Re: Хламидия - тема 3!

• 126 417
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Много благодаря!
Ако се покачва какво означава подобен резултат?

Че имаш много, много стара инфекция и ще трябва да се проведе АБ лечение

# 166
  • София
denis, наближава време за контролно изследване при мен и вече започнах да се колебая дали освен ДНК тест, да пусна и кръвни изследвания (при мен установиха хламидията след ДНК тест, кръвен изобщо не съм правила). Според теб, кои титри е удачно да изследвам?
Гинекологът ли трябва ме изпрати за кръвни изследвания? Можеш ли да ми препоръчаш надеждна лаборатория в София? Peace

# 167
 Здравейте !
Да Ви питам и за моите резултати.Пуснах си изследванията в РИОКОЗ -Бс.
Хламидиите нещо  Confused
Ig  A  +
Ag G  +
Ag M  -

....на мъжа ми са  -
Моля Ви за коментар...
Ако направя цитонамазка ,може би ще е - ,по принцип ми трябва тя Simple Smile

# 168
  • София
Здравейте !
Да Ви питам и за моите резултати.Пуснах си изследванията в РИОКОЗ -Бс.
Хламидиите нещо  Confused
Ig  A  +
Ag G  +
Ag M  -

....на мъжа ми са  -
Моля Ви за коментар...
Ако направя цитонамазка ,може би ще е - ,по принцип ми трябва тя Simple Smile

Имаш Хламидия / нова инфекция или реинфекция/
Ако направиш ДНК тест, най-вероятно ще е (+)

# 169
Ние пием Тубоцин 300 x 3 на ден за 7 дни...
Дали това ще помогне? На предишни опити съмнямала проблем и сега се притесних. 
Ще пусна и цервикален секрет ,та да видим.
След колко време да пусна контрола на кръвта ?

# 170
Здравейте,

нова съм във форума и предварително се извинявам, ако съм сбъркала темата. Тепърва ще се уча Simple Smile Накратко за мен, за да не досаждам - имах извънматочна бременност преди 2 месеца. Сега съм дала почивка на организма си и живот и здраве, другия месец отново тръгвам по лекари. Пoради тази причина от сега започнах да си правя някои изследвания, за да не губя време. Та, въпросът ми е: какво означават граничните стойности при изследване на хламидии? Пуснах си igA и резултатът ми беше 0,83 (0-0,8 е отр./ 0,8-1,1 е граничен, а над 1,1 е полож. ). Вярно, че клони към отрицателно, но все пак не мога да се ориентирам дали е + или –.

Благодаря ви предварително!

# 171
  • София
След колко време да пусна контрола на кръвта ?

40 дни след АБЛечение

# 172
  • София
Здравейте,

нова съм във форума и предварително се извинявам, ако съм сбъркала темата. Тепърва ще се уча Simple Smile Накратко за мен, за да не досаждам - имах извънматочна бременност преди 2 месеца. Сега съм дала почивка на организма си и живот и здраве, другия месец отново тръгвам по лекари. Пoради тази причина от сега започнах да си правя някои изследвания, за да не губя време. Та, въпросът ми е: какво означават граничните стойности при изследване на хламидии? Пуснах си igA и резултатът ми беше 0,83 (0-0,8 е отр./ 0,8-1,1 е граничен, а над 1,1 е полож. ). Вярно, че клони към отрицателно, но все пак не мога да се ориентирам дали е + или –.

Само Иг.А ли пусна?

Ако резултатът е граничен, трябва да се повтори след 20-на дни
Само Иг.А обаче нищо не показва

# 173
Здравейте,

Само Иг.А ли пусна?

Ако резултатът е граничен, трябва да се повтори след 20-на дни
Само Иг.А обаче нищо не показва

Не, пуснах си и igG, но той е отрицателен.

# 174
  • София
Тогава повтаряш изследването, в същата лабор-я, след 20 -на дни

# 175
Тогава повтаряш изследването, в същата лабор-я, след 20 -на дни

Много благодаря за информацията.

# 176
  • София
denis, наближава време за контролно изследване... Според теб, кои титри е удачно да изследвам?
Гинекологът ли трябва ме изпрати за кръвни изследвания? Можеш ли да ми препоръчаш надеждна лаборатория в София? Peace
с риск да изнахалствам си повтарям питането  Peace

# 177
  • София
denis, наближава време за контролно изследване... Според теб, кои титри е удачно да изследвам?
с риск да изнахалствам си повтарям питането  Peace
Извинявай, пропуснала съм го
Иг.А и Иг.Г
Може и без направление от лекар.
Цибалаб, Кандиларов

# 178
  • София
Благодаря за отговора   bouquet

# 179
Както вече писах в темата през лятото на миналата година изследването ми за цитонамазка беше II - III А, а в последствие през сепртември  след влагалищно изследване ми бе поставена диагноза за хламидии. И 2-мата със съпруга ми пихме АБ. Беше ми пусната пак цитонамазка, която беше II гр. И д-рката каза през февруари да отида пак да ми се пусне изследване на кръвта. Искам да попитам това изследване на гладно ли трябва да се прави. И още - откакто ми поставиха диагноза за хламидии със съпруга ми винаги използваме презерватив. Сега след като на мен ще ми се прави кръвно изследване дали не е добре да се пусне такова и на съпруга ми, защото ако при мен резултатите са добри, а при него не е доизлекувано в последствие да не ме зарази.
Искам да споделя и още нещо - освен хламидиите в края на миналата година бях диагностицирана и с Хашимото. В допълнение имам и проблеми с гърдите - подути лимфни възли под мишниците, за които ходих при 2 д-ри и казаха, че не виждат нещо обезпокояващо. Четейки постовете на други потребителки с проблеми на щитовидната жлеза срещнах и някои оплаквания за лоша цитонамазка и проблеми с гърдите - мастопатии. Струва ми се, в предвид на важната функция, която изпълнява щитовидната жлеза за много органи в организма, че има връзка между проблемите с нея и гореизброените от мен. Така че искам да попитам има ли други тук с подобни проблеми.
Тъй като не получих отговор, отново ви моля за такъв, поне на подчертаното?

Общи условия

Активация на акаунт