.Но значи колкото повече растът на години почератвам години ще се заличават сърбежите и раните и обривите но само по местата кадето не се потът толкова.Значи на 2 годинки с майками сме обиколили всички кожни лекари в България стиганахме до Германия и там същотот всеки си знае неговото всеки ми исписва каквото знае и нищо.И дойде деня отидохме до Африка при най-добрия кожен лекар един африканец.Та той каза на майками виж няма да те лъжа това остава за цял живот.Но като мине побертета ще е 90% по добре ще останат 10% на лицето гънките корема малко гърба.И така стана значи да ви кажа аз използвам след баня Елоком,и едни кремове на rengenblume те са доста мазни и това ми харесва защото след баня доста ми исъхва кожата.Моя съвет не се притесняваите ще има подобрения но чак като пораснат ако знаете като бях малък съм си гледал снимки рана до рана майками ми връзваше ръцете с кърпи зада не се чесъм и да стават рани.Моя съвет също е да ходат всяка година на море много помага и ако имате добре финансова възможност на червено и бяло море аз съм бил на червено море и много ама много добре ми се отрази.Ако някой иска съвет нещо или да пита ето ми e-mail-map84@abv.bg
.Аз изришно попитах докторката може ли да пие едновременно Кларитин и Зиртек, защото малката като бебе пиеше Кларитин и беше започна внезапно да заспива, и тя ме увери, че тази комбинация е абсолютно необходима.Снощи ни направиха крема в една аптека и действително има много добър ефект, но конбинацията която докторката е изписала е тази за която писах по горе.След като прочетох отговора Ви отново изчетах рецептата.Ние имаме А-дерма и ще опитаме с него, вместо да купуваме Топиализ тогава.Вече напулно се обърках за какво става въпрос и незнам къде вече да я водя. Благодаря поне за укоражаващият отговор, че малката ще се оправи.Засега съм го чула(прочела) само от Вас
. Препоръчани теми