Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 6

• 96 009
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Някакви отзиви за спреят за почистване и освежаване на тъкани на Лидл - W5?
Аз всъщност не разбрах за какво точно са тези препарати  newsm78

# 211
Предполагам, че е нещо от сорта на Febreze:

Но той е само за освежаване и ароматизиране на тъкани.

# 212
По хотелите се използват много такива спрейове .

# 213
  • Пловдив
Здравеейте, в ДМ видях препарат за почистване на перални машини (гуменото уплътнение и отвътре барабана) на Денк Мит. Дали някой го е ползвал да даде отзиви струва ли си да се купува?

# 214
Здравеейте, в ДМ видях препарат за почистване на перални машини (гуменото уплътнение и отвътре барабана) на Денк Мит. Дали някой го е ползвал да даде отзиви струва ли си да се купува?

Аз съм го ползвала, но пералнята ми е нова още и не знам дали реално действа.

# 215
Момичета, бихте ли ме посъветвали с какво мога да премахна мухъл от латекс? С малко бебе съм и ме притеснява миризмата на Саво, с което обикновено третирам.

# 216
Момичета, бихте ли ме посъветвали с какво мога да премахна мухъл от латекс? С малко бебе съм и ме притеснява миризмата на Саво, с което обикновено третирам.

Хипохлорид , който мирише по гадно но пък е по евтин. Вземи си влаго-абсорбиращи таблетки , за да нямаш мухъл. С Цив можеш да миеш , но пък ще си остане черното . Ако е отоплявате с климатици , много е вероятно влагата ви е да от там.

# 217
  • 1st floor
Махала съм петно от мухъл върху миещи се тапети с белина Аче. Не се появи отново.

# 218
 Белината мирише и люти, а аз искам да премахна мухъла с нещо, което не оставя миризма.

# 219
  • 1st floor
Миреше, да! Но лично на мен ми е по-поносима от Саво.  Иначе съм чувала и за специален латекс против мухъл.

# 220
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Белината мирише и люти, а аз искам да премахна мухъла с нещо, което не оставя миризма.

Няма такова.Най-добро си остава Саво.Напръскай сутринта и остави да се проветрява целия ден, без да вкарваш бебчето в тази стая. Да има мухъл в стая с бебе е също толкова лошо.

# 221
За мухъл много хвалят препарата на Лидл  Peace било много по-добро от Саво

# 222

Няма такова.Най-добро си остава Саво.Напръскай сутринта и остави да се проветрява целия ден, без да вкарваш бебчето в тази стая. Да има мухъл в стая с бебе е също толкова лошо.

има обаче. Немски, казва се SchimmelClean, без хлор. Аз го купувах от магазин в Пловдив, но го спряха. Понеже имах медицински проблеми ме насочиха към фирма Атаки Еоод в София. Потърси при тях .

# 223
Дрехите в стаята ли ги сушиш, че има мухъл? Или не проветряваш редовно? Иначе няма от къде да дойде мухъла без наличието на влага.
Вдишването на мухъла от бебета е много по-вредно от препарат с хлорна основа. В Щатите имаше случаи на умрели бебета точно от спорите на мухъла.

# 224
Да ми препоръчате гъбички за чинии и попивателни, които да не се вмирисват на втория ден? И виледа пробвах, имам ги уж за по-качествени, но и техните попивателни се вмирисват за 2-3 дни.

Общи условия

Активация на акаунт