Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 6

• 96 006
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Да ми препоръчате гъбички за чинии и попивателни, които да не се вмирисват на втория ден? И виледа пробвах, имам ги уж за по-качествени, но и техните попивателни се вмирисват за 2-3 дни.

Aз ползвам едни на Кити, евтинки. Нямам вмирисване, но след всяко ползване ги мия старателно и никога не стоят мръсни.
За гъбки не мога да помогна.

# 226
  • 1st floor
На мен ми харесват попивателните в Лидл, не помня каква марка бяха.

# 227
На мен ми харесват попивателните в Лидл, не помня каква марка бяха.
И аз тях ползвам.

# 228
Да ми препоръчате гъбички за чинии и попивателни, които да не се вмирисват на втория ден? И виледа пробвах, имам ги уж за по-качествени, но и техните попивателни се вмирисват за 2-3 дни.

Swirl за гъби, за попивателни Spontex Peace Виледа във веригите се правят специално за източните пазари.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 12:20 от Bенито

# 229
  • FRANCE

Пускам в ги в пералнята през няколко дена а през ден или всеки ден в микровълновата за дезинфекция- с три капки препарат обилно напоени с вода в една купичка за 3 мин. Но става само с тези които нямат метална или пласмасова част.

# 230
За да не се вмирисват гъбите, трябва да си изстискват добре и да се слагат да изсъхнат...напоени и сгънати ли са...ше се вмириша, каквато и да е

# 231
Препарат против капки за баня и стъкла да ми препоръчате.
Тук водата е много варовикова и още като измия след първото къпане са на капки и чучурки плочките.

# 232
Препарат против капки за баня и стъкла да ми препоръчате.
Тук водата е много варовикова и още като измия след първото къпане са на капки и чучурки плочките.

Препарат с оцет на dm , 1 л. струва около 2,40 лв, слагаш си го в едно шише с помпичка (ако искаш), чисти перфектно варовик!

# 233
  • София
Аз открих ето това наскоро и всичко друго пренасочих за друг вид чистене.
Един път си направих експеримент със стъклото в банята да напръскам само и изплакнах с душа след няколко минути. Наистина там, където е имало препарат махна капките и варовика без търкане. Но принципно пръскам и разтърквам, за да има препарат навсякъде.

# 234
Оцета ще развали покритието на плочката.Пък и го искам за стъклата на дограмата.
Препарат след който капките да се стичат надолу без да оставят следа след изсъхване.Бях чувала че има такъв,но не се сещам за името.

Не да почиствам варовика всеки път ,а нещо което да предпазва от появата му,ако ме разбирате.

# 235
Аз банята от както съм бременна и се нагълтах веднъж с доместос, я чистя с препарата на Фрош с оцет и сода или с препарата на Перилис, в една прозрачна опаковка, банята с него става......и металните части и плочките, лъсват  Peace  И двата препарата не съм забелязала да оказват влияние на плочките  newsm78

# 236
Ako няма големи наслоявания, може и само с оцет да чистите , безвредно е за емайла на плочките. Много варовик само с Полирапид , иначе и Медикс не са лоши и вършат работа особено за цената си .

Не вярвам да има препарат , с който като намажеш и после да не се налага да чистиш и мажеш пак .Може временно да има някакво покритие, но едва ли . Като се изчисти хубаво , може да се полира и подуши с кърпа , поне седмица ще е в приличен вид, макар и не безупречен. Баня мия основно веднъж седмично, когато е стара и мухлясва и с белина .

# 237
Знам за препарат на Амуей, който има такъв ефект. Обаче, никога не съм го ползвала. http://amway.mymall.bg/products/LOC-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1 … %D0%BA%D0%B0.html

Познатата ми, която го ползва казва, че след като се изкъпе пръска банята с разтвор на препарата и като изсъхне никакви капки няма.

# 238
Ако искаш да не ти остава варовик и да се стичат капките по стъклото го намажи с масло. Няма такъв препарат, какъвто търсиш. Ако имаше, то тогава нямаше да има препарати за варовик.

Оцета не разваля покритието на плочката. Ако е така всички да сме останали без плочки, той като другите препарати имат много по-агресивни съставки.

Продуктите на Амуей са почти всички само реклама, но парите им не струват. Бях дистрибутор едно време. Имат само 2-3, които заслужават внимание, но вече има по-добри от техните.

# 239
Знам за препарат на Амуей, който има такъв ефект. Обаче, никога не съм го ползвала. http://amway.mymall.bg/products/LOC-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1 … %D0%BA%D0%B0.html

Познатата ми, която го ползва казва, че след като се изкъпе пръска банята с разтвор на препарата и като изсъхне никакви капки няма.

Леле, и това след всяко къпане ли  Rolling Eyes Като знам какви са им цените  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт