намериха ни страхотен хотел /ISIS, на който се бяхме спрели първоначално, но ни идваше малко скъп/ на страхотна цена. Резервацията ни е потвърдена и си чакаме договора по мейла.

Моля да ми препоръчате местна агенция, към която да се обърнем за екскурзиите на място  Praynig

Относно въпросните екскурзии - ние сме от Бургас и морето не ме блазни толкова. Ще прекараме време на басейна и плажа, но мисля да правя и други неща - например да отида на 3 екскурзии  Grinning

# 151
  • Варна
А някой случайно да е бил в GREEN BEACH RESORT 5* в Бодрум. Заминаваме на 20ти септември, за съжаление обаче не намерих кой знае колко инфо за този хотел.

# 152
  • Бургас
А някой случайно да е бил в GREEN BEACH RESORT 5* в Бодрум. Заминаваме на 20ти септември, за съжаление обаче не намерих кой знае колко инфо за този хотел.

И ние заминаваме тогава за Бодрум  Grinning
Този хотел го гледахме, но се отказахме, защото имаше кофти отзиви в tripadvisor-а:
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g951444-d557113-Reviews- … Aegean_Coast.html

А иначе хотелът изглежда супер на снимките, страхотно разположение, стаи и пр.

Дано си изкарате добре.

# 153
 ooooh! Оставих големият избор за понеделник Whistling
Сега имам още няколко хотелчета в списъка, та моля Praynig помагайте да избера.
Ограничих избора до:

Miracle/Лара
Alva Donna Exclusive/Белек
Rixos Lares/Лара
Mirada del Mare/Кемер
Crystal Admiral/ Сиде

Пак да си кажа, че не се интересуваме от плажа. Търсим нещо с голяма площ на басейните и да има някакви пързалки/забавления за 5 годишно дете.

# 154
  • ВАРНА
amarinova лично аз бих избирала между първите три хотела,но провери за датата, която искате да пътувате дали има места .Специално за Риксос Лара и Миракъл много бързо се изчерпват  Grinning

# 155
  • Варна
Ограничих избора до:

Miracle/Лара
Rixos Lares/Лара
Mirada del Mare/Кемер
Crystal Admiral/ Сиде

Пак да си кажа, че не се интересуваме от плажа. Търсим нещо с голяма площ на басейните и да има някакви пързалки/забавления за 5 годишно дете.

Отпиши от списъка Мирадата,там има само 3 пързалки и са адски стръмни,ако има дете с вас,да не се допуска до тях Naughty,накрая на сезона персонала става супер нелюбезен,явно ги домързява,а и този хотел изобщо не може да се сравнява с другите,които си избрала,за Риксоса незнам дали ще има места,ние юли резервирахме и ни отрязаха за него,както е споменала и Лора,между другото да не излезе като реклама,ама нашия избор за тази година има цели 8 пързалки Hug
Лорче,приятно изкарване и като се върнеш пиши за новия терминал Peace

# 156
  • София
Ограничих избора до:

Miracle/Лара
Rixos Lares/Лара
Mirada del Mare/Кемер
Crystal Admiral/ Сиде

С новия списък нещата се пренареждат. Alva Donna Exclusive/Белек (60 000 кв.м, около 650 стаи и над 200 в другата сграда)    или Rixos Lares/Лара (112 000 кв.м,около 500 стаи)
Другите отпадат при това положение. Miracle/Лара (135 000 кв.м, около 620 стаи)  малко ми беше пренаселен и го слагам на трето място. Alva Donna много го харесвах, но сега направиха и анекс-сграда и се опасявам, че също е пренаселено. Като сравня територия и ориентировъчен брой стаи, май съм за Rixos Lares/Лара, а и веригата Rixos е с чудесна репутация. Peace

Последна редакция: пт, 23 авг 2013, 21:44 от Diana_Don

# 157
За нашите дати има места за всичките пет хотела. Може би наистина ще е Rixos Lares (ако до понеделник не ми влезе друга муха в главата ooooh!). Иначе се надявам, че новият терминал ще заработи наистина от 28 август и ще пътуваме от там Peace
Благодаря ви момичета Hug Изборът с вас е много приятен, особено като е в последният момент Whistling

# 158
  • София
Ако някои от вас има рожден ден по време на престоя ви в Риксос Ларес може да се възползвате от Birthday Package. Ох, но само ако е купил от сайта им. Sad

# 159
  • ВАРНА
 Естелче благодаря  Hug Тази година няма да сме със самолет,ще проучва ме турските пътища  Grinning Така,че ще чакам ти да споделиш после за новият терминал  Grinning

amarinova Rixos Lara е много добър избор,аз тази година се двоумях между него и IC GREEN PALACE

# 160
Аз съм изключително благодарна на Екзотик Холидей. Бяхме изправени пред пълен провал на почивката, защото се оказа, че всички хотели в Бодрум са full. Намериха ни страхотен хотел /ISIS, на който се бяхме спрели първоначално, но ни идваше малко скъп/ на страхотна цена. Резервацията ни е потвърдена и си чакаме договора по мейла.

Харесах си този хотел за месец октомври,  живот и здраве.  Ще те помоля като се върнеш да споделиш, интересува ме чистота, какво е кафето - има ли еспресо или само шварц, кърпите за басейна колко често се сменят и заплащат ли се при нужда на друга,  нат. сокове заплащат ли се,  качество на храната като цяло...

Приятна почивка ви пожелавам Grinning

# 161
Момичета, а нещо за BAIA LARA HOTEL 5 *  Thinking. Rixos Lares не е с особено добри отзиви в трип адвайзора ooooh! Тъкмо реша нещо и на другия ден вече се разколебавам ooooh!

# 162
  • Варна
Момичета, а нещо за BAIA LARA HOTEL 5 *  Thinking. Rixos Lares не е с особено добри отзиви в трип адвайзора ooooh! Тъкмо реша нещо и на другия ден вече се разколебавам ooooh!

Това за Риксоса не го вярвам,поне аз като гледах бяха добри отзивите,помисли си какви са ти приоритетите и така ще избереш най-доброто за теб,аз обичам хубавата храна,да има повече хубав алкохол,пързалките и басейните са важни за нас,но и цената,за това преценяваш ,оставаш два-три и решаваш,ако пък и парите не са проблем,тогава е най-лесно Peace

Лорче,учудваш ме,как се нави мъжа ти  Shocked  Mr. Green,е аз ли ще съм сефтето за новия терминал,няма ли някой с по-предни дати от нас,ние сме на 12.10 Peace

# 163
Ние ще сме преди вас на новият терминал Blush В зависимост кой хотел изберем, ще сме 21 или 28 септември Peace
В понеделник, като резервирам ще докладвам. Иначе за Риксоса, пишеше че хотела е много състарен, персонала е изключително не любезен, не почиствали редовно, в основният ресторант било голяма гъчканица и шумотевица, за другите три ресторанта никога нямало места, анимацията изключително слаба. Първите три неща, особено ме притесниха newsm78

# 164
  • ВАРНА
Естелче,не много лесно,но нали знаеш, ние жените сме опорити,исках да разнообразим!Аз и дъщеря ми вече имаме тренинг до Дидим,където пътуването мина перфектно ,сега ще видим как ще е до Анталия, но и с мъжо  Mr. Green

Последна редакция: сб, 24 авг 2013, 18:30 от lora

Общи условия

Активация на акаунт