На море в Турция - тема 25

• 116 720
  • 722
  •   1
Отговори
# 360
До всички пътуващи до Мармарис с Емералд: потвърждавам мнението на renkaliso за посрещащата фирма там-Посейдон Турс. Хора,НЕ ползвайте услугите на въпросната фирма. Крайно завишени цени,некоректно записване за екскурзии/в посл. момент ти казват че няма да се проведат заради ненабрана бройка участници/,лошо отношение на водачите по осъществените екскурзии. Има толкова други местни агенции,които са с нормални цени и са коректни.И предвид спецификата на града,на всяка крачка има офиси на агенции,които се надпреварват да ти дават бонуси при записани поне 2 екскурзии. миналата година "изгоряхме" с Посейдон,така че никога повече с тях!

# 361
  • Пловдив
Малеееее, какво е това нещо  ooooh!Вече втори човек с отказана резервация Ужас !!!
Наистина казвайте хора за да се предпазят и други  Naughty
Моля да ни препоръчате агенция и за Бодрум ,която да има нормални цени  Praynig
Иначе за проблема с хотела съм без думи ,но ние сме били в Батихан и Град Блу Скай и много ни е харесало .Четете и дано изберете читав хотел и проблемите да останат тук ,а там да си изкарате супер !
На всички го пожелавам !
Поне ние цяла година работим и сега ни е време малко да разпуснем ,хора сме !

# 362
Не остана и до наашата почивка  Heart Eyes Заминаваме в петък за Флора в Кушадасъ Simple Smile Нямам търпение вече. Лошото само е, че съобразявах почивката с онези женски месечни ситуации, а се оказа, че то си има друго мнение  Mr. Green Та ще е забавна почивка, но какво да се прави, женска му работа  Mr. Green

# 363
Днес си направихме допълнителни застраховки към една фирма и в сряда от агенцията казаха ,че ще се обадят с кой № автобус ще бъдем.
Не остана и вече се настройваме за почивка  newsm44
Може ли някой да каже наистина ли в Бодрум има син флаг за чиста синя вода ?
Благодаря предварително за отговорите !
За син флаг не знам, но такава синя вода като там не съм виждала, между другото има такава история - един италиански журналист бил в затвора там по тези земи и от прозорецът на килията си е  виждал само тази вемероятна синя морска шир и връщайки се в Италия описва красотата на района и така става известен курорт, даже ти завиждам благородно  Hug
Пожелавам на всички весела и слънчева почивка   grinning039, ние пътуваме следващия петък, не останааа  Laughing

В кой хотел ще сте?

Палм Уингс Кушадасъ

И ние заминаваме само, че този петък за хотел Палм Уингс. Ако е хубав нета ще напиша "пресни " впечатления  Heart Eyes Дано само да няма изненади с тези резервации...утре ще ни съобщят от къде и в колко часа ще тръгва автобуса  Praynig

# 364
  • Бургас
И аз се присъединявам към питането за читави местни агенции в Бодрум, които да организират екскурзии. Засега сме се насочили към екскурзии до Памук кале, остров Кос, Джип Сафари. Някакви предложения?

# 365
      Привет на пишещите в темата! Simple Smile
Много ми се върти из главата идеята за една почивка в Чешме,но не бих резервирала съвсем на сляпо.Затова моля,ако някой от вас е прибивавал там да сподели впечатленията си. Praynig

# 366
Ох, аз също си получих подписан договора, както и фактура за капарото за Батихан през октомври. Сега вече ми е по спокойно и нямам никакво търпение. Слънчеви дни и незабравими емоции на всички   grinning039 

# 367
И аз се присъединявам към питането за читави местни агенции в Бодрум, които да организират екскурзии. Засега сме се насочили към екскурзии до Памук кале, остров Кос, Джип Сафари. Някакви предложения?
И аз да се присъединя. Ние ще сме в Дидим. От нашата агенция ни казаха, че едва ли не само чрез тях можем да отидем до Памук Кале.Искат ни 50 евро на човек. Знаете ли дали на място може да се организира нещо? и 50 евро нормална цена ли е ?

# 368
  • Бургас
И аз да се присъединя. Ние ще сме в Дидим. От нашата агенция ни казаха, че едва ли не само чрез тях можем да отидем до Памук Кале.Искат ни 50 евро на човек. Знаете ли дали на място може да се организира нещо? и 50 евро нормална цена ли е ?

Какви лъжливи задници. В курорта има много агенции, които предлагат екскурзии и то на много по-ниски цени. Някой по-назад беше писал, че от местна агенция им взели общо 100 евро за три екскурзии за двама души и едно дете. 50 евро е много за човек за Памук кале. Преди няколко поста някой беше споделил, че е платил 70 лири/човек. Не се лъжете, а ползвайте местна агенция. Иначе масово всички туристически агенции в България предлагат екскурзията до Памук кале за 50 евро. Айде няма нужда ..........

Коя е тази агенция?

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 11:04 от miss july

# 369
Има ли някой, който е ползвал ферибот Бандирма - Йеникапи. След Кушадасъ ще отидем до Истанбул и мисля да ползваме този ферибот. Излиза ми цена около 235 ТЛ, дали е нормално?
Освен него друга алтернатива са феритата Бурса - Йеникапи или Ялова - Йеникапи, но първия е най близо до Кушадасъ и най-далеч от Истанбул естествено  Simple Smile.
Моля ако някой има инфо да сподели  Praynig

# 370
  • София
Има ли някой, който е ползвал ферибот Бандирма - Йеникапи. След Кушадасъ ще отидем до Истанбул и мисля да ползваме този ферибот. Излиза ми цена около 235 ТЛ, дали е нормално?
Освен него друга алтернатива са феритата Бурса - Йеникапи или Ялова - Йеникапи, но първия е най близо до Кушадасъ и най-далеч от Истанбул естествено  Simple Smile.
Моля ако някой има инфо да сподели  Praynig

Знам, че автобусите на МЕТРО, които пътуват регулярно от Бурса до София, ползват ферибота на Ялова - предполагам, че това е най-удачния вариант.

# 371
  • София

По устието на р. Далян с корабче. На мен лично много ми хареса, красиво е.

# 372
Момичета наистина ли има много разхождащи се  котки из площта на хотелите...?!

# 373
До всички пътуващи до Мармарис с Емералд: потвърждавам мнението на renkaliso за посрещащата фирма там-Посейдон Турс. Хора,НЕ ползвайте услугите на въпросната фирма. Крайно завишени цени,некоректно записване за екскурзии/в посл. момент ти казват че няма да се проведат заради ненабрана бройка участници/,лошо отношение на водачите по осъществените екскурзии. Има толкова други местни агенции,които са с нормални цени и са коректни.И предвид спецификата на града,на всяка крачка има офиси на агенции,които се надпреварват да ти дават бонуси при записани поне 2 екскурзии. миналата година "изгоряхме" с Посейдон,така че никога повече с тях!
аз препратих както на екотур писмото с описание за уж перфектния им хотел, обслужващата им фирма, описанието на хотела в офертата и какво е наяве---препратих и на емералд,ама екотура си измиха ръцете с емералд, защото всички почивки били техни, а емералд чакали отговор от посейдон едва ли не хахахахахахха.Все пак това е България, аз за кво ли се хабих.Отговора на екотур беше че сме били единствените които не сме одобрили посейдон-хахахахах.смешници!!!!!!!

# 374
Момичета наистина ли има много разхождащи се  котки из площта на хотелите...?!

HE !!!

Общи условия

Активация на акаунт