Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 6

• 96 024
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Чувала съм, че батерията става на петна ако се мие когато е топла. Петната си остават завинаги после.

# 196
  • Пловдив
Чувала съм, че батерията става на петна ако се мие когато е топла. Петната си остават завинаги после.
Аз мих мивката в кухнята, няма как да е била топла, така че и като е студено си стават петна. Иначе наистина е завинаги  Cry

# 197
  • ГОре на черешата...
Заредих се с 2 бр пяна за фурни от Лидл и веднага почистих - Гес, явно си попаднала на някаква развалена - пробвах ей сега - напръсках вдигнатия капак на плота, т.е. отвесна повърхност - седи си пяната, не пада. Утре ще си взема още две, та да съм подсигурила годината Mr. Green...

# 198
Евтина е пяната, но повече не се лъжа. Naughty Не мога да рискувам пак да е някоя втечняваща се.

# 199
Астониш в Пловдив препарат за кожа искам да си купя , не намирам в магазините. Някой знае  ли от къде може да си намеря.?

# 200
  • Пловдив
Астониш в Пловдив препарат за кожа искам да си купя , не намирам в магазините. Някой знае  ли от къде може да си намеря.?
Peace Тук има.

# 201
http://www.topcho-bg.com/products/view/id/261

От това чудо стари или прани обувки , или носени в дъжд , които се обезформят , светват , кожата омеква .

Само , че не виждам как се поръчва, предполагам трябва да се обадя на човека да се разберем.

# 202
Моля ви да ми препоръчате хубави микрофибърни кърпи за почистване
Имах две прекрасни, но са се омазнили и нямат изпиране. Ще трябва да си взема нови

Последна редакция: пт, 20 сеп 2013, 14:02 от Gianna

# 203
Скоро тук бяха похвалени микрофибърните на "Доли". Не съм сигурна дали точно така се казваха, но ще ги разпознаеш по едно прозорче под формата на детелина отпред на кутийката. Аз си взех от Метро за мебели и стъкло. Имаше и за още нещо. Доволна съм особено от тази за стъклото. На сухо забърсвам огледалата идеално. Другата за мебелите изобщо не ми оставя власинки, както други микрофибърни.

# 204
  • Пловдив

От това чудо стари или прани обувки , или носени в дъжд , които се обезформят , светват , кожата омеква .

Само , че не виждам как се поръчва, предполагам трябва да се обадя на човека да се разберем.
За велур пробвала ли си го?

# 205

За велур пробвала ли си го?

Мазен е препарата, за велур ти си прецени.

# 206
Аз мих мивката в кухнята, няма как да е била топла, така че и като е студено си стават петна. Иначе наистина е завинаги  Cry

Полорапид е без грешка за варовик и на метални повърхности, иначе има един евтин гръцки препарат на левче, също го сваля но почернява метала и няма оправяне после . Ползвала съм го този евтиния за подсечени и силно замърсени мивки и плочки . Чисти много добре , много е отровен ,после задължително мия и с друг препарат. Медикс също не са лоши , има един спрей за котлен камък който е добър. Щом е почерняла мивката , ме отказахте от марката А1 .
За фурна съм купувала препарати , не съм видяла кой знае какво действие. Сега мия с телена гъба и Бингозил крем , но я мия редовно . За силно замърсена с обезмаслител съм накисвала и се е изчиствало.

# 207

Полорапид е без грешка за варовик и на метални повърхности, иначе има един евтин гръцки препарат на левче, също го сваля но почернява метала и няма оправяне после . Ползвала съм го този евтиния за подсечени и силно замърсени мивки и плочки . Чисти много добре , много е отровен ,после задължително мия и с друг препарат. Медикс също не са лоши , има един спрей за котлен камък който е добър. Щом е почерняла мивката , ме отказахте от марката А1 .
За фурна съм купувала препарати , не съм видяла кой знае какво действие. Сега мия с телена гъба и Бингозил крем , но я мия редовно . За силно замърсена с обезмаслител съм накисвала и се е изчиствало.

батерии и метални мивки почерняват от кофти препарат, не от гореща температура. Това в оранжевото е киселина и разваля всички каето е емайлирано. Ползвам само Viakal и Badreiniger. Не рискувам заради евтиния да си разваля батерии и душкабина.

# 208
Мивката мия с препарат Медикс,на който пише "Почиства стъклокерамика и инокс" . Доволна съм.

# 209
Някакви отзиви за спреят за почистване и освежаване на тъкани на Лидл - W5?

Общи условия

Активация на акаунт